sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Tratament pentru viroze,cu vitamina...D Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Arcangelo 

• SuperGayBoy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 26-February 08

Scris 12 March 2009 - 03:38 PM

Putini oameni,au habar ca vitamina D e foarte importanta pentru sporirea imunitatii.De fapt,cercetarile care i-au dovedit eficienta in privinta asta,sunt -din cate stiu eu- recente.
Tinand cont ca vitamina D are mai multe surse posibile de asimilare -hrana si expunerea la soare- s-ar parea ca nu avem nevoie de suplimente de vitamina D...ei bine,asta e fals.Petrecem prea putin timp la soare,mai ales iarna,si avem expusa o portiune mititica a pielii,pentru putin timp...
In ce priveste asimilarea din alimente,am citit un articol,care sustinea ca pentru a asimila necesarul de vitamina D pentru o singura zi,ar fi necesar sa mancam...30 de conserve de ton,sau 7 litrii de lapte integral...sau nu mai stiu cate zeci de galbenusuri de ou...
Asa ca e limpede,ca noi,astia de traim in spatii inchise,si ne dam pe net toata ziua,chiar avem carente de vitamina D.
Am gasit si un articol,pe net(sunt mult mai multe,evident). http://www.cristianm...o/tag/imunitate :blink:

Aceasta postare a fost editata de Arcangelo: 12 March 2009 - 03:39 PM

0

#2 Utilizator offline   Isis_27 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 15-October 08

Scris 12 March 2009 - 05:50 PM

Vezi postareaArcangelo, la Mar 12 2009, 03:38 PM, a spus:

Putini oameni,au habar ca vitamina D e foarte importanta pentru sporirea imunitatii.De fapt,cercetarile care i-au dovedit eficienta in privinta asta,sunt -din cate stiu eu- recente.
Tinand cont ca vitamina D are mai multe surse posibile de asimilare -hrana si expunerea la soare- s-ar parea ca nu avem nevoie de suplimente de vitamina D...ei bine,asta e fals.Petrecem prea putin timp la soare,mai ales iarna,si avem expusa o portiune mititica a pielii,pentru putin timp...
In ce priveste asimilarea din alimente,am citit un articol,care sustinea ca pentru a asimila necesarul de vitamina D pentru o singura zi,ar fi necesar sa mancam...30 de conserve de ton,sau 7 litrii de lapte integral...sau nu mai stiu cate zeci de galbenusuri de ou...
Asa ca e limpede,ca noi,astia de traim in spatii inchise,si ne dam pe net toata ziua,chiar avem carente de vitamina D.
Am gasit si un articol,pe net(sunt mult mai multe,evident). http://www.cristianm...o/tag/imunitate :blink:

0

#3 Utilizator offline   Isis_27 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 15-October 08

Scris 12 March 2009 - 05:50 PM

da , stiam...
eu iau vit d+omega 3 zilnic :blink:

Aceasta postare a fost editata de Isis27: 12 March 2009 - 05:52 PM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Tuse productiva-tuse seaca. Malina_13  13 1.892
Replici noi Nebido MisticStar  1 2.184
Replici noi vaccinul antigripal sarah12  1 1.683
Poll (No New) Chestionar:    Etnobotanice xLolita  11 1.267
Replici noi Medicamente: Flamexin, Meclon (Klion D100), Utrogestan LARY  0 20.104