Aceasta postare a fost editata de bridget jones: 10 March 2009 - 09:57 PM
Motiv editare: pct.6 din Regulament
Barbatii sunt fideli?
Scris 10 March 2009 - 09:44 PM
Sunt barbatii fideli? as vrea sa-mi raspunda in special, baietii. Sunt tare curioasa.
Scris 10 March 2009 - 10:40 PM
Precum zicea marele poet Juventus Torino:
"Da, este barbati fideli!"
in ciuda opiniei publice....
"Da, este barbati fideli!"
in ciuda opiniei publice....
Scris 10 March 2009 - 10:43 PM
crista_c, la Mar 10 2009, 09:44 PM, a spus:
Sunt barbatii fideli? as vrea sa-mi raspunda in special, baietii. Sunt tare curioasa.
statistic vorbind sunt fideli... asta pentru ca multi nu pot sa fie infideli (nu-i duce vrajeala, n-au curaj sau pur si simplu au un sistem moral pe care nu sunt dispusi sa-l calce in picioare).
Unii sunt fideli pentru ca e o tampenie sa inseli o persoana cu care te intelegi perfect.
Per ansamblu eu zic ca-s fideli... dar sunt si foarte multi infideli... multi multi... si astia, pe langa faptul ca strica statistica... is mai usor de remarcat.
Evenimentele negative sunt mai relevante decat cele pozitive pentru creierul uman. Deci e mult mai relevant ca o prietena a fost inselata de prietenul ei decat faptul ca celelalte 10 nu au avut parte de astfel de experiente.
Scris 10 March 2009 - 10:50 PM
Cavalerul_Jedi, la Mar 10 2009, 10:43 PM, a spus:
statistic vorbind sunt fideli... asta pentru ca multi nu pot sa fie infideli (nu-i duce vrajeala, n-au curaj sau pur si simplu au un sistem moral pe care nu sunt dispusi sa-l calce in picioare).
Unii sunt fideli pentru ca e o tampenie sa inseli o persoana cu care te intelegi perfect.
Per ansamblu eu zic ca-s fideli... dar sunt si foarte multi infideli... multi multi... si astia, pe langa faptul ca strica statistica... is mai usor de remarcat.
Evenimentele negative sunt mai relevante decat cele pozitive pentru creierul uman. Deci e mult mai relevant ca o prietena a fost inselata de prietenul ei decat faptul ca celelalte 10 nu au avut parte de astfel de experiente.
Astea nu sunt barbati,sunt papa-lapte.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Ce ar fi daca am desfiinta dragostea?
oare strica putin realism? |
9lives1left | 59 | 7.087 |
|
Razbunarea
v-ati razbunat vreodata din dragoste? |
SsirI | 91 | 6.063 |
|
Ce parere aveti despre femeile care vor sa ii schimbe pe barbatii cu care formeaza un cuplu ?
De ce se intampla asta ? Ce fel de iubire este aceea ? |
S.R. | 129 | 5.735 |
|
Declaratii de dragoste stupide, hilare, originale, texte de "interpelat"
sa abordam tema din timp!!!! |
Victor Apostu | 15 | 2.422 |
|
Fetelor nu divortati, Barbatilor nu va casatoriti!
Unii da..altii ba.. |
New Task | 95 | 7.466 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS