Dar contextul genaral e altceva,nu am nici drept si nici cunoastere suficienta ca sa pot generaliza; in schimb pot analiza un caz particular:...
Ce drept am eu oare sa traiesc cand nu am puterea sa ma conving nici pe insumi ca merit sa exist. De ce ?
Pai, pentru ca nu sunt destul de destept ca sa ajung intr-o clasa superioara in nici-un domeniu din cele existente....nu pot accepta sa traiesc in anonimat....sa fiu in clasa de mijloc...in multimea ignoranta....si nu am puterea sufleteasca sa accept sa exist ca un rebut social , ca un "prost"
Nu merit sa traiesc pentru ca in douazecisiunu de ani nu am avut macar un prieten adevarat...nu mai vorbesc de iubire adevarata sau adoratie fata de ceva anume.
Nu merit sa traiesc pentru ca societatea nu ma accepta , nu ma integreaza .Traiesc ca o fantoma.
De ce eu , de ce sa sufar atat?...;M-i se spune ca altii se descurca cu mult mai putin...sunt in imposibilitate fizica sau psihica ,fapt care nu le poate oferi decat "speranta" ca, inainte de a trece in randul celor disparuti in abis, vor avea sansa de a ajunge la paroxism.Ce frumoasa e ideea asta! ;Nu-si dau seama oare cat de purila poate sa fie aceasta speranta?.Nu-si dau seama oare cat de mult se pot insela cand spun ca speranta il defineste pe om ?.Ei bine eu nu am nici macar speranta aceea; Inseamna oare asta ca eu sunt defect...poate ca da.Poate ca imi lipseste o parte din suflet sau din minte ;Imi lipseste bucatica care este se pare conditie imperios necesara ca sa fac parte din aceasta adunatura numita sociatate.
Imi pare rau ca nu am aceasta onoare ;ca nu pot adera la aceasta minunata adunatura de entitati orgasmice care traiesc in armonie suprema.
Care e atunci solutia ?.
Aceasta postare a fost editata de unoarecare: 20 March 2009 - 09:37 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS