sau Inregistrare

• 7 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Ziua Judecatii sau Sfarsitul Lumii sau: Ziua Judecatii si Sfarsitul Lumii Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Andradada 

• ..................PETA...............
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 30-June 05

Scris 19 October 2005 - 05:38 PM

In ultima vreme tot aud..(la cei batrani mai ales)vai doamne..ce inundatii..inca un semn ca se apropie ziua judecatii..sau..vai..ce cutremurnu peste mult timp vine ziua judecatii..si tot feluri de lucruri din astea...dar intrebarea mea este?Exista cu adevarat Ziua Judecatii sau..Sfarsitul Lumii..chiar va fii?daca da!!!cum?cand?cu Ce?..Ce se va intampla atunci?cu pamantul,cu omenirea,cu toate lucrurile stiute de noi?..............
0

#2 Utilizator offline   Andruta* 

• miss tache
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 19-August 05

Scris 19 October 2005 - 08:41 PM

Vezi postareaAndradada, la Oct 19 2005, 06:38 PM, a spus:

In ultima vreme tot aud..(la cei batrani mai ales)vai doamne..ce inundatii..inca un semn ca se apropie ziua judecatii..sau..vai..ce cutremurnu peste mult timp vine ziua judecatii..si tot feluri de lucruri din astea...dar intrebarea mea este?Exista cu adevarat Ziua Judecatii sau..Sfarsitul Lumii..chiar va fii?daca da!!!cum?cand?cu Ce?..Ce se va intampla atunci?cu pamantul,cu omenirea,cu toate lucrurile stiute de noi?..............
Ziua judecatii cred k se confunda oarecum cu sfarsitul lumii....dar mi`e greu sa accept k totusi exista un sfarsit,desi toate lucrurile pe lumea asta au un final.....ziua judecatii este ziua in care vom fi pusi fata in fata cu toti oamenii care au existat in viata noastra de`a lungul timpului si care au trecut in nefiinta inainte de vreme....cel putin asta este parerea mea despre lucrul asta....
0

#3 Utilizator offline   dan-marius 

• fara titluri preferentiale :)
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 10-August 04

Scris 19 October 2005 - 10:30 PM

Vezi postareaandruta1985, la Oct 19 2005, 09:41 PM, a spus:

Ziua judecatii cred k se confunda oarecum cu sfarsitul lumii....dar mi`e greu sa accept k totusi exista un sfarsit,desi toate lucrurile pe lumea asta au un final.....

Dar asta e inevitabil. :D Schimbarea este o constanta.

Vezi postareaandruta1985, la Oct 19 2005, 09:41 PM, a spus:

ziua judecatii este ziua in care vom fi pusi fata in fata cu toti oamenii care au existat in viata noastra de`a lungul timpului si care au trecut in nefiinta inainte de vreme....cel putin asta este parerea mea despre lucrul asta....

Adica vom constientiza vietile noastre anterioare.
0

#4 Utilizator offline   crystyann 

• Donator de orgasme....
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 21-November 04

Scris 19 October 2005 - 10:40 PM

Ziua Judecatii este in fiecare zi.....vrem sau nu vrem, suferim sau ne bucuram ca urmare a actiunilor noastre.....asadar, in functie de ce facem, vom fi fericiti sau nu....asadar, stai linistit, singurul care poate sa te judece esti chiar tu....si daca tu esti impacat cu tine insuti inseamna ca nu ai trait degeaba
Referitor la sfarsitul lumii..da...se va intampla...cand??Nu stie nimeni..dar partea proasta este ca va fi din ce in ce mai rau pentru noi , oamenii....vom suporta efectele nepasarii noastre in ceea ce priveste protejarea mediului inconjurator....Dar speranta moare ultima ..asa ca, sa speram ca vom prinde vremuri mult mai bune!
0

#5 Utilizator offline   MariaB 

• catolica
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 12-May 05

Scris 20 October 2005 - 08:36 AM

Vezi postareaAndradada, la Oct 19 2005, 06:38 PM, a spus:

Andradada nu te infricosa de zvonurile pe care le tot auzi...
Dintotdeauna omul s-a temut ca vine o vreme cand va trebui sa dea socoteala de toate actiunile sale (in viata aceasta sau in viata de apoi - pentru cine crede in viata aceasta sau in viata de apoi).
Nu este deloc ceva nou si nu este acum mai iminent decat alta data Sfarsitul - mereu a fost asa, doar ca noi auzim acum ceea ce au auzit altii la vremea lor (de exemplu: egiptenii, lumea greco-romana precrestina...)

si daca vrei raspunsuri, cauta-le undeva (in carti stiintifice sau intr-o religie) si fii fericita cu raspunsurile pe care le gasesti - nu exista raspunsuri complete si categoric adevarate (cel putin nu inca!)

Aceasta postare a fost editata de MariaB: 20 October 2005 - 08:37 AM

0

#6 Utilizator offline   dan-marius 

• PipPipPipPipPipPip

Scris 20 October 2005 - 08:45 AM

Vezi postareaMariaB, la Oct 20 2005, 09:36 AM, a spus:

Andradada nu te infricosa de zvonurile pe care le tot auzi...
Dintotdeauna omul s-a temut ca vine o vreme cand va trebui sa dea socoteala de toate actiunile sale (in viata aceasta sau in viata de apoi - pentru cine crede in viata aceasta sau in viata de apoi).

Nu extinde asta asupra tuturor oamenilor si asupra ntregii existente asupra omenirii, pentru ca gresesti. Intr-adevar, multi oameni se tem sa dea socoteala pentru actiunile lor... dar nu stiu ca ei dau mereu socoteala pentru aceste actiuni: uneorii in fata altora, intotdeauna in fata lor insisi.

Vezi postareaMariaB, la Oct 20 2005, 09:36 AM, a spus:

Nu este deloc ceva nou si nu este acum mai iminent decat alta data Sfarsitul - mereu a fost asa, doar ca noi auzim acum ceea ce au auzit altii la vremea lor (de exemplu: egiptenii, lumea greco-romana precrestina...)

si daca vrei raspunsuri, cauta-le undeva (in carti stiintifice sau intr-o religie) si fii fericita cu raspunsurile pe care le gasesti - nu exista raspunsuri complete si categoric adevarate (cel putin nu inca!)

0

#7 Utilizator offline   MariaB 

• catolica
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 12-May 05

Scris 20 October 2005 - 11:16 AM

Vezi postareadan-marius, la Oct 20 2005, 09:45 AM, a spus:

Nu extinde asta asupra tuturor oamenilor...

eu nu extindeam teama ci raportarea la un Sfarsit si o Judecata - raportare pe fiecare om o face in mod specific, in functie de mediul in care s-a format

in toate perioadele istorice, evenimente mai deosebite au impins gandului omului spre imanenta unui final apoteotic, implicand eventual si o judecata
intelegand ca aceasta apropiere a Sfarsitului a fost la fel resimtita si in alte vremuri, ne dam seama ca va mai fi si alta data... si nu ne mai panicam
0

#8 Utilizator offline   dan-marius 

• PipPipPipPipPipPip

Scris 20 October 2005 - 01:17 PM

Vezi postareaMariaB, la Oct 20 2005, 12:16 PM, a spus:

eu nu extindeam teama ci raportarea la un Sfarsit si o Judecata - raportare pe fiecare om o face in mod specific, in functie de mediul in care s-a format

in toate perioadele istorice, evenimente mai deosebite au impins gandului omului spre imanenta unui final apoteotic, implicand eventual si o judecata
intelegand ca aceasta apropiere a Sfarsitului a fost la fel resimtita si in alte vremuri, ne dam seama ca va mai fi si alta data... si nu ne mai panicam

Acest Sfirsit si aceasta Judecata au loc in fiecare moment al vietilor noastre pentru ca lumea asa cum o cunoastem se schimba in fiecare moment iar judecata actiunilor noastre o indeplinim singur prin rezultatele lor... e singura raportare care are valoare.
0

#9 Utilizator offline   Andruta* 

• miss tache
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 19-August 05

Scris 20 October 2005 - 01:19 PM

Vezi postareadan-marius, la Oct 19 2005, 11:30 PM, a spus:

Dar asta e inevitabil. :D Schimbarea este o constanta.

Adica vom constientiza vietile noastre anterioare.
Exact.....
0

#10 Utilizator offline   Andradada 

• ..................PETA...............
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 30-June 05

Scris 20 October 2005 - 02:17 PM

Vezi postareadan-marius, la Oct 20 2005, 02:17 PM, a spus:

Acest Sfirsit si aceasta Judecata au loc in fiecare moment al vietilor noastre pentru ca lumea asa cum o cunoastem se schimba in fiecare moment iar judecata actiunilor noastre o indeplinim singur prin rezultatele lor... e singura raportare care are valoare.

...

..Poi asta stiu..,si nu e vorba de infricosare..chiar nu am nici un sentiment despre asta..de frica sau ceva..doar ca..ma refeream..ca..chiar va fii un sfarsit..de ala..total..!!!!!!si dupa aia ce va fii,nimic nu va mai fii asa cum stiam...adica..,adica..chiar va fii un sf de ala..cum ca Isus va reveni pe pamant..si vor invia toti mortii..si vom fii pusi fata in fata cu pacatele noastre..si..si..asa mai departe..pt chestia asta pare cumva ireala..luata dintr'un film!!!!!
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 7 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Atasamente Cutia cu cadouri! o scorpie  18 7.151
Replici noi pentru cei care judeca si dau verdicte ellla  0 1.398
Hot Topic (New) Ce inseamna FAMILIA pentru omul contemporan ?
Familia trebuie sa reziste, si, cu siguranta, va rezista !
LIVEASAHB  24 14.482
Topic inchis Biserica ... un factor de evolutie sau de involutie?
Religia cuvantul Domnului pentru noi?
Soimos  140 22.445
Topic inchis Previziuni stiintifice miraculoase in Coran
Coranul a rupt bariera necunoscutului
rym  2 4.124