Pagina 1 din 1
Configurare internet banking
Scris 12 March 2009 - 06:30 PM
Salut, intampin o problema...zic eu...banala, in accesarea contului de internet banking de la carpatica.Nu stiu ce anume trebuie sa introduc la "cod client".Nume utilizator si parola o gasesc in ghidul utilizatorului dar cod client nu vad nicaieri...
Sper sa ma puteti ajuta.....o zi buna.
Sper sa ma puteti ajuta.....o zi buna.
Scris 12 March 2009 - 06:32 PM
nu au serviciu telefonic de asistenta? Ai un dispozitiv de acces, pentru parola? cand ai facut contractul pt IB, nu ti-au dat niste coduri, ceva?
Scris 12 March 2009 - 06:44 PM
Amarena, la Mar 12 2009, 06:32 PM, a spus:
nu au serviciu telefonic de asistenta? Ai un dispozitiv de acces, pentru parola? cand ai facut contractul pt IB, nu ti-au dat niste coduri, ceva?
Cand am facut contractul pt IB am primit un dosar numit ghidul utilizatorului care ar trebui sa contina toate informatiile necesare pt a-mi activa acest serviciu, dar eu chiar nu gasesc acel "cod client".Am si un nr. de tel. dar de o ora incerc sa sun si nu respunde nimeni....si eu cam aveam nevoie in seara asta de IB.
Scris 12 March 2009 - 06:46 PM
practic, cate coduri trebuie sa introduci? nu-mi dau seama, nu stiu cum e la carpatica, interfata iti cere doua sau trei coduri? ti se cere si codul de client, si utilizatorul si parola?
Scris 12 March 2009 - 06:54 PM
Amarena, la Mar 12 2009, 06:46 PM, a spus:
practic, cate coduri trebuie sa introduci? nu-mi dau seama, nu stiu cum e la carpatica, interfata iti cere doua sau trei coduri? ti se cere si codul de client, si utilizatorul si parola?
exact.utilizatorul si parola le-am gasit; imi mai lipseste codul de client.
Scris 12 March 2009 - 08:30 PM
pai nu prea am ce sa zic, pentru ca trebuie vazut in dosarul ala... E tarziu acum, du-te la ei la sucursala maine .. Imi pare rau.
Scris 12 March 2009 - 08:43 PM
Eu stiu ca daca nu gasesc un cod de acces, ma holbez in toate hartiile pana il gasesc.
Mai uita-te in tot ce ai.
Mai uita-te in tot ce ai.
Scris 12 March 2009 - 08:50 PM
Am tot cautat si nu am gasit
.Am sa dau maine o fuga pana la banca; oricum ms pt interes.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Necunoastere in domeniu
Banca |
Vali_Sin | 17 | 3.419 |
|
Bani pastrati in lei sau euro?
tinand cont de criza financiara |
lavvinya | 31 | 7.363 |
|
Regulamentul de ordine interioară şi Codul de etică bancară | Alecu87 | 4 | 4.697 |
|
American experience si brd mari tepe in romania
credit brd cu acte fantoma de la american experience |
Andreialex89 | 0 | 1.596 |
|
Credit imobiliar de la CEC. Ce parere aveti? | cristinaflo | 5 | 2.966 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS