Dand click pe acel link, intrati ca elevi ai mei, ceea ce imi da mie un punct fara sa va scada nimic voua.
Adaugati un nume si click pe "Valider". Incepe lupta cu mine pe care nu prea aveti cum sa o castigati. Eu in acest moment sunt la nivelul 8, voi incepeti de la 1. Oricum, lupta asta e doar de "demo". Apropo, nu puteti controla batalia, se desfasoara automat.
Dupa prima batalie apare jos un mesaj "Aller dans la cellule de..." , dati click pe el si mergeti in celula brutei voastre. Aici cel mai important lucru pe care ar fi bine sa-l faceti imediat e sa va puneti parola la luptator. Se poate doar la inceput ! Daca inchideti browserul s-a zis. O sa puteti juca cu acea bruta dar nu mai puteti pune parola, insemnand ca poate juca oricine altcineva cu ea.
Parola se pune unde apare mesajul :
"Protège ta brute !
Pour être le seul à pouvoir emmener ta brute jusqu'à l'arène, il te suffit de choisir un code secret."
Ce (mai) trebuie stiut :
- in prima zi de joc aveti dreptul la 6 batalii (inafara de cea cu mine, aia nu se pune), apoi la cate 3 batalii pe zi.
- luptati-va cu cei pe care credeti ca ii puteti bate, pentru fiecare victorie primiti 2 puncte.
- daca totusi pierdeti o lupta, primiti un punct
- daca altcineva va provoaca la lupta, nici nu pierdeti, nici nu castigati nimic, indiferent de rezultatul luptei. Este un lucru foarte bun pentru ca nu trebuie sa stai stresat ca maine cand intrii pe cont nu mai stii ce sau daca iti mai gasesti "bruta" vie.
- bruta nu moare, doar in cel mai rau caz pierde lupta
- armele le primiti aleatoriu
Iti place jocul ? Hai sa facem un clan.
Nu iti place jocul ? Trimite-mi prin PM numele si parola de la bruta ta.
Pagina 1 din 1
http://mdzoran.labrute.fr Un joc online mic, dragut si fain. Cititi info.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
cine stie?:)
help? |
vangy1301 | 0 | 1.343 |
|
Hosting gratuit
Cu acces la MySQL - Cine stie? |