Am uitat sa mai spun ceva ...placa video: Nvidia 8600 GT...procesor AMD althon 64 X2 DUal core processor 3800+ 2.01 1.00 of Ram...va rog...ajutatimaa..
Pagina 1 din 1
Probleme PC / placa video
Scris 24 March 2009 - 07:03 PM
Deci..eu nu prea ma pricep la calculatoare...am 12 ani..deci mai am timp sa invatz;) scuze ca am postat pe acest topic ...problema mea...deci....eu joc cs...acum 3 luni...un baiat mi-a umblat in calculator in dexstop>click dreapta>proprietis> settings>advance>3d settings ..si a umblat pe acolo ...mia mers bine in ziua aceea....a2a zi...jukam vreo jumate de ora..dupa aceea...jucam 10 secunde..mi se bloca..1 secunda..isi dadea drumu...dupa aia iarasi mergea...iar se bloca..am reinstalat csu..tot asa...am pus toate felurile de cs...dupa aceea mi-am reinstalat windowsu...tot..am luat si alt driver de pe nvidia.ro...nu stiu ce sa mai fac...plizz ajutatimaa....raman dator..pe viata...multumesc...eu nu prea stiu unde am intrat ca sa vad ce raspunsuri miati dat asa ca va rog add: na_ca_nu_mai_e_adresa_mea_in_ce_am_scris@yahoo.com
Am uitat sa mai spun ceva ...placa video: Nvidia 8600 GT...procesor AMD althon 64 X2 DUal core processor 3800+ 2.01 1.00 of Ram...va rog...ajutatimaa..
Scris 24 March 2009 - 10:12 PM
Sincer, este putin cam ciudat. Ai reinstalat windows-ul cu formatare ?
Daca intrebi intr-o mie de parti, vei primi o mie de raspunsuri, probabil diferite. Dealtfel, un proverb spune ca nou nascutul cu doua moase ramane cu buricul netaiat. Deasemenea ideea unui forum este sa te intorci acolo sa vezi ce si cum. De asta ti-am scos adresa de mail din post.
Daca intrebi intr-o mie de parti, vei primi o mie de raspunsuri, probabil diferite. Dealtfel, un proverb spune ca nou nascutul cu doua moase ramane cu buricul netaiat. Deasemenea ideea unui forum este sa te intorci acolo sa vezi ce si cum. De asta ti-am scos adresa de mail din post.
Scris 11 August 2010 - 02:33 AM
Salutare am o placa video ati radeon x1350 256mb cu memorie extension pana la 512mb si in timpul jocurilor mi se distersioneaza imaginea si nu mai pot sa vad nimic , am citit niste posturi mai vechi si am inteles ca sar putea sa fie de la sursa , eu am schimbat sursa de la PC ca sa ars odata cu monitorul am una mai puternica ca cea veche inainte sa se arda nu aveam probleme de genu deci care sa fie problema sursa sau placa video sau cumva amandoua
Scris 11 August 2010 - 11:44 AM
Tudor_Tracul, la Aug 11 2010, 03:33 AM, a spus:
Salutare am o placa video ati radeon x1350 256mb cu memorie extension pana la 512mb si in timpul jocurilor mi se distersioneaza imaginea si nu mai pot sa vad nimic , am citit niste posturi mai vechi si am inteles ca sar putea sa fie de la sursa , eu am schimbat sursa de la PC ca sa ars odata cu monitorul am una mai puternica ca cea veche inainte sa se arda nu aveam probleme de genu deci care sa fie problema sursa sau placa video sau cumva amandoua 
Se distorsioneaza imaginea doar in timpul jocurilor? Orice fel de joc? Update la driverul placii video e facut? Rezolutia jocurilor e optima pentru monitor?
Scris 19 August 2010 - 03:02 AM
SunRising, la Aug 11 2010, 11:44 AM, a spus:
Se distorsioneaza imaginea doar in timpul jocurilor? Orice fel de joc? Update la driverul placii video e facut? Rezolutia jocurilor e optima pentru monitor?
Doar in timpul jocurilor, nu orice fel de joc la CS nu am probleme dar la Call duty I,II si restul am probleme nu am facut update dar am avut SP3 si avea drivere mai bune pt placa video dar era aceeasi poveste acum am schimbat monitorul am incercat si cu rezolutia dar tot se distersioneaza imaginea
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
probleme cu pc`u
... |
DTP-Luda | 5 | 2.578 |
|
cum pot opri asta? |
dAImon | 3 | 2.853 |