sau Inregistrare

• 8 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Merita castrati violatorii ? Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   red2shoes 

• red
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 08-November 06

Scris 19 March 2009 - 09:29 PM

Vezi postareaDoctor Love, la Mar 19 2009, 09:24 PM, a spus:

Creierul nu are nici o treaba cu rotitele.
Mai, femeie, castrand un barbat e ca si cum l-ai lasa fara vointa, intelegi? Se efemineaza, la propriu. I se subtiaza vocea, nivelul testosteronului scade dramatic, pe scurt, amaratul se transforma incet-incet in... femeie.
Stii ca in antichitate se practicau castrarile voluntare, pentru obtinerea unei voci de sopran desavarsite? Baietii cu talent la muzica se rugau sa fie castrati, pentru ca vocea lor se subtia in asa masura, incat putea atinge octave considerate imposibile... cam ca Mihai Traistariu :o: .

eu stiam ca se castrau eunucii sa nu li se ridice vreo idee cand vedeau fomeile sultanului din harem :)
sincer...eu credeam ca sunt ironii la dresa barbatilor cu voce subtire...nu ma gandeam ca e rezultat al castrarii ...traistariu e exceptia care confirma :o:
si inca odata ...aud ca barbatii gandesc cu capul care nu trebe :)
0

#22 Utilizator offline   gargbird 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 28-June 08

Scris 19 March 2009 - 09:35 PM

Deja am inceput sa ma enervez. Mai, oameni buni, am citit mult despre acest aspect (si dupa aia am inceput sa port cochilie de protectie :o: ), asa ca nu vorbesc aiurea.
Cand o sa aud de un criminal in serie castrat, o sa-i donez eu insumi unul din pretioasele mele coaie. Amin!
0

#23 Utilizator offline   Roxana@ Elena 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 03-November 07

Scris 19 March 2009 - 09:32 PM

Vezi postareaDoctor Love, la Mar 19 2009, 09:35 PM, a spus:

Deja am inceput sa ma enervez. Mai, oameni buni, am citit mult despre acest aspect (si dupa aia am inceput sa port cochilie de protectie :o: ), asa ca nu vorbesc aiurea.
Cand o sa aud de un criminal in serie castrat, o sa-i donez eu insumi unul din pretioasele mele coaie. Amin!

am dat cu parerea nu cu parul....eu am zis de ce cred asta...fiindca insticul uman ramane,chiar daca dispare barbatia...
0

#24 Utilizator offline   red2shoes 

• red
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 19 March 2009 - 09:38 PM

asa dar si prin urmare...castrarea nu-si are rostul :o:
0

#25 Utilizator offline   Obsoletus 

• Maximus
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 09-January 09

Scris 19 March 2009 - 09:38 PM

Vezi postareaDoctor Love, la Mar 19 2009, 09:24 PM, a spus:

Creierul nu are nici o treaba cu rotitele.
Mai, femeie, castrand un barbat e ca si cum l-ai lasa fara vointa, intelegi? Se efemineaza, la propriu. I se subtiaza vocea, nivelul testosteronului scade dramatic, pe scurt, amaratul se transforma incet-incet in... femeie.
Stii ca in antichitate se practicau castrarile voluntare, pentru obtinerea unei voci de sopran desavarsite? Baietii cu talent la muzica se rugau sa fie castrati, pentru ca vocea lor se subtia in asa masura, incat putea atinge octave considerate imposibile... cam ca Mihai Traistariu :) .

Ma doctore ,ma dezamagesti... Pai odata ce testosteronul si-a facut deja treaba si a transformat vocea cum trebe cum cucu sa se subtieze....?Vezi ca vocea e aria mea :o: !!! Poate vrei sa spui ca copiii erau castrati ,pentru ca odata ce intervine pubertatea si testosteronul modifica vocea ..... poti sa-ti iei adio de la vocea de sopran/eunuc.

Oricum castrarea nu are nici un efect whatsoever. Violatorii ar trebui pedepstiti la fel ca si acum sau cu moartea sau tortura.
Castrarea nu rezolva absolut nimic.
0

#26 Utilizator offline   Two 

• Last Aristocrat Dandy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-September 06

Scris 19 March 2009 - 09:45 PM

Vezi postareaDoctor Love, la Mar 19 2009, 07:07 PM, a spus:

DA.
Violatorii merita castrati.
Si castratii merita violati.

Si ce garantie ai ca nu este nevinovat, sau ca vina lui nu este in totalitate ? :) Aaa?
Sau nu ai auzit sau vazut de cazuri in care femeile acuza un barbat nevinovat de asta ?
Ce faci in cazul ala, daca esti chiar tu acela ?

Deci violatori nu ar trebui castrati, doar aceia care sunt recidivisti.
In schimb pedofili dovediti, ar trebui de prima data castrati.

Vezi postareaPippo, la Mar 19 2009, 07:18 PM, a spus:

Probabil o metoda eficienta si care sa rezolve problema violatorilor ar fi sa fie inchisi pentru cateva luni intr-o celula cu cateva nimfomane voluntare. :)

Este? :o:

Si ce legatura are una cu alta ? :o:
Ala violeaza pentru ca are un comportament deviant psihic, nu unul sexual.

Vezi postareaDoctor Love, la Mar 19 2009, 07:52 PM, a spus:

Nici o grija. Barbatii castrati nu mai sunt barbati. Odata cu nucile le dispar si gandurile belicoase. E demonstrat stiintific.

Tot degeaba.
Niciun stat civilizat nu v-a accepta sa recurga la vatamarea corporala grava, ce aduce a torturam doar pentru simplu fapt ca unii au incalcat legea.
Plus ca acea castrare se face chimica, si nu fizica.
Ca altfel statul s-ar putea trezit ca ar fi dat in judecata pentru incalcarea drepturilor omului.
0

#27 Utilizator offline   gargbird 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 28-June 08

Scris 19 March 2009 - 09:50 PM

Vezi postareaToranagasama, la Mar 19 2009, 09:38 PM, a spus:

Ma doctore ,ma dezamagesti... Pai odata ce testosteronul si-a facut deja treaba si a transformat vocea cum trebe cum cucu sa se subtieze....?Vezi ca vocea e aria mea :o: !!! Poate vrei sa spui ca copiii erau castrati ,pentru ca odata ce intervine pubertatea si testosteronul modifica vocea ..... poti sa-ti iei adio de la vocea de sopran/eunuc.

Oricum castrarea nu are nici un efect whatsoever. Violatorii ar trebui pedepstiti la fel ca si acum sau cu moartea sau tortura.
Castrarea nu rezolva absolut nimic.

Ai dreptate. Copiii erau castrati, inainte de a li se ingrosa vocea. Dar cu ultimul paragraf nu pot fi de acord. Barbatul fara rulmenti e distrus pe toate planurile. E leguma. Pedeapsa mai mare e greu de dat.
0

#28 Utilizator offline   red2shoes 

• red
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 19 March 2009 - 09:54 PM

poate merita...dar nu mereu primim ceea ce meritam :o:
0

#29 Utilizator offline   Fentasy 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 11-December 08

Vezi postarealaurent-III-rd, la Mar 19 2009, 09:45 PM, a spus:

Si ce garantie ai ca nu este nevinovat, sau ca vina lui nu este in totalitate ? :) Aaa?
Sau nu ai auzit sau vazut de cazuri in care femeile acuza un barbat nevinovat de asta ?

Deci violatori nu ar trebui castrati, doar aceia care sunt recidivisti.
In schimb pedofili dovediti, ar trebui de prima data castrati.

Si ce legatura are una cu alta ? :o:
Ala violeaza pentru ca are un comportament deviant psihic, nu unul sexual.

Tot degeaba.
Niciun stat civilizat nu v-a accepta sa recurga la vatamarea corporala grava, ce aduce a torturam doar pentru simplu fapt ca unii au incalcat legea.
Plus ca acea castrare se face chimica, si nu fizica.
Ca altfel statul s-ar putea trezit ca ar fi dat in judecata pentru incalcarea drepturilor omului.

Ti-ai revenit Laur, nu mai e Preston pe aici sa te dai in barci cu el... pe tema violului. Hai, treaca de la mine, pentru informatii de calitate.

Aceasta postare a fost editata de Fentasy: 19 March 2009 - 09:53 PM

0

#30 Utilizator offline   Roxana@ Elena 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 03-November 07

Vezi postarealaurent-III-rd, la Mar 19 2009, 09:45 PM, a spus:

Si ce garantie ai ca nu este nevinovat, sau ca vina lui nu este in totalitate ? :o: Aaa?

HMMMM cum e asta ca fata e de vina? sau inteleg eu prost? lasa vrajelile alea ce sunt scoase din filme..... ca in RO nu prea auzi decat cazuri reale nu povesti nemuritoare
0

Impartaseste acest subiect:

• 8 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse