Ziua Judecatii sau Sfarsitul Lumii sau: Ziua Judecatii si Sfarsitul Lumii
Scris 19 October 2005 - 05:38 PM
Scris 19 October 2005 - 08:41 PM
Andradada, la Oct 19 2005, 06:38 PM, a spus:
Scris 19 October 2005 - 10:30 PM
andruta1985, la Oct 19 2005, 09:41 PM, a spus:
Dar asta e inevitabil.
andruta1985, la Oct 19 2005, 09:41 PM, a spus:
Adica vom constientiza vietile noastre anterioare.
Scris 19 October 2005 - 10:40 PM
Referitor la sfarsitul lumii..da...se va intampla...cand??Nu stie nimeni..dar partea proasta este ca va fi din ce in ce mai rau pentru noi , oamenii....vom suporta efectele nepasarii noastre in ceea ce priveste protejarea mediului inconjurator....Dar speranta moare ultima ..asa ca, sa speram ca vom prinde vremuri mult mai bune!
Scris 20 October 2005 - 08:36 AM
Andradada, la Oct 19 2005, 06:38 PM, a spus:
Andradada nu te infricosa de zvonurile pe care le tot auzi...
Dintotdeauna omul s-a temut ca vine o vreme cand va trebui sa dea socoteala de toate actiunile sale (in viata aceasta sau in viata de apoi - pentru cine crede in viata aceasta sau in viata de apoi).
Nu este deloc ceva nou si nu este acum mai iminent decat alta data Sfarsitul - mereu a fost asa, doar ca noi auzim acum ceea ce au auzit altii la vremea lor (de exemplu: egiptenii, lumea greco-romana precrestina...)
si daca vrei raspunsuri, cauta-le undeva (in carti stiintifice sau intr-o religie) si fii fericita cu raspunsurile pe care le gasesti - nu exista raspunsuri complete si categoric adevarate (cel putin nu inca!)
Aceasta postare a fost editata de MariaB: 20 October 2005 - 08:37 AM
Scris 20 October 2005 - 08:45 AM
MariaB, la Oct 20 2005, 09:36 AM, a spus:
Dintotdeauna omul s-a temut ca vine o vreme cand va trebui sa dea socoteala de toate actiunile sale (in viata aceasta sau in viata de apoi - pentru cine crede in viata aceasta sau in viata de apoi).
Nu extinde asta asupra tuturor oamenilor si asupra ntregii existente asupra omenirii, pentru ca gresesti. Intr-adevar, multi oameni se tem sa dea socoteala pentru actiunile lor... dar nu stiu ca ei dau mereu socoteala pentru aceste actiuni: uneorii in fata altora, intotdeauna in fata lor insisi.
MariaB, la Oct 20 2005, 09:36 AM, a spus:
si daca vrei raspunsuri, cauta-le undeva (in carti stiintifice sau intr-o religie) si fii fericita cu raspunsurile pe care le gasesti - nu exista raspunsuri complete si categoric adevarate (cel putin nu inca!)
Scris 20 October 2005 - 11:16 AM
dan-marius, la Oct 20 2005, 09:45 AM, a spus:
eu nu extindeam teama ci raportarea la un Sfarsit si o Judecata - raportare pe fiecare om o face in mod specific, in functie de mediul in care s-a format
in toate perioadele istorice, evenimente mai deosebite au impins gandului omului spre imanenta unui final apoteotic, implicand eventual si o judecata
intelegand ca aceasta apropiere a Sfarsitului a fost la fel resimtita si in alte vremuri, ne dam seama ca va mai fi si alta data... si nu ne mai panicam
Scris 20 October 2005 - 01:17 PM
MariaB, la Oct 20 2005, 12:16 PM, a spus:
in toate perioadele istorice, evenimente mai deosebite au impins gandului omului spre imanenta unui final apoteotic, implicand eventual si o judecata
intelegand ca aceasta apropiere a Sfarsitului a fost la fel resimtita si in alte vremuri, ne dam seama ca va mai fi si alta data... si nu ne mai panicam
Acest Sfirsit si aceasta Judecata au loc in fiecare moment al vietilor noastre pentru ca lumea asa cum o cunoastem se schimba in fiecare moment iar judecata actiunilor noastre o indeplinim singur prin rezultatele lor... e singura raportare care are valoare.
Scris 20 October 2005 - 02:17 PM
dan-marius, la Oct 20 2005, 02:17 PM, a spus:
...
..Poi asta stiu..,si nu e vorba de infricosare..chiar nu am nici un sentiment despre asta..de frica sau ceva..doar ca..ma refeream..ca..chiar va fii un sfarsit..de ala..total..!!!!!!si dupa aia ce va fii,nimic nu va mai fii asa cum stiam...adica..,adica..chiar va fii un sf de ala..cum ca Isus va reveni pe pamant..si vor invia toti mortii..si vom fii pusi fata in fata cu pacatele noastre..si..si..asa mai departe..pt chestia asta pare cumva ireala..luata dintr'un film!!!!!
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
|
o scorpie | 18 | 7.151 |
|
pentru cei care judeca si dau verdicte | ellla | 0 | 1.398 |
|
Ce inseamna FAMILIA pentru omul contemporan ?
Familia trebuie sa reziste, si, cu siguranta, va rezista ! |
LIVEASAHB | 24 | 14.482 |
|
Biserica ... un factor de evolutie sau de involutie?
Religia cuvantul Domnului pentru noi? |
Soimos | 140 | 22.445 |
|
Previziuni stiintifice miraculoase in Coran
Coranul a rupt bariera necunoscutului |
rym | 2 | 4.124 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis