Aceasta postare a fost editata de fullmoontonight: 24 March 2009 - 10:28 AM
Poate cineva sa imi dea vreun sfat? am probleme cu ochii
Scris 24 March 2009 - 10:25 AM
Scris 24 March 2009 - 10:37 AM
daca ai probleme de "ajustare" a vederii, trebuie schimbati ochelarii (dioptriile). Cu ocazia schimbarii ar fi bine sa optezi pt lentile heliomate care se intuneca/lumineaza in functie de lumina. Eu asa am si uneori, desi nu as considera ca lumina e puternica, ochelarii se inchid.
Scris 24 March 2009 - 10:41 AM
fullmoontonight, la Mar 24 2009, 11:25 AM, a spus:
Eu si sora mea mai mare am mostenit de la tata defectul de vedere. Sora mea mai mult, eu mai putin.
Pe sora mea au vrut s-o opereze cand era micuta, dar doctori dintre cei mai buni n-au avut curajul. In schimb i-au insarcinat pe parintii mei cu o supraveghere foarte stricta a ochilor nostri. Si a treia sora are acelasi defect, dar foarte putin.
Cea mare poarta ochelari de la 2 ani. Acum, la 33 de ani, a ajuns sa poarte dioptrii mult mai mici si poate da jos ochelarii din cand in cand.
Eu, avand vederea ceva mai buna, am neglijat purtarea ochelarilor. Acum seara nu pot lucra fara ei, iar de citit caractere marunte nici nu poate fi vorba. Ca sa nu mai spun ca in ianuarie anul asta am stat aproape 80 de ore fara intrerupere in fata calculatorului. Oricat de incredibil ar parea, asta am facut. Spre sfarsit de luna e dezastru cu munca. Si cu ochii mei.
Una din verisoarele mele s-a operat cu vreo 5 ani in urma la ochi. Nu stiu exact tipul de defectiune. La inceput i-a fost bine de tot si era fericita ca a scapat de bicicleta. Din pacate.....usor, usor, defectul se reface si chiar daca nu ii poarta permanent, tot are nevoie de ochelari. That's it.
Scris 25 October 2011 - 05:48 PM
fullmoontonight, la 24 March 2009 - 10:25 AM, a spus:
Problema la tine poate fi ca nu ai grija de ochii tai cum trebuie. Nu ii odihnesti si nu-i relaxez suficient. Ai nevoie sa inveti sa faci asta si desigur trebuie sa inveti sa-i exersezi. Adica sa faci exercitii oculare! Probabil nici nu le oferi ochilor tai nutrientii de care au nevoie. Intra pe EDIT ca sa afli mai multe informatii despre cum iti poti imbunatati vederea natural!
Aceasta postare a fost editata de Darianna: 25 October 2011 - 06:45 PM
Motiv editare: scos link reclama
Scris 27 October 2011 - 03:10 PM
fullmoontonight, la 24 March 2009 - 10:25 AM, a spus:
Aerul poluat nu ajuta deloc la cei cu probleme la ochi, insa aproape toata lumea azi poarta ochelari macar la citit, nu stiu de ce ar fi o problema ca pentru restul conditiilor exista picaturi de lacrimi naturale ca se usuca ochii si din lipsa de apa bauta pe zi!!! cam fixeaza-te pe 2 litri cel putin si o sa vezi o mare diferenta.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Atrofia nervului optic
Atrofia nervului optic |
ppp123 | 0 | 4.016 |
|
topice combinate |
Brindusa | 55 | 39.084 |
|