sau Inregistrare

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Trupa de teatru (amatori) Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Guardarian 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 21-March 09

Scris 22 March 2009 - 02:48 PM

Bine v-am gasit !
Felicitari organizatorilor pentru initiativa crearii acestui forum !
Va rog sa-mi permiteti o scurta prezentare !

SC Guardarian-Design SRL are ca obiect principal, activitati cultural-artistice (spectacole) si a luat nastere la inceputul acestui an, din initiativa unor psihologi si sociologi, masteranzi in psihiologia judiciara si victimologie, cu pregatire in delicventa juvenila si numeroase formari in psihodrama.
Pentru a raspunde la eventualele intrebari, in ce priveste legatura dintre psihodrama si teatru si pentru a nu ocupa prea prea mult spatiu, va las acest LINCK catre o foarte scurta prezentare a relatiei Psihodrama si Teatru.

Daca doriti sa invatati cum sa controlati emotiile si sa va intariti personalitatea, va steptam pentru o eventuala colaborare.
Va asteptam chiar daca doriti sa aflati care este secretul de a nu trece prin viata, "ca valiza prin gara" si sa spuneti "am facut-o si pe asta".

Acum cautam noi membrii pentru trupa de teatru Guardarian, tineri intre 20 si 35 de ani.
Daca ati dorit sa jucati intr-un spectacol de teatru dar nu aveti pregatire in acest domeniu, acum aveti aceasta ocazie.
In prezent lucram la un spectacol si cautam doua persoane de sex masculin, pentru interpretarea unor personaje din lumea interlopa.
Cine doreste sa incerce aceasta varianta de afirmatie, ne poate contacta pentru a primii mai multe detalii.
Nu exista o limita de participare, in ce privesc studiile sau pregatirea profesionala, puteti sa aplicati pentru acest proiect indiferent de pregatirea pe care o aveti.
Numarul de participanti este aproape nelimitat, pentru ca avem mai multe spectacole pe care le avem in derulare si distributia se face in functie de tipologia fiecaruia.
Dificultatile din punct de vedere emotional, se pot remedia prin cursurile de actorie pe care le desfasuram, sau continuati sa fiti alaturi de noi pe latura tehnica (sonorizare, lumini, regie tehnica etc).
Pana va hotarati, va las pagina web de pe site-ul nostru, dedicata acestui proiect ShowG.

Va doresc toate cele bune !
Cu respect,
Valentin
0

#2 Utilizator offline   -------------- 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 01-July 05

Scris 23 March 2009 - 09:29 PM

Vezi postareaGuardarian, la Mar 22 2009, 02:48 PM, a spus:

Acum cautam noi membrii pentru trupa de teatru Guardarian, tineri intre 20 si 35 de ani.

Uite Valentin iti dau LINCK aicea dar nu tre` sa faceti nazuri la IQ.
Vorba aia, anii ii are.
Si nici nu va ia mult.
0

#3 Utilizator offline   Walpurgisnacht 

• Mironosiţă
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 01-August 06

Scris 24 March 2009 - 10:31 AM

Am jucat in cateava scenete, dar vad ca tu cauti barbati.
0

#4 Utilizator offline   Guardarian 

• Ghiocel

Scris 31 March 2009 - 07:02 PM

Multumesc pentru LINCK !
Nu am inteles... di ce fel de "Politie face parte, dar persoanele interesate sunt rugate sa foloseasca formularul dde contact de la pagina ShowG sau aici pentru cursuri de actorie.
Asteptam cu deosebit interes, persoane vesele cu spirit copilaresc si personalitate matura si care vor sa se implice pentru formarea acestei trupe de teatru.
Plecand de la seriozitate si vointa de afirmare, se ajunge la profesionalism in acest domeniu.

Vezi postareamareexecutor, la Mar 23 2009, 10:29 PM, a spus:

Uite Valentin iti dau LINCK aicea dar nu tre` sa faceti nazuri la IQ.
Vorba aia, anii ii are.
Si nici nu va ia mult.

