Daca a fost cineva in Tenerife, m-as bucura sa primesc parerile voastre!
Multe agentii ofera pachete spre aceasta destinatie, dar nu stiu la care sa ma opresc:
astept paerea voastra despre EL MUNDO TOUR, PRESTIGE,KARA TRAVEL
Pagina 1 din 1
Tenerife - primavara eterna
Scris 27 March 2009 - 08:58 AM
De ce vrei neaparat sa pleci cu agentie? Eu daca as fi in locul tau mi-as cumpara singura biletul de avion si apoi, in functie de el, mi-as cauta si cazare la un hotel. Ai atatea variante cu Google-ul asta!
Cat despre destinatie, nu am fost acolo, dar am cunostinte care au fost! E de vis!
Cat despre destinatie, nu am fost acolo, dar am cunostinte care au fost! E de vis!
Scris 31 March 2009 - 03:37 PM
Tenerife este absolut unic cu peisajul selenar pe care-l intalnesti.
Are dreptate cocky12 cu un bilet avion lowcost si rezervare cazare prin internet esti mai liber , te costa mai putin , muuuult mai putin.
Trebuie ca cauti la Multiproprietati poti gasi camera pentru o saptamana sau doua la pret foarte bun sau incearca Playa de las Américas unde gasesti o saptamana cu 250 euro in aceasta perioada ,un mini apartament unde ai tot confortul si utilitatile necesare , langa mare .
Are dreptate cocky12 cu un bilet avion lowcost si rezervare cazare prin internet esti mai liber , te costa mai putin , muuuult mai putin.
Trebuie ca cauti la Multiproprietati poti gasi camera pentru o saptamana sau doua la pret foarte bun sau incearca Playa de las Américas unde gasesti o saptamana cu 250 euro in aceasta perioada ,un mini apartament unde ai tot confortul si utilitatile necesare , langa mare .
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Praga-Cehia
Impresii |
mikeyy | 0 | 2.467 |
|
Calculator zboruri si preturi pentru sejurul in Turcia
diverse hoteluri |