heidy_2005, la Jan 2 2006, 06:44 PM, a spus:
Legalizarea prostitutiei si a drogurilor usoare Pro si contra.....
Scris 22 March 2007 - 02:09 PM
Scris 22 March 2007 - 06:57 PM
florrentyna, la Mar 22 2007, 12:09 PM, a spus:
Intr`un fel, ai dreptate, poate ar avea un efect si asupra acestui fapt.
Totusi, nu cred ca o sa accepte sa plateasca impozit pe profit, sa isi urce pretul cu TVA si sa faca toate chestiile astea.
Imi pot imagina, sa faca baze de date cu clientii fideli (bordelurile) si sa le trimita reclame... Te omoara nevasta, daca ajungi pe baza lor de date, chiar si sa nu fie vina ta, sa puna asa reclame la intamplare, sa nimereasca in cutia ta postala, ar fi ceva...
Macar sa o legalizam, ca sa poata omu face abonament, sa nu mai fie asa complicat.
Scris 24 March 2007 - 02:00 AM
Lily Anne (L.o.T), la Jan 2 2006, 09:30 PM, a spus:
Vor avea impresia ca legalizarea este inceputul drumului spre moralitate.
La inceputul anilor '70 a fost legalizata homosexualitatea in America , in anii '90 drogurile in Olanda , acum vreo 2-3 ani , adoptiile copiilor de catre cupluri de homosexuali tot in Olanda !!! Si uite asa ceea ce este spurcat -- este facuta de catre cei care sunt lacomi de bani -- sa fie facut sa para frumos. Incetul cu incetul se duce de rapa totul !
Scris 24 March 2007 - 04:52 AM
Cred ca putin mai repede, lupini. Daca o femeie a ajuns sa-si vanda corpul legal, atunci nici o sansa de iertare...
Scris 23 February 2010 - 04:43 PM
Dupa cum scrie si in titlu, ar trebui legalizate drogurile usoare si prostitutia? Sa rog sa va motivati votul.
Scris 23 February 2010 - 07:47 PM
Întrebării tale, îi adaug eu una preliminară, pentru a fi luată în considerare, înante ca cineva să răpundă la întrebarea ta.
Aţi dori ca fiica dumneavostră să fie prostituată, legal ? Aţi dori ca fiul dumneavostră să fie un consumator de narcotice ?
Astea sunt cele două întrebări ale mele, tare m-aş bucur a dacă aţi răspunde şi la ele.
Revenind la tema topicului, răspunsul meu, deja e cunoscut demult: Nu doresc legiferarea prostituţiei şi a drogurilor, şi asta nu pentru că nu m-aş putea eu abţine, şi mi-ar sta gândul tot la prafuri, toată ziua, ci, nu mi-aş dori asta, pentru părinţii adolescenţilor. Adolescenţii, nu au experinţa de viaţă necesară, şi nu ştiu cum e să-şi distrugă un om viaţa, încă din tinereţe. Ştiu cum eram eu în adolescenţă: lovit de trăznet.
Eram tare rebel. Am avut însă o uriaşă şansă, să cunosc pe cineva care nu mi-a dat voie să fac tot ce îmi trece prin cap. Însă, şansa asta puţini o au.
Vreau o lume fără traficanţi de vise şi de suflete de fete !
Aţi dori ca fiica dumneavostră să fie prostituată, legal ? Aţi dori ca fiul dumneavostră să fie un consumator de narcotice ?
Astea sunt cele două întrebări ale mele, tare m-aş bucur a dacă aţi răspunde şi la ele.
Revenind la tema topicului, răspunsul meu, deja e cunoscut demult: Nu doresc legiferarea prostituţiei şi a drogurilor, şi asta nu pentru că nu m-aş putea eu abţine, şi mi-ar sta gândul tot la prafuri, toată ziua, ci, nu mi-aş dori asta, pentru părinţii adolescenţilor. Adolescenţii, nu au experinţa de viaţă necesară, şi nu ştiu cum e să-şi distrugă un om viaţa, încă din tinereţe. Ştiu cum eram eu în adolescenţă: lovit de trăznet.
Vreau o lume fără traficanţi de vise şi de suflete de fete !
Scris 23 February 2010 - 08:12 PM
Am votat da. In cazul narcoticele & alcoolului cred ca doar cei care au peste 21 de ani ar trebui sa aibe voi sa cumpare. Cine vinde celor sub aceasta varsta sa riste dosar penal & puscaria.
Scris 23 February 2010 - 08:25 PM
nu in ambele cazuri.
e la moda sa fin toleranti dar nu chiar asa.
e la moda sa fin toleranti dar nu chiar asa.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Pareri |
MaxJuve | 845 | 157.385 |
|
Primarii PDL nu renunţă la nici un bănuţ
Sunt hotărâţi să dea statul în judecată, dacă |
Danfodor | 15 | 2.250 |
|