sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

new vs old Evaluare topic: - - - - -

#11 Utilizator offline   Two 

• Last Aristocrat Dandy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-September 06

Scris 18 March 2009 - 02:42 AM

Vezi postareafast_motion, la Mar 17 2009, 08:40 AM, a spus:

bai ne lasi ?? da bosorogi fara educatie nu ai intalnit ?? libidinosi, perversi, lipsiti de scrupule, egoisti, cu chef de cearta ?? am pus pe multi la respect la vremea mea si nici acum nu m-as da in laturi sa mai persecut cate un neavenit daca nu-si cunoaste locul.

Eu vorbeam despre parinti si copii, nu despre ce spui tu.
Diferente de educatie pe care le enumeri tu, au fost, sunt, si voi fi in toate timpurile. Si asta chiar in interiorul aceleiasi generatii.

Vezi postareaLachesis., la Mar 18 2009, 01:50 AM, a spus:

sunt diferente mari :blink: si eu le-am spus ca sunt saturata sa aud expresia: "pe vremea mea..." dar totusi au dreptate.
Inainte se stia de un Dumnezeu...munca era munca, barbatul -barbat, etc etc...
Tin sa cred ca lumea se prosteste datorita tehnologiei prea avansate..astfel, ea nu mai e supusa la prea mult efort fizic sau chiar mintal. Tineretul e invatat ca toate sa pice din cer..au uitat ce e aia munca..ce sa mai vorbim de respect?! Si eu sunt tanara..si,evident, am prieteni din aceeasi generatie ca si mine..si observ si recunosc asta! Nu sunt rai dar ar trebui sa-si cunoasca limitele in unele cazuri!
contraziceti-ma!

Nu este datorita tehnologiei.
De-a lungul timpului au avut loc destule schimbari, de diverse naturi, privind confortul sau tehnologia, dar nu aceia este cauza schimbarii societatii.

De vina este aceasta uniformizare, sub forma globalizari si dezvoltatea economiei consumatoriste.
Asta duce la lipsa de respect si a disparitiei acelor ierarhii, ce se manifestau prin diferite simboluri sau titluri sociale, ce aveau anumite insemne si o valoare intrinseca, ce arata nivelul real de inteligenta si patrimoniu, chiar daca era dobandit prin mostenire.

Altfel era inainte cand te adresai cu: domnul doctor, inginer, domnul avocat, notar, arhitect sau bancher.
Cel caruia te adresai, o faceai cu respect, iar el iti raspundea la fel, intocmai cum i te adresai. Pentru ca inca mai exista acel lucru numit "onoare".

Acum nu mai ai voie nici sa te adresezi cu - domnisoara. Este considerata jignire ! :blink:
0

#12 Utilizator offline   Lachesis. 

• MADE4ME
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 09-February 08

Scris 18 March 2009 - 12:19 PM

eu prefer sa cred ca si asta are o influenta mare (adica tehnologia). Stau si ma uit in jur...nu mai e ce-a fost inainte! mentalitatea lor, felul in care privesc viata...nu stiu! e trist :blink: au prea multa libertate de parca, repet, n-ar sti de niciun Dumnezeu ! prea multa ignoranta, indiferenta si, deci, nesimtire..." Tinerii nu stiu iar batranii nu mai stiu "
0

#13 Utilizator offline   Fentasy 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 11-December 08

Scris 21 March 2009 - 07:30 AM

... pacat ca n-am si eu 20 ani sa ma minunez de cei de 15...

buei ce needucati...tineretul asta ntzzz, ntzzz...

Aceasta postare a fost editata de Fentasy: 21 March 2009 - 07:33 AM

0

#14 Utilizator offline   Roxana@ Elena 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 03-November 07

Scris 21 March 2009 - 05:14 PM

Vezi postarealaurent-III-rd, la Mar 15 2009, 08:11 PM, a spus:

Pai e simplu.
Ai intalnit copii mai intelepti ca parintii lor ?!
Conlflictul vine din lipsa de educatie.

Da..cum sa nu...parintii care isi maltrateazacopii sau si-au maltratat....iar copii lor au ajuns sa constientizeze si sa nu mai repete greselile parintilor..... :cry:

Vezi postarealaurent-III-rd, la Mar 18 2009, 02:42 AM, a spus:

Altfel era inainte cand te adresai cu: domnul doctor, inginer, domnul avocat, notar, arhitect sau bancher.
Cel caruia te adresai, o faceai cu respect, iar el iti raspundea la fel, intocmai cum i te adresai. Pentru ca inca mai exista acel lucru numit "onoare".

