Pagina 1 din 1
Siteul Pizzeriei L'Angelo Azzuro http://www.langeloazzuro.ro/
Scris 24 March 2009 - 10:26 PM
Salut
postez pe forum unul dintre siteurile recent construite de mine
Vreau sa postati aici parerile pro/contram sugestiile si intrebarile legate de site. Va multumesc
Scris 06 May 2009 - 11:18 PM
foarte bine aranjat,cred ca daca este si actualizat la zi are toate informatiile necesare pentru orice pofticios.Succes in afacere!
Scris 07 May 2009 - 12:21 AM
La mine apare şi un scroll orizontal, ceea ce nu dă bine pentru un website.
Scris 14 May 2009 - 11:25 AM
e dragut dar la pizza imaginea din stanga e deranjanta rau si pare chiar de un incepator la inceput poate pui in locul ei un flas facut frumops si util de ex un flash care sa areate cate un fel de pizza cu tot cu un pret .DUPAIA MA POT UITA MAI DEPARTE MOMENTAN AM IESIT IMEDIAT DE PE EL DECI LA PRIMA VEDERE PAGINA PRINCIPALA NOTA 10M APOI NOTA 1 CU INDIULGENTA DACA AM CITIRT EU BINE CA ASTA E UNU DIN SITURILE TALE DECI NU AR FI PRIMU.
CU STIMA DAR......PENTRU MINE LASA DE DORIT SI NU IL VIZITEZ PINA LA CAPAT UNDE CEVA GRESIT MA OPRESC CI CAUT ALTU. SFATU MEU SCHIMBA POZA AIA CARE SE ZBUCIUMA INUTIL SIO ENERVANT DE LA PIZZA.EFECT DERANJANT SI STRESANT FA UN FLASH CARE SA RULEZE LIN CATE O POZA CU PIZZA SI E MAI SUPER OK CINE INTRA ACOLO E TENTANT VEDE PRODUSELE CARE POATE I-I SCAPA DIN OCHI SI PRETU FIRESTE TENTANT
SPOR LA LUCRU INCONTINUARE:)
CU STIMA DAR......PENTRU MINE LASA DE DORIT SI NU IL VIZITEZ PINA LA CAPAT UNDE CEVA GRESIT MA OPRESC CI CAUT ALTU. SFATU MEU SCHIMBA POZA AIA CARE SE ZBUCIUMA INUTIL SIO ENERVANT DE LA PIZZA.EFECT DERANJANT SI STRESANT FA UN FLASH CARE SA RULEZE LIN CATE O POZA CU PIZZA SI E MAI SUPER OK CINE INTRA ACOLO E TENTANT VEDE PRODUSELE CARE POATE I-I SCAPA DIN OCHI SI PRETU FIRESTE TENTANT
Scris 14 May 2009 - 01:16 PM
Pai, first of all, azzurro se scrie cu doi -r
topic din martie... mdea.
topic din martie... mdea.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
www.HunedoaraForum.Ro unul dintre cele mai bune forumuri regionale
Cuprinde mica publicitate,stiri,sectiunea auto,sport,informati de zi |