csifer, la Mar 17 2009, 12:00 AM, a spus:
fereasca sfantu...alt emo
nu-mi spune probleme in dragostea adolescentina(m-as speria sa imi spui ca ai vreun 20+ de ani)...telenovele nu se termina....stii ce e trist nu problemele in viata ci faptul ca ai nevoie de incurajari de la straini pe un forum....daca e asa e clar ca gresesti undeva....te intrebi poate unde si realizand ca nu ai prieteni te intrebi de ce....ei bine pt ca esti o persoana slaba...fara caracter....genul de persoane care isi traiesc viata calcate in picioare...nu o sa iti spun nici un cuvant bun si milos ca nu de asta ai nevoie ci o sa iti dau un sut in dos de o sa sfarai ca sa te trezesti la realitate si sa faci acel proverbial pas inainte...tu alegi daca esti o carpa sau daca dezvolti o personalitate si incepi sa te respecti....
nu-mi spune probleme in dragostea adolescentina(m-as speria sa imi spui ca ai vreun 20+ de ani)...telenovele nu se termina....stii ce e trist nu problemele in viata ci faptul ca ai nevoie de incurajari de la straini pe un forum....daca e asa e clar ca gresesti undeva....te intrebi poate unde si realizand ca nu ai prieteni te intrebi de ce....ei bine pt ca esti o persoana slaba...fara caracter....genul de persoane care isi traiesc viata calcate in picioare...nu o sa iti spun nici un cuvant bun si milos ca nu de asta ai nevoie ci o sa iti dau un sut in dos de o sa sfarai ca sa te trezesti la realitate si sa faci acel proverbial pas inainte...tu alegi daca esti o carpa sau daca dezvolti o personalitate si incepi sa te respecti....
de unde tragi tu concluzia ca nu are prieteni, ca e slaba si fara caracter? pentru ca si-a exprimat cu glas tare supararea? de parca celor puternici sau celor sociabili nu li se intampla dezamagiri? atata doar ca unii tin in ei si nimeni nu stie. fiecare reactioneaza altfel la probleme - se exprima cu glas tare sau se inchide in el, in functie de personalitate, doar nu suntem trasi la indigo
azi cum mai esti? sper ca mai bine
stii ce cred? ca ar trebui sa tratezi fiecare problema separat - mama, fratele, iubitul fiecare separat, si sa vezi la fiecare in parte care e solutia, altfel, la gramada, poti sa ai impresia ca e dezastru total si sa nu mai vezi iesirea
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis