antipsihiatrie nu sint de acord cu tratamentul fortat
Scris 25 March 2009 - 12:02 AM
Scris 25 March 2009 - 12:12 AM
reddots, la Mar 25 2009, 12:02 AM, a spus:
un individ reprezinta suma oamenilor care l au influentat si cu care a interactionat .
Scris 25 March 2009 - 12:33 AM
Scris 25 March 2009 - 12:37 AM
loneliness4ever, la Mar 25 2009, 12:33 AM, a spus:
Am inteles ce ai zis. depinde de oamenii care-l influenteaza.
Aceasta postare a fost editata de Johnny Spranceanu: 25 March 2009 - 12:40 AM
Scris 25 March 2009 - 12:39 AM
oliver, la Mar 25 2009, 12:25 AM, a spus:
Atunci meriti ce ti se intampla daca te arunci singur in gura lupului , de buna voie si nesilit de nimeni , fiind constient de urmari , si apoi urlii dupa ajutor.
In loc sa cauti sa iti rezolvi problemele , tu cauti sa le inmultesti.
Vrei sa schimbi lumea , numa pe tine nu , vrei sa lupti cu toti , numa cu tine nu , ptr luptele cu sine sunt cele mai grele.
Aceasta postare a fost editata de Un Om: 25 March 2009 - 12:39 AM
Scris 25 March 2009 - 01:44 AM
reddots, la Mar 25 2009, 12:02 AM, a spus:
pai am cunoscut oameni obisnuiti nu ? ... la fel ca voi cei de pe forum
e drept ca parintii n-au fost cei mai grozavi parinti
oricum pina la 7 ani am fost crescut de niste bunici foarte buni
dupa 7 ani m-au luat parintii care erau rai ceea ce a fost un soc pentru mine
dar nu putem neglija
scoala , profesorii , colelgii , prietenii , toti acestia erau oameni obisnuiti ca voi Spui ca un individ este suma oamenilor pe care i-a cunoscut. Eu v-am cunoscut pe voi.
Eu iti cer un ajutor si tu imi zici God bless you ! Pace !
Nici macar nu ti-e rusine sa zici asa ceva ? Daca voiai doar sa-mi urezi Pace puteai sa nu zici nimic caci totuna era.
Nu iti dai seama ca vorbele tale reprezinta indiferenta in fata unei suferinte ? Nu iti dai seama ca nu-i normala asa o atitudine ? Toti aveti atitudinea asta. Indiferenta. Pace !
Tu stii ca am gasit scris in Codul Penal ideea ca neinterventia constituie infractiune si ca se pedepseste ? Daca pina si in Codul Penal gasim asa o idee ca Pacea s pedepseste , apoi da-ti seama cit de grav ne-ar judeca Dumnezeu pentru infractiunea neinterventie ? Pace ! Dumnezeu a promis ca ii va pedepsi cu iadul pe toti aia care trec indiferenti pe linga suferinta cuiva. Eu nu cred ca exista iad dar asa ca fapt divers , n-am putut intelege niciodata indiferenta umana. Am imbatrinit si tot mirat ramin cind vad indiferenta celor din jurul meu. Eu n-am fost asa. Eu cred ca m-am nascut cu o eroare genetica , nu sint ca restul oamenilor. Eu nu sint indiferent. Nu pot fi indiferent. Sufletul meu nu poate cunoaste Pacea ! pina cind nu elimina nedreptatile majore din jurul sau .
Eu spre exemplu odata in tinerete imi cumparasera parintii o masina si mergind pe strada vedeam copii saraci care dormeau pe capacele de canale ca sa se incalzeazsca si cersetori saraci. Si imi era rusine ca am masina , imi era rusine ca sint copil de bani gata , imi era rusine ca altii sint saraci si eu bogat.
Ma intreb oare ... la toti oamenii astia care merg pe strada cu masini in ziua de azi , le-o fi oare si lor rusine ca au masina ? Cred ca nu. Cred ca numai eu sint altfel. Dar ... nu asa ar fi normal ? Pai daca sintem oameni buni si ii iubim oleaca pe cei din jur nu ar trebui sa ne fie rusine cind sufera cineva ?
Cind vedem un om batrin in tramvai oare nu ne ridicam de pe scaun sa-i oferim locul ? De ce ? Fiindca ne e rusine sa stam jos cind un batrin bolnav sta in picioare. Deci asa e normal si cuviincios sa fim sa actionam in fata suferintei si sa ajutam cu ceva. Nu sa stam pe scaun si sa-i zicem batrinului : Esti suma anilor prin care ai trecut Pace ! si stai in continuare in picioare ca stai bine asa. Asta inseamna o nesimtire. Dar unora nu le e nici o rusine.
Eu nu vreau sa ma mai cert cu nimeni. Asa ca aminti-tiva va rog ca vorbiti cu un paranoic , adica genul ala de om care are impresia ca toata lumea are ceva cu el si orice spuneti paranoicul va crede ca vreti sa-l jgniti. Chiar si daca ii zici Pace ! God bless you ! paranoicul tot se va simti ranit de astfel de vorbe... Fiindca paranoicul rastalmaceste si intelege altceva , daca ii zici unui paranoic "Pace ! God bless you" el va intelege ca i-ai spus intr-un mod politicos Mai du-te dracului !
Neintrventia te face complice la infractiune. Asadar cine nu intervine se face automat complice cu psihiatrii care m-au internat.
Probabil ca am o fire foarte dificila , de aia sint asa de singur. Cu certitudine chiar sint bolnav. Dar in nici un caz asta nu se trateaza cu pastile ci cu prieteni.
Aceasta postare a fost editata de oliver: 25 March 2009 - 01:47 AM
Scris 25 March 2009 - 01:56 AM
Un Om, la Mar 25 2009, 12:39 AM, a spus:
In loc sa cauti sa iti rezolvi problemele , tu cauti sa le inmultesti.
Vrei sa schimbi lumea , numa pe tine nu , vrei sa lupti cu toti , numa cu tine nu , ptr luptele cu sine sunt cele mai grele.
Si Iisus Hristos s-a bagat singur in gura lupului de bunavoie si nesilit de nimeni , si toti Sfintii care l-au urmat s-au bagat singuri in gura lupului de bunavoie si nesiliti de nimeni , necazu e ca pe mine lupu n-a vrut sa ma manince.
Scris 25 March 2009 - 02:08 AM
loneliness4ever, la Mar 25 2009, 12:56 AM, a spus:
Trebuie neaparat sa si OFERE ceva?
Chiar nu vedeti ca este bolnav?Ca nu are pe nimeni,decat acest forum?
Trebuie sa ne apucam imediat de judecata?
Eu il stiu de mult de pe forum,i-am citit mereu postarile si aria lui speciala.Nu mi se pare ca ar trebui inchis la psihiatrie,nicidecum.
Doamne,cum ne place sa facem pe psihologii si uitam sa ne punem un moment in pielea lui.
El are un crez,a scris carti(pe care le-am citit).El este doar singur,cu parinti ce il cred nebun si oameni de aici sau din real ce il cred nebun.
Un paranoic nu se indragosteste,nu crede in Isus(pentru ca mereu are senzatia ca iubirea lui il va trada).
Mie ceea ce scrie imi pare coerent si plin de bun-simt.Dar ma rog,fiecare ia din postarile lui numai ce are chef sa comenteze.
Oliver,te admir.Macar ai taria sa crezi in ceva si sa mergi pe acel drum.Multa bafta!!
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
topic combinat |
anaraluca | 921 | 44.622 |
|
Depresie | Marinela vaslui | 41 | 2.909 |
|
transfer si contratransfer | tinatina | 47 | 2.733 |
|