Daca Iisus ar bate la usa mea primul lucru, l-as intreba cum a ajuns la usa mea ca usa principala de intrare la casa se deschide numai prin intercom. Dupa asta l-as intreba cum poate sa ma faca sa cred ca El este acel Iisus bine cunoscut. Daca reuseste Domnul ii servesc o cafea sau o apa rece si ma scuz ca noi nu mancam paine ci numai ceva facut din cocosei de orez intreg ca-i mai sanatos. Pun pe masa smochine,curmale, piersici si rosii-likofen .Peste pun salomon norvegian.Daca o sa vrea vin sau bere ii explic ca noi bem vin numai sambata si azi este luni. Infine, dupa ce a mancat ceva Omul ca desigur asa mancare nu a mancat pe vremea Lui,o sa-l intreb cateva intrebari dar in scurt timp o sa inteleg ca habar nu are ce mizerii s-au facut in lume in numele Lui in ultimii 2000 de ani. Omul nu a stiut ca a fost infintata o religie in numele Lui. El nu a stiut ca a primit titlul de Fiul lui Dumnezeu.Asta la socat serios si a intrebat, cine a pretins asa? Dar cel mai trist a fost cand i-am aratat fotografii ce i sa intamplat poporului evreu de multe ori "in numele crestinitatii".Dar Eu evreu numai sunt a zis.
Am inteles ca nu se simte asa bine deoarece socurile i-au venit unul dupa altul. I-am dat un ziar sa citeasca noutatile din lume. Dupa un timp s-a sculat,mi-a multumit de ospetie si a dat bsa plece. L-am intrebat unde pleaca? Mi-a raspuns: "dupa ce am auzit care-i situatia am hotarat sa ma intorc pe veci de unde am venit ca nu am ce face in lumea asta. I-am dat doua portocale sa aiba ceva de mancat pe drum.
Ce ai face daca...Isus ar bate la usa ta?
Scris 03 November 2011 - 01:37 PM
Asta in cazul imaginatiei insa realitatea este diferita.
Isus, cand l-a vazut zacand, si fiindca stia ca este bolnav de multa vreme, i-a zis: "Vrei sa te faci sanatos?" (Ioan.5:6)
Iar omul bolnav este Israel .
10. Toti pacatosii poporului Meu vor muri de sabie, cei ce zic: "Nu ne va ajunge nenorocirea si nu va veni peste noi."
11. In vremea aceea voi ridica din caderea lui cortul lui David, ii voi drege sparturile, ii voi ridica daramaturile si-l voi zidi iarasi cum era odinioara,
Amos 9
Toti poarta emblema stelei lui David dar foarte putini o si gasesc.
Si am auzit un glas tare care iesea din scaunul de domnie si zicea: "Iata cortul lui Dumnezeu cu oamenii! El va locui cu ei, si ei vor fi poporul Lui, si Dumnezeu insusi va fi cu ei. El va fi Dumnezeul lor. (Apoc.21:3)
Prietene drum bun. Drumul tau sfarsestre iute.
Cine are pe Fiul are viata; cine n-are pe Fiul lui Dumnezeu n-are viata. (1Ioan.5:12)
Isus, cand l-a vazut zacand, si fiindca stia ca este bolnav de multa vreme, i-a zis: "Vrei sa te faci sanatos?" (Ioan.5:6)
10. Toti pacatosii poporului Meu vor muri de sabie, cei ce zic: "Nu ne va ajunge nenorocirea si nu va veni peste noi."
11. In vremea aceea voi ridica din caderea lui cortul lui David, ii voi drege sparturile, ii voi ridica daramaturile si-l voi zidi iarasi cum era odinioara,
Amos 9
Si am auzit un glas tare care iesea din scaunul de domnie si zicea: "Iata cortul lui Dumnezeu cu oamenii! El va locui cu ei, si ei vor fi poporul Lui, si Dumnezeu insusi va fi cu ei. El va fi Dumnezeul lor. (Apoc.21:3)
Cine are pe Fiul are viata; cine n-are pe Fiul lui Dumnezeu n-are viata. (1Ioan.5:12)
Aceasta postare a fost editata de andrei.hus: 03 November 2011 - 01:43 PM
Scris 03 November 2011 - 11:22 PM
andrei.hus, la 03 November 2011 - 01:37 PM, a spus:
Asta in cazul imaginatiei insa realitatea este diferita.
Amos 9
Amos 9
Conform scripturilor cine are pe Fiul este idolatru,deci vrednic de moarte.
Sa nu ai alti dumnezei afara de mine.Inainte de mine n-a fost nici un dumnezeu si dupa mine nu va fi etc.
Si totusi ai spus bine ;El va fi dumnezeu lor al evreilor.Al vostru al crestinilor va fi un altul.
Scris 04 November 2011 - 07:58 AM
Eddie_Killer, la 09 March 2009 - 02:25 PM, a spus:
*ar trebui sa ascunzi casetele cu muzica lumeasca pe care o asculti de obicei si sa scoti cartea de cantari?
Doaamneeee ce ma mai enerveaza termenii astia din limbajul de lemn pocait neoprotestant.
Auzi aici : sa ascund castele cu muzica lumeasca !
da ce sa scot in loc ? pa alea cu muzica ingereasca ? de unde puii mei sa fac rost !
sa nu-mi ziceti ca de la biserica tremuricilor ca-mi sterg contul de pe roportal ! direct !
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Dumnezeu este totul intru toate si intru nimeni, nimic
Din viata Parintelui Cleopa |
sfantul_calinic | 15 | 3.886 |
|
Omul Însemnat?
profil psihologic |
dulgherul | 141 | 11.244 |