addax13, la Mar 19 2009, 07:47 PM, a spus:
de iubit ma iubeste...ca daca nu ma iubea nu venea mereu la mine sa ne impacam ...

??
pai am 16 ani...fac 17 la vara

Draga mea,
La 17 ani trebuie sa-ti spun ca sunt putini oameni pe lumea asta care stiu ce fel de partener doresc si care se cunosc deja atat de bine pe ei insisi incat sa stie ce au nevoie de la persoana iubita, asa incat sa aleaga in cunostinta de cauza. De fapt regula asta e pentru multi dintre noi valabila si la varste inaintate.
Nimeni nu poate alege in locul tau asa ca roaga-te sa faci ceea ce trebuie si incearca sa-ti asculti inima - daca vorbeste in vreo directie sau alta. E bine si sa-ti formezi o anumita experienta de viata inainte de a hotari sa ramai cu cineva, dar e bine si sa te gandesti la inimile celor cu care te joci acum de fapt. Si implicit la propria ta inima, pentru ca, in timp cu cat traiesti mai multe pasiuni cu atat se iroseste mai mult din acel sentiment curat care se numeste iubire, sau macar ajungi sa ti se impietreasca inima si atunci tu vei suferi mai mult decat cei pe care i-ai parasit sau te-au parasit de-a lungul timpului.
Si inca ceva: cantitatea nu inseamna si calitate. Esti la varsta la care e normal sa experimentezi si sa cunosti, dar ai grija cat si cum, pentru ca e posibil ca ceea ce faci acum sa se intoarca impotriva ta la un moment dat in viata.
Iti urez sa faci alegerea cea mai buna pentru toata lumea implicata.
Numai bine.