Pagina 1 din 1
Aslan tratament/gerovital
Scris 23 March 2009 - 09:59 PM
bettyboo, la Mar 23 2009, 10:48 PM, a spus:
interesati in terapia aslan/gerovital sau imbatrinire in general?
Da, produsele Aslan/Gerovital, in special cele pe baza de argila, sunt foarte, foarte bune. Ca ar putea fi ceva mai ieftine, asta-i alta problema. Daca tot dam banii pe cosmetice, parerea mea e ca doar de la nivea in sus se poate vorbi de calitate. si efecte reale antiimbatranire.
Scris 24 March 2009 - 11:44 AM
Walpurgisnacht, la Mar 24 2009, 11:04 AM, a spus:
In prmul rand ai grija cum vorbesti, needucato.
In al doilea rand, nivea e brand pt smacuire ca sa zici ca te-ai dat pe fata cu carmaz.
In al doilea rand, nivea e brand pt smacuire ca sa zici ca te-ai dat pe fata cu carmaz.
Woooooooooooooooooooooooooooow. Se pare ca in dimineata asta esti un pic .......da' nu mai zic. Uita-te si tu la avataru lu Aend si-ti trece pe loc. Pe bune.
Ca sa spun drept, eu folosesc exact carmazul de care zici tu, in combinatie cu loreal, dupa cum imi tuna.
Ca alimentatie folosesc de obicei tigarile ultralight si ciocolata. Si apa, multa apa.
Saptamana trecuta vreo trei persoane mi-au evaluat varsta intre 26 si 28 de ani. Iar eu tocmai am implinit 32.
Sper sa poti vedea liniutele de pe fata, desi...nu prea se vad.
[attachment=54179:Claudia.png][attachment=54180:Eu_si_Zuzica.png][attachment=541
81:Picture_005.jpg]
Scris 24 March 2009 - 11:58 AM
Draguta, nu liniile de pe fata conteaza la numai 32 de ani.
La 32 de ani sa fii plina de riduri?
Aici e vorba sa arati bine la o varsta cand trabuie sa te intretii ca sa arati bine.
La 32 de ani e firesc sa arati bine.
La 45 sau 55 sau 65 nu mai e atat de firesc.
Cremele ajuta dar mult prea putin.L'orelalul de care pomenesti iarasi nu e decat un fake.
Si, din pacate, Ro inca nu fabrica dermato-cosmetice curate, ci doar produse asa zis naturale, dar daca le studiezi ingredientele ajungi la concluzia ca numai naturale nu sunt.
Concluzia: ori iti faci acasa produse curate (daca esti in stare, pt ca nu e este chiar suor), ori investesti in produse cu adevarat de calitate, combinate cu o alimentatie echilibrata, cu miscare (sport de peferat), cu o stare de spirit buna (care presupune multe).
Aslan e renumita in afar, cremele lor e cumpara cu bani grei, pe cand la noi le iai doar la cateva sute de mii (chiar mai putin editia clasica nu cea de lux).
Dar nici ingredientele lor nu-s ok.
Nu am la indemana ingredientele de pe un produs oarecare dar va puteti uita la cati parabeni au...
Deci, FLuffy, sa ne laudam peste vreo 20-30 de ani..atunci se va vedea cum stilul de viata in complexitatea lui isi va pune amprenta pe chipul fiecareia.
M-am uitat
!
Si la pozele tale
!
Si...din pacate pt o femeie fumatoare, tenul va suporta in timp diferente majore (in rau).
Imi amintesc chiar acum un repotaj din formula as...scria o femeie despre ea si sora ei. Ea nefumatoare, sora ei fumatoare, ele gemene. In timp, diferenta de aspect era considerata de altii ca fiind de peste 15 ani, cand ele tot gemene erau
!
La 32 de ani sa fii plina de riduri?
Aici e vorba sa arati bine la o varsta cand trabuie sa te intretii ca sa arati bine.
La 32 de ani e firesc sa arati bine.
La 45 sau 55 sau 65 nu mai e atat de firesc.
Cremele ajuta dar mult prea putin.L'orelalul de care pomenesti iarasi nu e decat un fake.
Si, din pacate, Ro inca nu fabrica dermato-cosmetice curate, ci doar produse asa zis naturale, dar daca le studiezi ingredientele ajungi la concluzia ca numai naturale nu sunt.
Concluzia: ori iti faci acasa produse curate (daca esti in stare, pt ca nu e este chiar suor), ori investesti in produse cu adevarat de calitate, combinate cu o alimentatie echilibrata, cu miscare (sport de peferat), cu o stare de spirit buna (care presupune multe).
Aslan e renumita in afar, cremele lor e cumpara cu bani grei, pe cand la noi le iai doar la cateva sute de mii (chiar mai putin editia clasica nu cea de lux).
Dar nici ingredientele lor nu-s ok.
Nu am la indemana ingredientele de pe un produs oarecare dar va puteti uita la cati parabeni au...
Deci, FLuffy, sa ne laudam peste vreo 20-30 de ani..atunci se va vedea cum stilul de viata in complexitatea lui isi va pune amprenta pe chipul fiecareia.
Fluffycat, la Mar 24 2009, 11:44 AM, a spus:
Woooooooooooooooooooooooooooow. Se pare ca in dimineata asta esti un pic .......da' nu mai zic. Uita-te si tu la avataru lu Aend si-ti trece pe loc. Pe bune.
M-am uitat
Si la pozele tale
Si...din pacate pt o femeie fumatoare, tenul va suporta in timp diferente majore (in rau).
Imi amintesc chiar acum un repotaj din formula as...scria o femeie despre ea si sora ei. Ea nefumatoare, sora ei fumatoare, ele gemene. In timp, diferenta de aspect era considerata de altii ca fiind de peste 15 ani, cand ele tot gemene erau
Scris 28 March 2009 - 06:02 PM
Fluffycat, la Mar 23 2009, 09:59 PM, a spus:
Da, produsele Aslan/Gerovital, in special cele pe baza de argila, sunt foarte, foarte bune. Ca ar putea fi ceva mai ieftine, asta-i alta problema. Daca tot dam banii pe cosmetice, parerea mea e ca doar de la nivea in sus se poate vorbi de calitate. si efecte reale antiimbatranire.
Si in jos care ar fi ?
Walpurgisnacht, la Mar 24 2009, 11:04 AM, a spus:
In prmul rand ai grija cum vorbesti, needucato.
Atunci si eu ma dau cu carmaz. Si, se vede ..
Sunt bune produsele Aslavit. Dar pentru cine doreste sa se mentina, e recomandat sa apeleze la geriatrie, macar odata la 2 ani.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Va rugam sa cititi! | spider | 0 | 8.766 |
|
Lentile colorate | I'mSoFuckingBored | 6 | 5.789 |
|
Un ten perfect
Sa va spun cateva secrete pt un ten impecabil si stralucitor |