girl dream, la Mar 20 2009, 09:17 PM, a spus:
Pai eu zic ca in primul rand cu parintii tai sa nu iti faci griji,daca vezi ca nu se poate comunica cu ei si chiar nu ar accepta un prietn evita sa le spui...te descurci tu.Asa si daca stii ca baitul te si place,da-i o sansa,toti suferim in dragoste,da asa inveti si vei stii pe viitor,nu iti fie teama incearca ca multe nu ai de pierdut,incepi initial sa iesi la un suc vb ....da inteleg ce inseamna sa fii timida da incearca sa te lasi dusa de val,sa nu iti mai pese de anumite lucruri inutile,cum e timidatatea.

multumesc pt sfaturi , cu parintii asa am mai facut ..dupa ei daca am un iubit ar trebui sa fiu cu el ani de zile

eventual sa ma si casatoresc ... sunt mai de moda veche ei ...
mi-e teama sa nu se joace cu mine ....sau sa fiu victima unui pariu .........
Toranagasama, la Mar 20 2009, 09:33 PM, a spus:
FALS !!! Nimic nu vine de la sine.
Eu te sfatuiesc ,daca tot iti place asa mult de dansul ,sa faci ceva totusi :flirtreaza,intra in vorba cu el ,pune-i intrebari aiurea si DE CE NU ?.... l-ai putea invita
tu undeva in oras.Si
vezi ce se intampla.
Dar in nici un caz sa nu-l intrebi daca e virgin .... cum am patit io

chiar n-as indrazni sa-l invit eu pe el...........
csifer, la Mar 20 2009, 10:40 PM, a spus:
1. nu iti e rusine sa stai sub gura parintilor avand in vedere ca esti la facultate...esti majora esti vaccinata viata ta amoroasa e problema ta nu a lor
2.zici ca esti timida....pune problema asa...daca nu te vindeci de timiditate ramai cu ochii in soare....ori dezvolti in stant o personalitate ori o sa observi ca in viata o sa fii calcata in picioare...si tot ce e bun trece pe langa tine ca nu ai avut curaj sa te impui
3. du-te la baie da-ti cu apa rece si mai lasa hormonii si treaba asta cu vai daca ma face sa sufar...asta se intampla numai daca nu ai un cap pe umeri...vezi ce fel de om e iesi in oras cu el si cu alti colegi cunoaste-l si daca e baiat de treaba da cu el de pat si nah te descurci tu mai departe

nu zic ca nu sunt bune sfaturile , dar sincer nu cred ca le pot aplica , insa voi tine cont de ele ..cine stie ...
Indyy, la Mar 20 2009, 10:50 PM, a spus:
Nu,nu e bine sa incepi o relatie cu nici un baiat,deoarece toti te vor dezamagi.
Ia-o pas cu pas...iti cauti si tu de lucru pe langa el...poate ii mai dai niste cursuri la care el a lipsit,si vezi ce iese.
Eventual aseaza-te in amfiteatru langa el cateva zile la rand...asa ,ca din intamplare.
Sigur trebuie sa deschizi...analizam daca nu cumva ai ramas cu traume...ne dam toti cu parerea.

in amfitreatru s-a mai asezat el pe langa mine
nu prea indrazneste sa vorbeasca asa mult cu mine pt ca si eu par la prima vedere extrem de inabordabila ...