Internet Explorer 8 versiunea finala completa
Scris 19 March 2009 - 06:47 PM
Scris 19 March 2009 - 11:11 PM
P.S. de doua ori am intrat pe blog-ul tau si de doua ori a dat cu radical....e singurul site la care am patit asa ceva....poate sunt eu paranoic dar nu-mi suna bine
Scris 19 March 2009 - 11:21 PM
Cum adica, cu radical?! Nu inteleg.
Scris 19 March 2009 - 11:24 PM
P.S. eu folosesc windows 7 beta si am IE8 beta te referi la faptul ca nu exista veriune finala IE8 ot windows 7?
Aceasta postare a fost editata de csifer: 19 March 2009 - 11:27 PM
Scris 20 March 2009 - 09:49 AM
csifer, la Mar 19 2009, 11:24 PM, a spus:
P.S. eu folosesc windows 7 beta si am IE8 beta te referi la faptul ca nu exista veriune finala IE8 ot windows 7?
Pai, iti dai seama ca de la tine sint belele. Altfel n-ar fi mers blogspot la nimeni cu Windows 7.
Da, am si modificat putin acolo, mersi de atentionare. "Nu exista inca o versiune IE8 pentru Windows 7, nici macar beta. Windows 7 are inclusa o versiune pre-release."
Scris 02 July 2009 - 09:17 PM
De atunci,am numai necazuri cu pc-ul si cu..."Roportal"-ul.Ca dupa ce am ramas fara parola,dupa multe peripetii,acum am alta dar,nush pen'ce nu mi-o memorizeaza desi,la fiecare logare il invit...
Apas pe "logare",imi schimba pagina pe "stiri" si dupa citeva contraziceri d'astea si o multime de alte peripetii,ma lipsesc.
Mi-au disparut toate parolele memorizate.
Ma gindesc ca e virusat dar cine:forumul ori pc-ul?
Ma mai gindesc sa reinstalez IE ...dar nu stiu cum.
Poate era ceva in neregula cu update-ul ala.Am schimbat vreo trei antivirusi si situatia nu se schimba.Mai mult:se complica.
Aceasta postare a fost editata de Bagherra: 02 July 2009 - 09:18 PM
Scris 15 July 2009 - 10:27 PM
Scris 17 July 2009 - 10:40 PM
Problema a aparut la instalarea lui si in messenger, in momentul in care trimiteam mesajele in ferestre (in rest nu-s probleme). A trebuit sa dezinstalez update-urile, adica sa trec din nou la IE6, dar intreb pentru orice eventualitate, vad ca multe site-uri avertizeaza ca in curand nu vor mai functiona cu IE6...
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Bookmark-ul Mozilla Firefox | mavast20 | 2 | 10.753 |
|
Cīnd caut pe Google şi mă īntorc la pagina principală de căutare...
nu mai ştiu pe care am accesat-o fiindcă... |
Trixi | 3 | 4.758 |
|
blocare download mozilla
Help |
emilsarak | 0 | 1.027 |
|
probleme cu adobe flash player pe firefox 3
nu pot vedea filmuletele pe youtube,etc |
claudiusss | 1 | 3.111 |
|
Primesc Eroare la imaginile de pe Net...
...un X rosu intr-un patrat alb(???) |
Trixi | 2 | 2.732 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS