Logica
Scris 16 March 2009 - 10:37 PM
Ce parere aveti despre aceasta materie? :|
Eu cred ca este cea mai mare prostie si ca ar trebui scoasa din programa....serios acum...cu ce ne ajuta?Si in + daca aveti profesori severi care ard la note(cum am eu) va trage in jos materia asta, cum am patit yo....toate materiile cu medii 7+ si logica 5 :| si mi-a iesit 8.70 media pe sem.....daca nu era logica imi iesea 9+
Eu cred ca este cea mai mare prostie si ca ar trebui scoasa din programa....serios acum...cu ce ne ajuta?Si in + daca aveti profesori severi care ard la note(cum am eu) va trage in jos materia asta, cum am patit yo....toate materiile cu medii 7+ si logica 5 :| si mi-a iesit 8.70 media pe sem.....daca nu era logica imi iesea 9+
Scris 16 March 2009 - 10:39 PM
a dintre cele mai frumoase materii - totul e să ai cap s-o īnţelegi
Scris 18 March 2009 - 07:56 AM
ei,..uite cum e
se spune ca facuta la timpul ei ...te desluseste intr-un fel in alte momente ale vietii
se spune ca facuta la timpul ei ...te desluseste intr-un fel in alte momente ale vietii
Scris 20 March 2009 - 06:43 PM
Gata, doamna Andronescu te-a ascultat şi a scos logica din planul cadru.
Scris 23 March 2009 - 01:43 PM
Oribila materie...si eu tot 5 am avut la ea! Nu mi-a placut deloc, deloc si m-a tras in jos cat am facut-o! Yac...
Scris 03 April 2009 - 09:47 PM
DevilMayCry, la Mar 16 2009, 11:37 PM, a spus:
Ce parere aveti despre aceasta materie? :|
si eu sunt clasa a9a ca si tine ... si eu am o profa ffff severa ... la toate materiile am avut 8+ si la logica 6 dar vreau sa te contrazic. Daca nu faci logica, nu ti se dezvolta mintea si vei gandi problemele mai greu. Eu cred ca este facuta ca sa ne punem si noi umpic creierul la contributie si sa nu ni se atrofieze... NU sunt de acord cu scoaterea logicii nici de la liceele industriale nici de la celelalte.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Pasionati de matematica
pasionati de matematica |
antoniutza | 6 | 2.909 |
|
eseu | Ionut_dsp | 0 | 589 |
|
Carte C# | NJock123 | 0 | 1.079 |