Anul acesta o sa servim criza asezonata cu alegeri prezidentiale
Alegeri prezidentiale 2009
Scris 12 March 2009 - 03:36 PM
Scris 12 March 2009 - 05:46 PM
La meme Jeanette autrement coiffee !
Indiferent cine va iesi in "capu' trebii" (vorba lu' Sorescu)... purceaua e moarta in cotet si cazuta in dreptul usii !
Traiasca Romanica, traiasca tricolorul si... bineinteles Maria Sa Poporul !
Scris 12 March 2009 - 07:36 PM
Scris 12 March 2009 - 08:49 PM
De ce credeti ca doreste cu ardoare credit de 20 mld Euro de la FMI, BERD si UE?
Dupa alegerile prezidentiale cand o sa-si vada sacii in caruta, se pot plati si costurile imprumutului extern in scop electoral personal.
Scris 12 March 2009 - 10:26 PM
Ceea ce se intimpla ma face sa-mi doresc sa vad cit de jos putem ajunge. Cum era proverbul ? Aaah, mi-am amintit : "Chiorul e imparat in tara orbilor" !
Sintem mincati ! Trebuie sa-mi manifest din nou bucuria
Scris 12 March 2009 - 10:57 PM
Basescu deja a luat-o pe aratura acum el este seful guvernului nu seful statului, mi se pare a fi un mic dictator, ramane de vazut daca am dreptate, dar pana atunci mai sant europarlamentarele si probabil o vom vedea candidand pe domnisoara Basescu
Scris 12 March 2009 - 11:20 PM
Kahila, la Mar 12 2009, 03:36 PM, a spus:
Criza se pare ca este una mediatica - "media" tot vorbeste de criza....
Posibili pretendenti la "Presedentia Romaiei":
- Traian Basescu - ok;
- Adrian Nastase - se crede deja "indicat" de PSD si se vaita, in acest an, ca procurorii il urmaresc fiindca vrea sa participe la alegeri prezidentiale.
- Mircea Geoana - un posibil candidat PSD;
- Un sef de la PNL - inca nu se stie cine o sa fie seful PNL;
Alt candidat eligibil (real) la functia de "Presedinte al Romaniei" cunoasteti?
Scris 13 March 2009 - 12:27 PM
fnicolici, la Mar 12 2009, 11:20 PM, a spus:
Posibili pretendenti la "Presedentia Romaiei":
- Traian Basescu - ok;
- Adrian Nastase - se crede deja "indicat" de PSD si se vaita, in acest an, ca procurorii il urmaresc fiindca vrea sa participe la alegeri prezidentiale.
- Mircea Geoana - un posibil candidat PSD;
- Un sef de la PNL - inca nu se stie cine o sa fie seful PNL;
Alt candidat eligibil (real) la functia de "Presedinte al Romaniei" cunoasteti?
Regret ca te dezamagesc insa criza nu e una mediatica si vei avea ocazia sa constati acest lucru cam...pe la inceputul verii (ca si restul populatiei de altfel). Daca ai urmarit stirile acum 2 zile probabil ai vazut taberele de corturi din California care sint deja full de oameni (multi dintre ei cu competente reale in diferite domenii) care acum un an probabil contestau si ei criza. Noi abia am inceput sa "gustam din cacao". Poate vom avea ocazia sa mai dialogam prin iunie !!!
Despre Nastase nu pot spune decit ceea ce am spus : la meme Jeanette..., despre Geoana -e un subiect inchis inainte de a-l deschide(amorf !!!=ingroparea definitiva a PSD), PNL - subiect inchis indiferent de candidat... si astfel raminem cuuuu....unicul, incomparabilul, inteligentul si extrem de moralul.... Basescuuu !!!! (control freak cu debut de paranoia - il mai tineti minte pe Ceausescu ?).
Deci...cum spuneam : sintem mincati.. sau altfel exprimat : mai alergam putin prin curte ca o gaina cu capul taiat !!!
S-auzim de bine ! Imi exprim din nou bucuria :
Scris 13 March 2009 - 01:34 PM
manonthemoon, la Mar 12 2009, 10:26 PM, a spus:
Pentru cultura maselor, da, Becali e potrivit, īnsă, pentru a ridica naţiunea ceva mai sus, pentru asta, Becali e prea jos.
gheorghe35, la Mar 12 2009, 08:49 PM, a spus:
Pentru că vrea să facă un lucru normal īn astfel de momente : un lucru făcut de S.U.A., Germania, Franţa, Marea Britanie....care au băgat sute, chiar mii de miliarde de dolari īn economie, pentru ca revigorarea să īnceapă cāt mai devreme, dar nu prea tārziu. Romānia se īmprumută, pentru că nu are sumele necesare, spre deosebire de ţările menţionate mai sus, care sunt mari puteri industriale.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
politicienii il plagiaza pe Eminescu?
m-a pus pe ganduri |
lw | 2 | 4.356 |
|
Conservatorii ies de la guvernare
In fine... |
laststand | 3 | 3.682 |