Buna Walpurgisnacht !
Fraza "cautam tineri intre 20 si 35 de ani" nu se refera doar la persoane de sex masculin.
Aplica pentru inscriere la ShowG si te anuntam cand si unde se desfasoara preselectia si repetitiile care deja au inceput si mai avem nevoie de doua persoane de sex feminin si 4 de sex masculin.
Iti dorim multa bafta !

Vezi postareaWalpurgisnacht, la Mar 24 2009, 11:31 AM, a spus:

Am jucat in cateava scenete, dar vad ca tu cauti barbati.

0

#5 Utilizator offline   -------------- 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 31 March 2009 - 11:19 PM

Vezi postareaGuardarian, la Mar 31 2009, 08:02 PM, a spus:

Multumesc pentru LINCK !
Nu am inteles... di ce fel de "Politie face parte, dar

Ai sa razi, da` nici el - foarte bine.
De fapt m-am dezhotarat. Formulare de figurant aveti ?
-asta il facem
Io va scriu doo trei scenarii , si stiu pe cine care face decoruri.
0

#6 Utilizator offline   Cristinick 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Super Moderator
  • Inregistrat: 21-April 08

Scris 31 March 2009 - 11:38 PM

Vezi postareaGuardarian, la Mar 23 2009, 10:29 PM, a spus:

Si cei care nu se incadreaza...? :)
0

#7 Utilizator offline   -------------- 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 31 March 2009 - 11:50 PM

Vezi postareaCristinick, la Apr 1 2009, 12:38 AM, a spus:

Si cei care nu se incadreaza...? :)

Tanara esti draga.

Nici doua`j de ani n-ai ?
0

#8 Utilizator offline   Cristinick 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Super Moderator
  • Inregistrat: 21-April 08

Scris 31 March 2009 - 11:59 PM

Pentru K. imi fac griji, el nu se incadreaza...sau ma rog, mai are foarte putin pana sa depaseasca limita de varsta.
0

#9 Utilizator offline   Guardarian 

• Ghiocel

Scris 01 April 2009 - 01:55 AM

Am citit mesajele din partea dvs. si trebuie sa recunosc faptul ca... uneori numele unul topic, forum, blog sau site nu reflecta realitatea.
In spatele acestui proiect, isi desfasoara activitatea un numar de persoane care muncesc pentru o anumita categorie sociala care merita sa se includa in promovarea si conservarea culturii romanesti, incercand sa evidentieze existenta valorilor culturale autohtone, din randul tinerei generatii. Aceste persoane activeaza cu multa daruire, seriozitate si nu au timp de glume de prost gust.
Cautand pe net un coltisor de cultura de calitate, am descoperit surprins acest forum si am urmat erarhia topic-urilor. Am observat "Arta si Cultura > Teatru si opera"... mda... suna frumos.
Distractie placuta copii si... sa aveti grija de voi !
0

#10 Utilizator offline   Deanna Rulescu 

• quicksand
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 26-November 07

Scris 01 April 2009 - 11:34 AM

Vezi postareaGuardarian, la Apr 1 2009, 02:55 AM, a spus:

Am citit mesajele din partea dvs. si trebuie sa recunosc faptul ca... uneori numele unul topic, forum, blog sau site nu reflecta realitatea.
In spatele acestui proiect, isi desfasoara activitatea un numar de persoane care muncesc pentru o anumita categorie sociala care merita sa se includa in promovarea si conservarea culturii romanesti, incercand sa evidentieze existenta valorilor culturale autohtone, din randul tinerei generatii. Aceste persoane activeaza cu multa daruire, seriozitate si nu au timp de glume de prost gust.
Cautand pe net un coltisor de cultura de calitate, am descoperit surprins acest forum si am urmat erarhia topic-urilor. Am observat "Arta si Cultura > Teatru si opera"... mda... suna frumos.
Distractie placuta copii si... sa aveti grija de voi !

si despre pret de ce nu s-a pomenit nimic??
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic