sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Firme rent a car Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   verav 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 16-March 09

Scris 16 March 2009 - 03:37 PM

A venit week-end-ul si ai nevoie de o plimbare,dar nu ai masina? Firma noastra de inchirieri masini iti sta la dispozitie.Tot ceea ce trebuie sa faci este sa accesezi http://www.rent-a-car-buzau.eu si sa faci o rezervare online. Vei putea alege masina pe care o doresti la un pret incepand cu 11.7 euro, TVA inclus.Te asteptam!
0

#2 Utilizator offline   mariana.micsunel 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 16-March 09

Scris 16 March 2009 - 04:14 PM

Oferta noastra reprezinta solutia ideala pentru nevoile dvs. de inchirieri masini Ploiesti. Apelati cu incredere la serviciile noastre de rent a car Ploiesti si va punem la dispozitie o gama variata de masini, noi si nebrandate. Asteptam sa optati pentru masini de inchiriat Ploiesti si va vom demonstra ca scopul nostru prioritar este confortul si siguranta dumneavoastra
0

#3 Utilizator offline   draghiciana 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 17-March 09

Scris 17 March 2009 - 10:40 AM

Aceasta oferta reprezinta solutia ideala pentru nevoile dvs. de inchirieri masini. Apelati cu incredere la serviciile noastre de rent a car si va punem la dispozitie peste 200 masini, noi si nebrandate.Asteptam sa optati pentru inchiriere masina Baneasa si va vom demonstra ca scopul nostru prioritar este confortul si siguranta dumneavoastra
0

#4 Utilizator offline   feliciaf 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 17-March 09

Scris 17 March 2009 - 12:56 PM

Pentru inchirieri auto Bucuresti va stam la dispozitie cu cele mai bune si dotate masini,indiferent de marca si modelul ales. Masinile pe care le avem pentru inchirieri masini Bucuresti sunt in perfecta stare de functionare,astfel incat nu veti intalni nicio problema creata de acestea atunci cand apelati la serviciul masini de inchiriat Bucuresti.
0

#5 Utilizator offline   Claudiu Manole 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 15-December 11

Scris 15 December 2011 - 05:11 PM

Eu am ichiriat masina de la Primus rent a car, au birou la Aeroportul Baneasa, mi se pare ca si la Aeroportul Otopeni. Mi-au facut pret bun si cand am intrat pe siteul lor si am facut rezervare mi-au facut si reducere destul de mare. Recomand, sunt de treaba oamenii.
Adresa lor e www.primuscars.ro.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic