Dumnezeu pomelnice acatiste credinta
Scris 23 March 2009 - 08:15 PM
Scris 23 March 2009 - 08:43 PM
Mnemosyne, la Mar 23 2009, 08:15 PM, a spus:
Nu.
Daca locuiesti in Bucuresti,iti recomand sa mergi la manastirea Pasarea,la parintele Calinic.
Toate o apa si-un pamant.
Pe langa preot,te poti ruga si tu lui Dumnezeu.
Scris 23 March 2009 - 08:54 PM
Mnemosyne, la Mar 23 2009, 08:52 PM, a spus:
Da,da. Pe langa preot am spus.
Mergi si la Pasarea,distanta nu este mare.
Scris 23 March 2009 - 09:09 PM
Mnemosyne, la Mar 23 2009, 09:52 PM, a spus:
Scumpete, daca persoana respectiva iubeste ceea ce face, adica, din punctul tau de vedere, pacatuieste, nici Domnul Isus in persoana, daca ar veni la acea persoana, n-ar putea face ceva.
Asa cum a spus Skandenberg, incearca tu insati sa te exprimi pe verticala, sa vezi ce iese. S-ar putea sa ai surprize.
Si nu in sensul ca acea persoana se va urca singur/a pe rug, ca sa-si plateasca pacatele, ci tu vei vedea putin altfel situatia, ai putea accepta ca nu sta in puterea ta sa faci mai nimic si te vei putea detasa de asta.
Si o sa treaca ea cumva cumva si durerea pe care o simti.
Ce zici?
Iar cu acatistele, pomelnicele si manastirile..........
Scris 23 March 2009 - 10:38 PM
Fluffycat, la Mar 23 2009, 09:09 PM, a spus:
Rugaciunile din inima ajuta
Si nu in sensul ca acea persoana se va urca singur/a pe rug, ca sa-si plateasca pacatele, ci tu vei vedea putin altfel situatia, ai putea accepta ca nu sta in puterea ta sa faci mai nimic si te vei putea detasa de asta.
Sa se detaseze?
Aceasta postare a fost editata de Aend: 23 March 2009 - 10:39 PM
Scris 23 March 2009 - 11:44 PM
Aend, la Mar 23 2009, 11:38 PM, a spus:
Rugaciunile din inima ajuta
Sa se detaseze?
Stii vorba lu' Thomas O'Maley din pisicile aristocrate? "True, true, true!"
Ok, intr-adevar asa este si asa zice si biblia. Asta in ce priveste orizontala. Partea "splendida" e atunci cand vezi ca ai facut absolut tot ce ti-a stat in puteri sa determini persoana respectiva sa isi schimbe directia si, asa cum am spus, persoana iubeste pana la disperare ceea ce face. Deci.....tot ce faci tu se duce cam....in ma-sa.
Partea oribila e ca fata de o atare persoana tot ce face Insusi Dumnezeu se duce cam tot acolo.
Tu stii ca ti-ai facut datoria pana la virgula, dar stai si te uiti cum acea persoana isi face harakiri. Corect sau nu?
In situatia asta cam ce crezi ca se mai poate face? Stai, te uiti, te doare si ...atat. Nu sta in puterea noastra sa dam verdicte, sa tragem concluzii sau, mai rau, sa clasificam pe altii pacatosi in functie de propriile valori.
Eu la asta m-am referit.
Crezi ca e chiar atat de imposibil ca, dupa ca ai facut tot ce a stat in puterile tale, pentru cineva anume, sa te detasezi de persoana respectiva si de faptele sale?
E nevoie de o decizie si de timp. si mai ales rabdare sa treaca....timpul ala greu. si trece. TOTDEAUNA. Asa suntem creati, din fericire.
Eu cred ca am nevoie urgenta de un pomelnic urias, la cel mai tare preot din romania. Mi-a disparut motanu ala alb si frumos si adorat. De sambata dupa amiaza nu l-am mai vazut nicaieri. Tre sa pun multi bani in pomelnic, nu?
Scris 24 March 2009 - 01:31 AM
Te informez ca poti sa te rogi pana nu mai poti pt acea persoana. Daca nu esti salvat, nu te asculta.
Ioan 9
31Ştim că Dumnezeu n'ascultă pe păcătoşi; ci, dacă este cineva temător de Dumnezeu şi face voia Lui, pe acela īl ascultă.
Iar, pe popa cum sa-l asculte cand acesta face idolatrie? Cand popa ignora pe Dumnezeu care, uite ce spune:
Romani 1
23şi au schimbat slava Dumnezelui nemuritor īntr'o icoană care seamănă cu omul muritor, păsări, dobitoace cu patru picioare şi tīrītoare
25căci au schimbat īn minciună adevărul lui Dumnezeu, şi au slujit şi s'au īnchinat făpturii īn locul Făcătorului, care este binecuvīntat īn veci! Amin.
Ieremia 44
19,,De altfel, cīnd aducem tămīie īmpărătesei cerului şi -i turnăm jertfe de băutură, oare fără voia bărbaţilor noştri īi pregătim noi turte ca s'o cinstim făcīndu -i chipul, şi -i aducem jertfe de băutură?``
Deci, singurul care poate schimba aceasta persoana este numai Dumnezeu.
Ioan 3
27Drept răspuns, Ioan i -a zis: ,,Omul nu poate primi decīt ce -i este dat din cer.
Poti sa indrumi aceasta persoana sa citeasca Biblia. De acolo este incepe treaba cu schimbarea.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
bioenergia
ce parere are religia? |
ellla | 179 | 23.969 |
|
Fascinaţia pentru moaşte. De ce īşi freacă romānii portofelele de raclă | _Undying_ | 56 | 3.875 |
|
Ispitele capitalismului | Sleeping Ashes | 17 | 2.598 |
|
Decalogul lui Andrei
invatatura ateista :P |
Sleeping Ashes | 83 | 3.914 |
|
Lucifer-Dumnezeu |
VaMpIrIkHa | 118 | 9.282 |
Contact
Facebook
Twitter