Spalare excesiva?
Scris 10 March 2009 - 05:21 PM
Am si eu o intrebare...
Ii fac rau tenului pentru ca imi fac baie zilnic?Am citit pe net cum ca secretiile de sebum vor fi foarte mari si asta va duce la aparitia cosurilor etc...
Eu am cosuri dar nu multe, avand in vedere ca ma aflu la pubertate e normal sa am.
De vreo 5 ani imi fac baie zilnic.
Credeti ca ar fi bine sa renunt la spalatul asta excesiv?
Multumesc anticipat!
Scris 10 March 2009 - 05:31 PM
Scris 10 March 2009 - 05:36 PM
Epiphany, la Mar 10 2009, 05:31 PM, a spus:
Nici mie nu mi se pare excesiv, in plus nici nu ma ia somnul fara sa-mi fac baie.
A vorbit mama cu un dermatolog si i s-a spus ca ar fi bine sa fac baie de maxim 2 ori pe saptamana si dus odata la 2 zile.
Ceea ce mie mi se pare aiurea...
Alte pareri?
Scris 10 March 2009 - 05:44 PM
Action 09, la Mar 10 2009, 05:36 PM, a spus:
A vorbit mama cu un dermatolog si i s-a spus ca ar fi bine sa fac baie de maxim 2 ori pe saptamana si dus odata la 2 zile.
Ceea ce mie mi se pare aiurea...
Alte pareri?
Asa s-ar explica mirosurile din autobuz.
Pai daca ar fi sa iti strici tenul spalandu-l zilnic, asta ar insemna ca taiem de la portie spalatul pe ochi de dimineata, nu?
Scris 10 March 2009 - 05:45 PM
Deci e normal sa faci un dus pe zii,mie una mi se pare normal,eu una stau la cuca macai departe de scoala si ca asa ajung tre sa ma trezesc pe la 5 jumate ,chiar si iarna sa fac dus........ asa unul mic....deci pielea nu sufera daca face baie,iar pe fata poti sa te speli si de doua ori pe zii lejer
Darianna-referitor la mirosurile din autobuz,nu te plange te invit la mine sa vezi cum e.....ca la un capat al orasului se umple de tigani si eu stau mai in centru....si cand urc,nu sti de unde tie se face rau....
Scris 10 March 2009 - 06:04 PM
Action 09, la Mar 10 2009, 05:55 PM, a spus:
Daaa...
Curios, si cu cosurile cum e?Apar ele si de la spalatul excesiv oare?
In nici un caz nu apar de la spalatul excesiv. Ai zis ca esti la pubertate, nu? Vor trece! Daca ai atat de multe incat sa te deranjeze, sa te complexeze, incearca solutii speciale pentru adolescenti si problema voastra. Esti fata?
Scris 10 March 2009 - 06:07 PM
girl dream, la Mar 10 2009, 05:57 PM, a spus:
Inteleg, poate mai vine cineva cu ceva pareri.
Darianna, la Mar 10 2009, 06:04 PM, a spus:
17 ani, baiat.
Nu am foarte multe, nu ma dernajeaza doar ca mama mi-a zis ca ar fi bien s-o las mai usor cu spalatul asta excesiv ca a fost la dermatolog si ... ce am scris mai sus...
Aceasta postare a fost editata de Action 09: 10 March 2009 - 06:14 PM
Scris 10 March 2009 - 06:04 PM
Darianna, la Mar 10 2009, 05:44 PM, a spus:
Pai daca ar fi sa iti strici tenul spalandu-l zilnic, asta ar insemna ca taiem de la portie spalatul pe ochi de dimineata, nu?
şi consumul redus de săpun/şampon/pastă de dinţi/gel duş pe cap de locuitor īn ţara noastră
Aşa credeau şi cei din evul mediu că apa face rău la sănătate şi, poate că nu aveau multe coşuri, dar nici nu sperau la mai mult de 35 de ani!
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
demodex | Rachella | 2 | 2.631 |
|
Punct de "grasime"? | Dragos. | 13 | 5.389 |
|
Ceva diferit fata de matreata | stenelaus | 7 | 3.241 |
|
Tatuaj
Informatii in privinta costului scoateri unui tatuaj |
boros_zola | 21 | 14.195 |
|
simptome-usturime pe piele ca si cum as fi stat la soare multe ore | Blackcafe | 2 | 2.589 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS