Salut,
am primit de curand un pui de labrador, si vreau sa-i cumpar un sampon. Ce imi puteti recomanda din experienta voastra.
Am gasit pe un petshop online o gama de produse 100% naturiste, de la firma Biogance, a mai cumparat cineva asa ceva?
Merci
Luc
Pagina 1 din 1
Ce cosmetice sunt recomandate pentru caini? sampon pentru caini
Scris 12 March 2009 - 10:16 PM
Din câte am văzut pe site-ul respectiv,şamponul se vinde în flacon de 5 l . E cam riscant să cumperi atât de mult fără să ştii cum va reacţiona blana şi pielea câinelui la el.
Cele mai bune şampoane pentru câini, sunt cele profesionale.De exemplu cele de la www.1allsystems.com .
Din ce se găseşte în pet-shopuri,nu recomand decât eventual marca Hery.
Dar cel mai normal şi mai bine ar fi ca medicul veterinar să recomande un şampon potrivit pentru câinele tău.Mulţi dintre ei chiar au şampoane care nu se găsesc în comerţ.Şi care sunt f. bune.
Cele mai bune şampoane pentru câini, sunt cele profesionale.De exemplu cele de la www.1allsystems.com .
Dar cel mai normal şi mai bine ar fi ca medicul veterinar să recomande un şampon potrivit pentru câinele tău.Mulţi dintre ei chiar au şampoane care nu se găsesc în comerţ.Şi care sunt f. bune.
Scris 13 March 2009 - 10:23 AM
Alexeevna, la Mar 12 2009, 10:16 PM, a spus:
Din câte am văzut pe site-ul respectiv,şamponul se vinde în flacon de 5 l . E cam riscant să cumperi atât de mult fără să ştii cum va reacţiona blana şi pielea câinelui la el.
Asa am crezut si eu ca au doar la 5 l , dar in paginile urmatoate au si la 1l si 250ml. Am vorbit si cu doctrul si zicea ca stie de firma respectiva de la un targ international. Am sa intreb daca au ceva pentru puppy si poate incerc, mai ales ca e mania asta cu produse 100% naturale
Apropo, cred ca as cumpara orice, daca scrie pe el 100% natural
Scris 13 March 2009 - 04:45 PM
Şi eu am mania asta,ştiu.
)
Atunci,ok. Şi eu zic că îl poţi încerca dacă au şi flacoane mai mici,dacă sunt pentru juniori şi mai ales dacă medicul nu a avut nimic împotrivă.
Atunci,ok. Şi eu zic că îl poţi încerca dacă au şi flacoane mai mici,dacă sunt pentru juniori şi mai ales dacă medicul nu a avut nimic împotrivă.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
|
Canisa Spartans | 10 | 13.158 |
|
Chestionar:
|
misu183 | 776 | 63.067 |