Ca cetateana a acestei tari, traiesc intr-o "frica" continua d.p.v. taxe...daca au aparut ceva taxe noi si trebuia sa le achit?
Daca nu le-am achitat probabil ca o sa platesc penalizari/dobanzi/amenzi...
Ultima taxa - taxa de drum din CT...numai pentru tiruri si turisti(!!!):
"Dacă vom percepe aceste taxe vom putea din nou să organizăm spectacole gratuite īn Mamaia, să irigăm spaţiile verzi şi să luăm taxa de drum de la tirurile care tranzitează oraşul şi ne distrug asfaltul. E bine că vom putea din nou să punem taxa la barieră, pentru că, dacă vă aduceţi aminte, cīt timp am perceput aceste taxe, toţi turiştii veneau buluc īn Mamaia., a spus primarul Mazăre.
Primarul Mazare nu stie ca poate apela la fonduri de reparat strazi din taxa "basescu" de reparatie drumuri care se regaseste in fiecare litru de combustibil cumparat...sau la taxa de rovinieta...
Nu stie primarul Mazare ca tocmai tirurile si turistii care circula prin judet aduc bani la bugetul local?
Deci, revenind la tema topicului...
Cum pot sa fiu informata la zi cu taxele care trebuie sa le platesc?
Teoretic ar trebui sa consult Monitorul Oficial...dar asta nu este optiune pentru un cetatean de rand.
O varianta ar fi ca sa primesc o instiintare anuala de plata pentru toate taxele datorate de mine statului...(prin "stat" intelegand aici toate institutile statului care colecteaza diverse dari, taxe, impozite...etc).
Pagina 1 din 1
TAXE...cum sa fim la zi cu legislatia? ultima taxa - de drum in jud. CT
Scris 17 April 2009 - 02:21 AM
fnicolici, la Mar 10 2009, 09:49 PM, a spus:
O varianta ar fi ca sa primesc o instiintare anuala de plata pentru toate taxele datorate de mine statului...(prin "stat" intelegand aici toate institutile statului care colecteaza diverse dari, taxe, impozite...etc).
Vrei cam multe de la statul asta..degeaba.
De asta de unde ai aflat ?
Scris 18 April 2009 - 02:46 AM
[quote name='laurent-III-rd' date='Apr 17 2009, 03:21 AM' post='1059921063']
"
Ok...o sa asteptam noii ordonatari de plati din statul acesta numiti pe criterii politice conform OUG care o sa fie publicata in MO saptamana urmatoare.
Apoi mergem la senatorul si deputatul alesi uninominal de noi si sa le cerem sfatul...):
Sigur, in Berceni, primarul nostru o sa ne explice clar ce dari avem de platit si de ce...De asemenea o sa ne explice daca toate reclamele lui - "piedone pentru" ...sunt facute din banii contribuabililor sau din salariul lui de primar.
Voiculescu Dan o sa ne explice clar de ce si-a strans corturile din sector 4 unde era des vizitat de pensionari inainte de alegeri iar, imediat dupa ce a fost ales senator de sector 4 cum s-a ales cu o casa pentru fundatia lui? Sa nu ne inchipuim ca a obtinut-o de la Popescu, membru de partid al lui Voiculescu.
"
Ok...o sa asteptam noii ordonatari de plati din statul acesta numiti pe criterii politice conform OUG care o sa fie publicata in MO saptamana urmatoare.
Apoi mergem la senatorul si deputatul alesi uninominal de noi si sa le cerem sfatul...):
Sigur, in Berceni, primarul nostru o sa ne explice clar ce dari avem de platit si de ce...De asemenea o sa ne explice daca toate reclamele lui - "piedone pentru" ...sunt facute din banii contribuabililor sau din salariul lui de primar.
Voiculescu Dan o sa ne explice clar de ce si-a strans corturile din sector 4 unde era des vizitat de pensionari inainte de alegeri iar, imediat dupa ce a fost ales senator de sector 4 cum s-a ales cu o casa pentru fundatia lui? Sa nu ne inchipuim ca a obtinut-o de la Popescu, membru de partid al lui Voiculescu.
Aceasta postare a fost editata de fnicolici: 18 April 2009 - 03:07 AM
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
ajutor somaj | Catalinar85 | 1 | 1.307 |
|
Inchiriere Masina | Ramster | 4 | 1.311 |
|
imputare