sau Inregistrare

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Ce ai face daca...Isus ar bate la usa ta? Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   In the end 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 15-April 11

Scris 10 August 2011 - 04:30 AM

I-as tranti usa in nas. Adica cum, dispari vreme de 2000 de ani fara sa lasi o dovada concludenta a existeneti tale si apoi vi la mine cu pretentii?
0

#22 Utilizator offline   vorbaretu 

• Caut esenta,incercand sa omit aparenta!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 08-April 08

Scris 10 August 2011 - 07:46 AM

Nu as face nimic!
As ramane asa :crazy: ...si as astepta sa vad ce se intampla...nu stiu daca as putea sa mai scot cateva cuvinte,pentru ca orice as spune mi s'ar parea ridicol in fata lui!
Si oricum,el ar stii mai bine ce se afla in sufletul meu si mintea mea!Si m'ar intelege si fara cuvinte :P
0

#23 Utilizator offline   Salvie 

• toxi-infect
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 04-April 10

Scris 10 August 2011 - 08:44 AM

i-as cere cartea de identitate..multi nebuni dom'ne...da multi.. :focus:
0

#24 Utilizator offline   hans 

• Iuda
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 21-January 06

Scris 11 August 2011 - 08:19 PM

Care usa? :unsure:
0

#25 Utilizator offline   Burel001 

• Gambler
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 26-February 09

Scris 11 August 2011 - 09:14 PM

Nu l-as crede.
Am stat mult si m-am socotit incercand sa dau alt raspuns.Desi m-am straduit,nu am gasit altul.
Fara minune, nu l-as crede.
Cu minune, as socoti ca nu poate fi Iisus cel care face o minune ,doar ca sa-l cred eu.
Tot nu l-as crede.
0

#26 Utilizator offline   humea 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 20-December 10

Scris 11 August 2011 - 10:06 PM

Vezi postareaBurel001, la 11 August 2011 - 09:14 PM, a spus:

Nu l-as crede.
Am stat mult si m-am socotit incercand sa dau alt raspuns.Desi m-am straduit,nu am gasit altul.
Fara minune, nu l-as crede.
Cu minune, as socoti ca nu poate fi Iisus cel care face o minune ,doar ca sa-l cred eu.
Tot nu l-as crede.

De ce il pui pe NU in fata? Iisus a fost si este un personaj miraculos. Si..., cum miracole se mai intampla, poate chiar El e la usa ta. :)
0

#27 Utilizator offline   LuciaD 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 27-October 06

Scris 11 August 2011 - 10:32 PM

Da, humea a pus punctul pe "i", vorba aia(una din expresiile "la moda" in comunitatile "spirituale". :) Sigur ca orice "bataie la usa" este "musai" de-a o "scana" si de-a-i da discernamantului "tema de casa" intru a-si face treaba asa cum se cuvine, mai ales in vremurile pe care le traim. Ceea ce ne spune Iisus , cand bate la usa inimii noastre, este sa nu avem teama ci s-avem incredere(credinta) in ceea ce ne spune sufletelul, adica acea credinta in bine, imregnarea(impresionarea) subconstientului cu increderea(credinta), intelegerea binelui care anuleaza din minte toate imaginile raului.
0

#28 Utilizator offline   _Undying_ 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 21-December 09

Scris 11 August 2011 - 10:48 PM

nu mai e mult pana credinta va fi tratata ca si schizofrenia, cu buline
1

#29 Utilizator offline   Burel001 

• Gambler
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 26-February 09

Scris 11 August 2011 - 11:14 PM

Vezi postareahumea, la 11 August 2011 - 10:06 PM, a spus:

De ce il pui pe NU in fata? Iisus a fost si este un personaj miraculos. Si..., cum miracole se mai intampla, poate chiar El e la usa ta. :)

Tocmai de aceea am spus ca am gandit mult la acesta ipoteza.Crezi ca mie mi-a facut placere sa constat ca nu l-as crede?
Spuneam odata ca in cazul in care ,calatoria in timp ar fi posibila,una dintre destinatiile pe care mi le-as dori ,ar fi Iudeea in vremea lui Iisus.Posibilitatea da a fi in preajma Lui ,de a asculta predicile lui Iisus ,de a vedea minunile cu ochii mei, este fascinanta.
La fel de mult mi-as dori sa imi bata Iisus la usa astazi ,iar eu sa-l recunosc.
Din pacate trebuie sa spun inca o data,nu l-as crede.Mi-ar fi chiar frica sa-l cred si sa recunosc public aceasta.Nu ma rusinez insa prea tare.La fel a patit si Petru cand cu lepadarea.
0

#30 Utilizator offline   LuciaD 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 27-October 06

Scris 12 August 2011 - 12:04 AM

Intelegerea lucrurilor(a ritmului spiritual al lucrurilor, mai bine zis) nu este o chestiune usoara(desi ar trebui sa fie, in mod natural). Multe ganduri potrivnice de teama si indoiala rabufnesc din subconstient, ele fiind "armatele strainilor" (cum spune Florence Scovel Shinn)ce trebuie izgonite , fiind chiar explicatia manifestarii "intunericului de dinaintea zorilor" (adica o mare realizare este adesea precedata de ganduri chinuitoare, ma rog, poate-i cam dur cuvantul "chinuitor", dar ceva de genu'). De-asta apare neincrederea si nerecunoasterea vibratiei (cheitei lui Iisus, Fiul lui Dumnezeu), atunci cand "bate la usa ta"(dupa cum scrie in titlul topicului).
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Arhanghelul Mihail si Iisus Christos au fost manifestari ale lui Dumnezeu pe Pamant? mihaela1  34 8.963
Hot Topic (New) O nelamurire cu Enoh
a fost rapit Enoh la cer sau nu?
ionatan  63 8.684
Hot Topic (New) Atasamente “Tată, iartă-i căci nu ştiu ce fac!” * * * * *
Si cateva intrebari grele...
octav.c  234 14.078
Hot Topic (New) Frumusetea demoniaca si cea divina
se poate distinge una de alta in timp util?
Arcadia@  151 18.217
Hot Topic (New) Potopul si oamenii
ce a ramas dupa potop?
thunami  139 20.038