sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Presiune SLABĂ īn instalaţia de alimentare cu apă Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   barbar 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 26-March 09

Scris 26 March 2009 - 03:25 PM

Bună,
Aş dori să dacă se poate, să mă ajutaţi cu un sfat pentru rezolvarea acestei situaţii.
Să vă expun pe larg toată situaţia. Locuiesc īntr-un bloc cu 2 etaje şi suntem 6 locatari, 3 la etajul unu şi 3 la etajul doi. Eu stau la etajul 2. Deasupra blocului avem un bazin de apă, aproximativ 2500 litri. Conducta de alimentare cu apă, trece prin apartamentul vecinului şi are mai mult de 10 coturi pānă ce ajunge īn baie la mine. Īn baie am un cazan cu două surse şi două circuite ELTIM pe care īl folosesc pentru īncălzirea apartamentului şi pentru apă caldă menajeră. Presiunea īn instalaţie este aprox. 0,2 - 0,3 bari, depinde de nivelul apei īn bazin. Apa rece curge dar apa caldă deloc.
0

#2 Utilizator offline   marius_lmd 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 29-March 09

Scris 29 March 2009 - 11:30 AM

Vezi postareabarbar, la Mar 26 2009, 04:25 PM, a spus:

Bună,
Aş dori să dacă se poate, să mă ajutaţi cu un sfat pentru rezolvarea acestei situaţii.
Să vă expun pe larg toată situaţia. Locuiesc īntr-un bloc cu 2 etaje şi suntem 6 locatari, 3 la etajul unu şi 3 la etajul doi. Eu stau la etajul 2. Deasupra blocului avem un bazin de apă, aproximativ 2500 litri. Conducta de alimentare cu apă, trece prin apartamentul vecinului şi are mai mult de 10 coturi pānă ce ajunge īn baie la mine. Īn baie am un cazan cu două surse şi două circuite ELTIM pe care īl folosesc pentru īncălzirea apartamentului şi pentru apă caldă menajeră. Presiunea īn instalaţie este aprox. 0,2 - 0,3 bari, depinde de nivelul apei īn bazin. Apa rece curge dar apa caldă deloc.

apa calda nu curge pentru ca in cazan exista o clape de sens care nu se deschide datorita presiunii prea mici din instalatie, probabil ca si apa rece are presiune mica...
solutie: hidrofor
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi izolatie casa lemn vs sobe
soba
Gabriel Ioja  3 1.818
Replici noi De unde sa cumpar filtru de apa? Corydalis  5 8.129
Replici noi Atasamente Amenajat/decorat camera pt fata de 20 de ani Aniava  7 4.156
Hot Topic (New) Atasamente Amenajare apartamen nou de la A -Z
Nu este simplu sa te hotarasti , aveti vreo ideie ?
tosca_5  52 7.083
Replici noi Atasamente Firma constructii cu experienta
constructii civile, constructii industriale
Urbanartconstruct  0 608