Acum nu mai ai voie nici sa te adresezi cu - domnisoara. Este considerata jignire ! :crazy:

Mda eu nu ma supar cand cineva mi se adresseaza cu domnisoara...chiar vad ca ceva placut.... :think:
0

#15 Utilizator offline   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 11-December 06

Scris 21 March 2009 - 05:20 PM

Vezi postareaLachesis., la Mar 18 2009, 12:19 PM, a spus:

Stau si ma uit in jur...nu mai e ce-a fost inainte! mentalitatea lor, felul in care privesc viata...nu stiu! e trist au prea multa libertate de parca, repet, n-ar sti de niciun Dumnezeu ! prea multa ignoranta, indiferenta si, deci, nesimtire..." Tinerii nu stiu iar batranii nu mai stiu "

E aşa cum ai scris tu mai sus. E totul real, prea real. Însă generaţia adultă din prezent, critică generaţia tânără, pe care de altfel tot ea a educat-o. E la fel de adevărat că şi printre cei de vârsta adolescenţei, mai sunt câţiva cu o educaţie elevată, însă, cei crescuţi "prin cartier" îi domină ca număr pe cei crescuţi la şcoală. Şi, după cum merg lucrurile, e o situaţie iremediabilă. Nu doar la noi, ci în toată lumea "civilizată".
0

#16 Utilizator online   Ea. 

• Muză
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 23-January 08

Scris 24 March 2009 - 09:53 PM

Intamplare : am iesit in cartier sa ma duc la o prietena care sta in zona . Stateam noi de vorba . Vine un amic de al ei . Si incep sa vorbeasca . L am analizat pe pusti . Varsta 20 de ani fumator . Actiuni : ii dadea in ochi fumul de tigara , scuipa pe jos , se asezase pe banca langa prietena mea si incepuse sa dea din picioare . fata i a zis nu mai zgaltaie banca . el nu avea nici o treaba sa asculte rugamintea fetei . discutiile pur superficiale. astia s tinerii din ziua de azi. Fara pic de bun simt
0

#17 Utilizator offline   Roxana@ Elena 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 25 March 2009 - 08:48 PM

Vezi postarealupini, la Mar 21 2009, 05:20 PM, a spus:

E aşa cum ai scris tu mai sus. E totul real, prea real. Însă generaţia adultă din prezent, critică generaţia tânără, pe care de altfel tot ea a educat-o. E la fel de adevărat că şi printre cei de vârsta adolescenţei, mai sunt câţiva cu o educaţie elevată, însă, cei crescuţi "prin cartier" îi domină ca număr pe cei crescuţi la şcoală. Şi, după cum merg lucrurile, e o situaţie iremediabilă. Nu doar la noi, ci în toată lumea "civilizată".

Situatia e iremediabila ca asa o facem noi sa fie,sincer parintii sunt de vina pentru educatia copiilor.

Vezi postarealoneliness4ever, la Mar 24 2009, 09:53 PM, a spus:

Fara pic de bun simt

Nu sunt toti asa.Sunt tineri si tineri,unii mai educati alti fara sa aiba habar de asa ceva.
Stii culmea este ca toti suntem bagati in aceasi seama suntem criticati insa cei din alta categorie de varsta,diferita de a mea, critica si judeca insa eu nu stau si gandesc ca educatia asta le-au oferito ei copiilor,nu tinerii sunt de vina ei asta au invatat si asta ii vor invata pe alti la randul lor daca nu se gaseste o solutie.
0

#18 Utilizator offline   Taquito 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 14-September 08

Scris 28 March 2009 - 11:06 AM

Citeaza

Nu sunt toti asa

acum sunt liniştit !
0

#19 Utilizator offline   Roxana@ Elena 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 28 March 2009 - 06:01 PM

Vezi postareaTaquito, la Mar 28 2009, 11:06 AM, a spus:

acum sunt liniştit !

ma refer ca sunt oameni si oameni,sunt si tineri bine crescuti la fel cum sunt si oameni batrani care nu au habar ce e ala respect...asta vroiam eu sa zic
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Cea mai buna sursa de amuzament Alethia  27 6.557
Replici noi Colindatorii on-line Alethia  7 5.775
Topic inchis UITATI-VA PE DISCOVERY, ACUM!
CE POATE FI MAI TRIST?
bab  7 6.527
Topic inchis experienta negativa IMRCG CONSULTING SRL BUCURESTI
experienta negativa IMRCG CONSULTING SRL BUCURESTI
studentul21  0 2.743
Replici noi Atasamente Cine face rău Rusiei trebuie exterminat
Andrei Lugovoi
Decebal88  6 1.841