sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Dioptrie gresita? daca ma poate ajuta cineva.. Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Sleve 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 06-March 09

Scris 06 March 2009 - 11:12 AM

Salut!
Am astigmatism miopic compus -0,5 -0,5 cilindru -0,75 -1,5 sferic
si am o problema..cu noii ochelari se deformeaza obiectele de jur.. daca acopar 2cm din lateralul lentilelor vad perfect
E posibil sa fi ales o dioptrie gresita? la consultatie lentilele erau de vreo 3cm fata de 5cm cat au ochelarii,si cine stie.. poate eram prea atent la vedearea in fata si nu am observat obiectele din jur.. ar fi si asta o posibilitate Sau tanti aia de la magazin nu a respectat in totalitate reteta?
Am nevoie de ajutor..sunt intr-o situatie destul de naspa.. 4mil costa lentilele astea :)
Multumesc
0

#2 Utilizator offline   Pandalia 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 20-February 09

Scris 02 October 2009 - 01:53 PM

Vezi postareaSleve, la Mar 6 2009, 11:12 AM, a spus:

Salut!
Am astigmatism miopic compus -0,5 -0,5 cilindru -0,75 -1,5 sferic
si am o problema..cu noii ochelari se deformeaza obiectele de jur.. daca acopar 2cm din lateralul lentilelor vad perfect
E posibil sa fi ales o dioptrie gresita? la consultatie lentilele erau de vreo 3cm fata de 5cm cat au ochelarii,si cine stie.. poate eram prea atent la vedearea in fata si nu am observat obiectele din jur.. ar fi si asta o posibilitate Sau tanti aia de la magazin nu a respectat in totalitate reteta?
Am nevoie de ajutor..sunt intr-o situatie destul de naspa.. 4mil costa lentilele astea :spiteful:
Multumesc

Daca ai astigmatism si lentilele ochelarului sunt facute exact dupa retea de ochelari trebuie sa vezi perfect.
Ca sa fi sigur(a) mergi la o alta consultatie (s-ar putea ca intre timp sa se fi schimbat ceva din datele "problemei"). La noua consultatie poti sa ceri medicului sa vada daca datele ochelarul pe care ii ai deja corespund cu datele din retea pe care o ai .
0

#3 Utilizator offline   Sleve 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 06-March 09

Scris 03 October 2009 - 07:52 AM

Nu stiu daca e chiar bine dar m-am obisnuit cu lentilele..nu se mai deformeaza nimic in jur
Dar daca nu port ochelarii o sapt,cand ii pun iarasi am probleme cu ei,dar ma obisnuiesc in cateva ore bune
0

#4 Utilizator offline   The Producer 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 25-October 11

Scris 25 October 2011 - 05:40 PM

Ochelarii niciodata nu iti vor rezolva problema! Purtarea ochelarilor sau a lentilelor de contact reprezinta tratarea efectului...nu si a cauzei! Vezi bine cu ochelarii cand ii pui pe ochi si dupaia nu mai vezi bine + ca trebuie sa te chinui la inceput cu ei pentru ca muschii oculari sa se atrofieze, iar vederea sa fie "preluata" de lentile exact ca un picior rupt de niste carje. Ghipsul este cel care ajuta la vindecarea fracturii piciorului la fel cum si exercitiile oculare si anumite obiceiuri vechi si foarte vechi care ajuta la imbunatatirea vederii in mod natural, dar si adoptarea unei alimentatii sanatoase bogate in vitamine si minerale. De exemplu, arunca o privire pe EDIT.

Aceasta postare a fost editata de Darianna: 25 October 2011 - 06:16 PM
Motiv editare: edit link reclama

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi poate cineva sa imi dea vreun sfat?
am probleme cu ochii
fullmoontonight  5 2.365
Replici noi Recomandare medic oftalmolog in Bucuresti
rog raspuns cat mai urgent
Minnie  3 24.804
Replici noi Ochelarii Pinhole LeeLeea  2 1.922
Replici noi Greseala?
Dioptriile invers?
Dark Joker  1 615
Replici noi TRANSPLANT DE CORNEE
URGENTA!!!
alayah  1 2.906