Nu cred ca mai am puterea sa traiesc
Scris 21 March 2009 - 09:39 PM
Scris 21 March 2009 - 09:56 PM
uneori cei din familie ne rănesc cel mai rău, tocmai pt că nu ne aşteptăm al aşa ceva din partea lor. şi, chiar dacă sună a clişeu, ştiu cum e. īncearcă să uiţi şi să nu te mai gāndeşti. īţi faci sānge rău singur.
dar nu spune că nu mai contezi pt nimeni, contezi īn primul rānd pt tine. şi ai să ajungi să ai şi tu pe cineva iubit, o familie şi vei conta pt ei.
la ce punct ai īntrerupt şcoala? poţi urma un curs de scurtă calificare īntr-o meserie anume (care ţi-ar place şi la care crezi că te pricepi) şi să-ţi găseşti singur de lucru, fără să aştepţi ajutorul lor
Scris 21 March 2009 - 10:29 PM
Nu poti sa te intorci la bunicii tai?
Scris 21 March 2009 - 10:49 PM
Scris 21 March 2009 - 11:06 PM
Diela, la Mar 21 2009, 09:56 PM, a spus:
uneori cei din familie ne rănesc cel mai rău, tocmai pt că nu ne aşteptăm al aşa ceva din partea lor. şi, chiar dacă sună a clişeu, ştiu cum e. īncearcă să uiţi şi să nu te mai gāndeşti. īţi faci sānge rău singur.
dar nu spune că nu mai contezi pt nimeni, contezi īn primul rānd pt tine. şi ai să ajungi să ai şi tu pe cineva iubit, o familie şi vei conta pt ei.
la ce punct ai īntrerupt şcoala? poţi urma un curs de scurtă calificare īntr-o meserie anume (care ţi-ar place şi la care crezi că te pricepi) şi să-ţi găseşti singur de lucru, fără să aştepţi ajutorul lor
am intrerupt scoala la sfarsitul clasei a |X-a,si poate ca as vrea sa fac niste cursuri dar momentan nu am posibilitate-a.de 2 zile locuiesc singur,undeva la tara,departe de oras si ca sa urmez cursuri trebuie sa le platesc si sa i-mi iau abonament s-au sa stau in oras.iar la sora mea chiar daca are apartament in oras in care nu locuieste nimeni cat timp sta plecata in strainatate nu m-as m-ai intoarce nici daca m-ar primi.dar sa lasam deoparte partea financiara,chiar daca nu stau prea bine pe mine nu asta ma afecteaza si nu ma intereseaza ci partea sufleteasca pt ca nu stiu ce sa fac ma doare foarte tare ca m-au lasat asa si nu m-ai suntem o familie ,chiar nu am pe nimeni care sa ma sustina moral si sa ma incurajeze.atunci ma intreb pentru ce oare merita sa traiesc?
Scris 21 March 2009 - 11:16 PM
Iarta-ti parintii, sora, fratii, toate rudele si ia-o de la 0.
In viata nu e musai sa te simti util cuiva anume, ci este mult mai important sa cauti sa gasesti lucrurile care te implinesc pe tine.
Daca simtit ca ai menirea de a-i sluji pe altii, fie ea si familia, fa-o, dar fara a astepta la un moment dat recunostinta sau ceva in schimb.
Vrei sa pleci, in afara?
Da' pleca, nu trebuie sa te ia cineva.
Esti deja mare.Ai discernamant.
Succes!
Scris 22 March 2009 - 01:18 PM
in situatia in care esti tu, adică fără studii, fără familie, sărac...eşti ca cel care a īmplinit 18 ani şi a plecat din orfelinat. a primit un şut in fund şi acum trebuie să se descurce singur !
cu greu īţi vei găsi ceva de muncă. au probleme cei care au studii ! o să faci munca cea mai grea, cea mai de jos !
nu te lua după ce zic ăştia, de aici, de pe forum. indiferent in ce situatie ai fii, ei tot o sa-ti spuna ca e bine si că trebuie să-ţi trăieşti viaţa, sau altele asemenea..
pentru tine chiar nu mai are cum sa fie bine. chiar aşa, tu cum īţi imaginezi viaţa ta ? mă refer la cel mai optimist scenariu. n-are cum sa fie bine ! o să faci munca cea mai de jos, o sa te chinui tot timpul. aşa nu o să te placă nicio fată, nu o sa ai şi tu casa ta, familia ta ! nu o să ai nimic, omule !! asta e realitatea ! ia cuvintele astea aşa cum sunt !!!
o să trăieşti toată viaţa in suferinţă !! nu vei ştii niciodată ce e aia fericire !! poate doar iluzii de moment, dar de fericire adevărată nu vei avea parte !!
"Decāt o viaţă trăită in suferinţă, mai bine deloc !!"
Scris 22 March 2009 - 01:47 PM
Citeaza
in situatia in care esti tu, adică fără studii, fără familie, sărac...eşti ca cel care a īmplinit 18 ani şi a plecat din orfelinat. a primit un şut in fund şi acum trebuie să se descurce singur !
cu greu īţi vei găsi ceva de muncă. au probleme cei care au studii ! o să faci munca cea mai grea, cea mai de jos !
nu te lua după ce zic ăştia, de aici, de pe forum. indiferent in ce situatie ai fii, ei tot o sa-ti spuna ca e bine si că trebuie să-ţi trăieşti viaţa, sau altele asemenea..
pentru tine chiar nu mai are cum sa fie bine. chiar aşa, tu cum īţi imaginezi viaţa ta ? mă refer la cel mai optimist scenariu. n-are cum sa fie bine ! o să faci munca cea mai de jos, o sa te chinui tot timpul. aşa nu o să te placă nicio fată, nu o sa ai şi tu casa ta, familia ta ! nu o să ai nimic, omule !! asta e realitatea ! ia cuvintele astea aşa cum sunt !!!
o să trăieşti toată viaţa in suferinţă !! nu vei ştii niciodată ce e aia fericire !! poate doar iluzii de moment, dar de fericire adevărată nu vei avea parte !!
"Decāt o viaţă trăită in suferinţă, mai bine deloc !!"
cum ar fi dak tias zice eu in fata ca esti prost ? chiar tiar fi indiferent ?
de unde stii tu ca nu o sa isi faca si el o famile ?poate ca o sa gaseasca si un loc de munca bun ...ca doar nu esti tu mama omida sa prevezi viitoru .
Scris 22 March 2009 - 01:49 PM
D@nutzx, la Mar 22 2009, 01:47 PM, a spus:
de unde stii tu ca nu o sa isi faca si el o famile ?poate ca o sa gaseasca si un loc de munca bun ...ca doar nu esti tu mama omida sa prevezi viitoru .
Şi dacă eu ţi-aş zice să nu mai scrii ca un mirckuitor că te warnez, ţi-ar fi indiferent? Eh da, şi lasă insultele.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
nu ne mai suportam intre noi
de ce am ajuns asa ? |
Taquito | 3 | 521 |
|
Hiv sau despre el
viata cu hiv |
Likom_only | 7 | 2.813 |