sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Dragoste il vreau inapoi Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   emma104 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 12-March 09

Scris 12 March 2009 - 10:34 AM

buna.am si eu nevoie de mici sfaturi....am o relatie de 1 an,totul a mers perfect,cel putin din punctul meu de vedere,locuiam impreuna de 8 luni,acum m-am mutat,s-a produs ruptura,el mi-a spus ca-l sufocam cu atata dragoste,si apoi el m-a vrut inapoi,a zis ca-i pare foarte rau ca a treb sa sufar eu ca el sa se trezeasca la realitate,ca vrea sa fie cu mine,dar cu o conditie,si anume ca eu sa iau o "pauza" si sa-l mai las si pe el sa-mi arate ca ma iubeste,sa fiu mai "bandita,mai fitzoasa",ca asta l-ar atrage foarte mult...problema ca nu stiu cum sa fiu asa si cand ...eu nu sunt genul acela de pers,eu daruiesc tot cand iubesc,il iubesc foarte mult si as vrea sa fim din nou impreuna,as vrea sa ma schimb,dar nu stiu cum...cum sa ma comport de acum inainte ...mi-a zis ca ma vrea ,dar e rece si distant,cum sa-l fac sa se reintoarca....ma poate ajuta cineva cu cateva ideei,cum sa procedez?...va rog.multumesc anticipat.
0

#2 Utilizator offline   fitzroy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 04-March 07

Scris 12 March 2009 - 10:38 AM

Arde-i saptamanal o tigaie peste ureche sa te aprecieze ca 'bandita'? :kiss:
0

#3 Utilizator offline   myma 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 02-March 09

Scris 12 March 2009 - 10:45 AM

am ras copios dar fitzroy are dreptate :kiss:

sa-l freci putin cand nu merita e numai bine ... sa faci putin scandal c-a primit un telefon tarziu e chiar excitant :blink:

sa nu-i raspunzi la tel si a doua oara cand suna sa-i spui ca nu aveai chef e de-a dreptul orgasm

eu am avut aceeasi problema si-l iubeam si tratam bine indiferent ca merita sau nu...acum am inceput sa-i spun ca nu-mi place in pat ca e prea brutal ...sa vezi ce frumos stie sa faca dragosteeeeeeeeeeeeeeee acu :roll:

ptiu, cine sa ma iintelega barbatii

fitzroy, alte idei marunte de a fi bandita ne mai impartasesti? sa invatam si noi :doh:

ps. mi-a zis ca ma iubesta si nu i-am raspuns cu "si eu" ci doar un "aham"

ps1. sa se mai planga barbatii ca femeile-s rele :lol: ca ce tigaie le ard la urecheeeeeeeeeeeeeeeeee
0

#4 Utilizator offline   fitzroy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 04-March 07

Scris 12 March 2009 - 10:57 AM

Vezi postareamyma, la Mar 12 2009, 11:45 AM, a spus:

fitzroy, alte idei marunte de a fi bandita ne mai impartasesti? sa invatam si noi :P

Nah, tigaia rulz. Alternativ, in timp ce face dragastos dragoste cu baiatu' poate scoate tigaia de sub pat si sa-l plezneasca in scafarlie pana se excita
eh eh eh ashe' banditooo prrrrrrrrrrr yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyhaaaa!! : :lol: :kiss: :doh: :roll: :blink:

Basic Instinct III: The Frying Pan Brief
0

#5 Utilizator online   Ea. 

• Muză
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 23-January 08

Scris 13 April 2009 - 06:37 AM

:nea:

in genere oamenii simt nevoia sa lupte mereu , nu sa aiba pe tava
0

#6 Utilizator offline   vasy002 

• Garoafa
  • PipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 16-February 09

Scris 16 April 2009 - 02:09 AM

punel sa te invete cum sa te porti e f usor sa spui te vreau altfel si sa astepti schimbarea intreabal clar ce vrea de la tine fitoasa e na si daca fitele tale nu vor fi pe placul lui ce te faci?
bandita scoatel la o pita spui ca faci tu cinste sa nusi ia bani si dupa ce ceri nota o tai sa vezi daca asta vrea?
poi tu nu sti ce vrea el de la tine nai cum sa te schimbi daca nu sti in ce lamurestete si apoi incearca daca merita
0

#7 Utilizator offline   Two 

• Last Aristocrat Dandy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-September 06

Scris 16 April 2009 - 02:20 AM

Vezi postareamyma, la Mar 12 2009, 10:45 AM, a spus:

am ras copios dar fitzroy are dreptate (w00t)
.........
eu am avut aceeasi problema si-l iubeam si tratam bine indiferent ca merita sau nu...acum am inceput sa-i spun ca nu-mi place in pat ca e prea brutal ...sa vezi ce frumos stie sa faca dragosteeeeeeeeeeeeeeee acu :o:

Sa te vad ce faci, daca citeste ce ai scris pe aici :crazy: .
0

#8 Utilizator offline   Rami 

• Amprentata cu henna pe frunte si cu tine in suflet...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 14-September 08

Scris 16 April 2009 - 02:40 AM

Vezi postareaemma104, la Mar 12 2009, 11:34 AM, a spus:

buna.am si eu nevoie de mici sfaturi....am o relatie de 1 an,totul a mers perfect,cel putin din punctul meu de vedere,locuiam impreuna de 8 luni,acum m-am mutat,s-a produs ruptura,el mi-a spus ca-l sufocam cu atata dragoste,si apoi el m-a vrut inapoi,a zis ca-i pare foarte rau ca a treb sa sufar eu ca el sa se trezeasca la realitate,ca vrea sa fie cu mine,dar cu o conditie,si anume ca eu sa iau o "pauza" si sa-l mai las si pe el sa-mi arate ca ma iubeste,sa fiu mai "bandita,mai fitzoasa",ca asta l-ar atrage foarte mult...problema ca nu stiu cum sa fiu asa si cand ...eu nu sunt genul acela de pers,eu daruiesc tot cand iubesc,il iubesc foarte mult si as vrea sa fim din nou impreuna,as vrea sa ma schimb,dar nu stiu cum...cum sa ma comport de acum inainte ...mi-a zis ca ma vrea ,dar e rece si distant,cum sa-l fac sa se reintoarca....ma poate ajuta cineva cu cateva ideei,cum sa procedez?...va rog.multumesc anticipat.

Buna precizarea ta, din punctul tau de vedere a mers totul perfect. Sa fi fost si punctul lui de vedere acelasi?
E o vorba , cea care spune ca nimic oferit prea usor nu are valoare...
0

#9 Utilizator offline   heidy 

• Miss Bitch
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 03-November 05

Scris 16 April 2009 - 08:58 PM

Vezi postareaemma104, la Mar 12 2009, 11:34 AM, a spus:

Ignora-l o perioada. O sa fiarba.
0

#10 Utilizator offline   kos_funny 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 13-July 08

Scris 20 April 2009 - 04:53 PM

Roaga-l sa te apropie de prietenul cel mai bun al lui!
0

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Mica mea problema An0n!m  33 4.062
Poll (No New) Chestionar:    Necaz mare, necaz!
HELP
Baa'l  41 3.963
Hot Topic (New) Relatie cu o asexuala Alexandru82  73 10.388
Hot Topic (New) Salut
Descriere
Tupeu de holiud  55 4.134
Hot Topic (New) Atasamente M-a mintit.. florycik_sweet  79 4.093