laurent-III-rd, la Mar 24 2009, 03:05 AM, a spus:
Cu ideea asta sustii ca fenomenul e natural.
Eu sutin ca e un fenomen dirijat de un cartel mediatic, in care pentru aparente mai exista cate o voce desidenta.
Banii confera putere. Absolut toate delictele sau infractiunile ce se savarsesc vei vedea ca au o legatura cauzala cu banii, chiar daca este directa sau indirecta. Toate asocierile, aliantele, si combinatiile se fac in numele banului.
Nu se urmareste decat o stabilitate economica proprie a individului, si asta se manifesta prin interesele absconse ale fiecaruia.
De aceia vedem numai grupuri, si indivizi imbogatiti peste noapte carora nu le cere nimeni socoteala.
In mass-media vei recunoaste aceleasi arhetip folosit in toate publicatiile, de a fi contra puterii.
Dorinta de a vinde, de a se afirma cu orice pret, face sa se incalce orice etica profesionala.
Atata timp cat clasa politica e corupta, banii vor lua drumul "mafiei", societatea se va polariza si Romania nu se va redresa.
Pentru ca banii sa ajute intreaga societate e necesara ecologizarea clasei politce, si ea trebuie precedata de ecologizarea mass-media sa nu mai polueze informarea/comunicarea cu manipulari.
Nu cred ca se vor lupta pentru putere. Cei eliminati probabil vor astepta ca actualii castigatori sa-si frang gatul, si sa recupereze putere in partid.
Ce-i mai grav ca istoria nu evolueaza ciclic pe o spirala ascendenta, a evoluat pe o spirala descendenta dupa '90.
Numarul partidele politice democrate a scazut fata de '90, si s-au FSN-izat.
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis