Pensiune caini si pisici in Arad
Scris 21 March 2009 - 02:57 PM
Scris 21 March 2009 - 03:04 PM
Scris 21 March 2009 - 04:13 PM
diclona, la Mar 21 2009, 03:04 PM, a spus:
Multumesc de observatie! Ploaia insa nu are cum sa ajunga pana la custi. Tarcurile medii au 6 mp.
Ca sa pastram cimentul uscat, ar trebui sa nu spalam sau dezinfectam tarcurile
Pentru catei mai sensibili, obisnuiti in apartamente, exista si posibilitatea de a fi tinuti in casa. O aripa a casei le este destinata. Desi trebuie sa recunosc ca au fost unii care i-am tinut cu noi in camera non-stop
Ca o observatie - nu stiu daca iti poti inchipui cat de mofturosi pot fi unii catei, sau cat de pretentiosi unii stapani. Ceea ce ai pomenit este, crede-ma, la categoria "pistol cu apa", pe langa ceea ce mi-a fost dat sa vad...desi e dreptul fiecaruia sa isi educe catelul asa cum trebuie. Daca m-as apuca sa enumar, ai crede ca spun povesti...
Avand clienti veniti din Cluj, Bucuresti pentru a-si lasa cateii la noi...cred ca facem o treaba destul de buna
LE: Am uitata sa precizez, toate custile sunt izolate - asa ca nici furtuna furtunilor nu uda cainii. Pozele de pe site au fost facute inainte sa fac aceasta. As fi lasat bucuros la intarea custilor si usitele batante - numai ca au avut alta parere cainii...oricum, un bec infrarosu de 150 W, protejat de o "cusca" metalica, poate da o temperatura de 20 de grade C (masurata cand afara erau -12). Sursa de caldura fiind disipata inegal in cusca, un caine isi poate alege pozitia preferata relativ la ea (si daca ar fi ramas usitele montate, as fi fost obligat sa aleg un bec de putere mai mica)...treaba utila si daca tinem cont ca nimic nu raceste cainii mai repede decat socul trecerii de la caldura la frig. Pana si cei tinuti in casa, cand ii scot afara la plimbare etc., o fac treptat, trecand pe la o treapta intermediara de temperatura, tocmai din aceste considerente.
Aceasta postare a fost editata de arcticvillage: 21 March 2009 - 04:39 PM
Scris 21 March 2009 - 04:51 PM
Nu am spus că nu îţi faci treaba bine, nu aş fi găsit necesară o astfel de remarcă. Ceea ce am punctat eu era de importanţă majoră pt mine, referindu-mă STRICT la acoperişul padocurilor. Nu mi-a plăcut şi nu-mi întăreşte ideea de siguranţă, mai ales pe timp furtunos/ploios. Atât şi nimic mai mult.
arcticvillage, la Mar 21 2009, 06:13 PM, a spus:
Mulţam pt precizare. Aspectul acesta pt mine conta extraordinar de mult.
Aceasta postare a fost editata de diclona: 21 March 2009 - 05:01 PM
Scris 21 March 2009 - 05:21 PM
Cand am zis "stapani sau catei pretentiosi", la altele m-am referit (nu ii dadeam o nota negativa, ori peiorativa, in cazul celor care sunt, normal, preocupat de cateii lor, si nici in cazul altora) - ci la:
1. stapani care suna de 15 ori in 6 ore pentru a vedea ce le face catelul - terminam fiecare discutie cu ei in lacrimi la telefon
2. catei care pot face diferenta intre apa plata si apa pe care o beau pana si eu - stramba din nas - si nu se ating decat de prima
3. catei care, din nou, nu stiam de ce nu beau apa - ei bine, dupa o viata de baut din bol de plastic, astea ale noastre de inox (nu pot fi roase, mai usor de dezinfectat etc.) ii speriau - isi vedeau fetzele in ele
Acesta este numai un crampei din experienta noastra!
Si tot acestia sunt un capat al spectrului - tot la poze vei vedea un corso de 70 kg pe care l-am invatat sa mearga frumos in lesa cand il scotea un bunicut la plimbare (desi el te-ar fi iubit pana la oase rupte - la propriu, nu ma refer la agresivitate), aveam necaz pe el ca la -10 grade nu dormea in cusca ci pe ciment (si n-a patit nimic); l-am dus in brate la veterinar etc.
Nu sunt multe zile "plictisitoare" pe aici!
Scris 21 March 2009 - 05:46 PM
Daca ar fi dupa mine, as sta acasa cu toti cateii (indiferent ca sunt de rasa ori ba, ii vezi si amestecati la joaca cu ai nostri...nu am nici prejudecati legate de anumite rase), imi sunt dragi. Din nefericire, sotia (sefa) ma trimite la munca
Ea sta acasa, toate pozele sunt din curtea noastra. Simplul fapt ca ne si ocupam de cresterea unei singure rase, investim in ea, ne cam "descalifica" la capitolul "afaceristi". Daca aduci caini buni, bati expozitiile de aici si de afara, faci testele de sanatate ca la carte (pentru a fi sigur de ceea ce transmiti mai departe...), nu ii puiesti pe banda rulanta, bati multi kilometri pentru monte - si la preturile din lumea civilizata, dai garantii pentru pui, pierzi nopti, nu ii vinzi oricui prezinta banii...cand tragi linia iti spui de fiecare data ca o faci din pasiune
Si atunci nu mai conteaza ca uneori iesi in pierdere pentru ca esti prea "domn"
Dar deja am intrat in alta problematica
Scris 27 March 2009 - 04:12 PM
intrebare: daca eu ii aduc pe cei 2 nebuni ai mei
spuneti ca in pret e inclusa mancarea...ce fel de mancare? ai mei mananca Dog Chow(purina)+ ciorba, paine, etc. nu sunt pretentiosi; mancare sa fie.
Fisiere atasate
-
La_Soare1.jpg (262.38K)
Number of downloads: 6 -
La_Soare_2.jpg (259.75K)
Number of downloads: 4
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Oferim spre adoptie catelusa metis schnauzer urias | Pleiads | 0 | 1.866 |
|
ACUM! Pesti marini de vanzare in Romania la preturi rezonabile.
Pesti Marini de vanzare online. Preturi mici. |
ROfishMANIA | 0 | 1.949 |
|
VANZARE SOARECI ALBI | content | 0 | 1.741 |
|
|
ralsera | 0 | 1.241 |
|
Adoptie pisici | jesse..river | 0 | 1.376 |
Contact
Facebook
Twitter