BRD e de tot rasu ..
Am patit-o cu un credit de la B.R.D. - achitat integral.
Scris 03 April 2008 - 05:59 PM
Korobase, la Oct 18 2007, 08:47 AM, a spus:
Fiecare cetatean are dreptul la o interogare pe an (gratis) la biroul de credit. Se poate face si prin e-mail, daca atasati o copie dupa Buletinul de Identitate. Nu stiu acum adresa lor de e-mail, dar se poate afla cu google...Puteti lua credit de la banca care v-a trecut la Biroul de Credit. Sau puteti cere o hartie (de la banca la acre ati avut creditul) in care sa specifice motivele (inclusiv sumele) pentru care ati fost trecut cu datorii. Cu acea hartie puteti merge la alte banci.
In special BCR-ul ia in calcul astfel de aspecte...
Aceasta postare a fost editata de Cristinick: 04 November 2010 - 11:16 PM
Scris 15 April 2008 - 10:37 PM
harald, la Nov 2 2006, 02:20 PM, a spus:
Dă-i în judecată şi cere-le 100 mil. despăgubiri, să vezi ce cooperanţi vor deveni şi ce repede vor recunoaşte înscrierea ta eronată în baza de date.
Trebuie să ceri o sumă rezonabilă ca despăgubiri, ca să ai credibilitate. Dacă ceri 10 miliarde, judecătorul o să te trimită la plimbare şi ştiu şi ei asta. Dacă ceri 100 mil. sunt şanse mari să le obţii, dar n-o să fie nevoie să ajungi până acolo. Vor deveni super-cooperanţi, chiar de la prima citaţie, pentru că nu e genul de publicitate care să le placă
later edit: ăia 600 mii nu sunt nici 20 de euro. Să vezi ce bine or să simta cand se vor stradui (in incercarea de a raspunde acuzatiei de rea-credinta) sa explice in sala de judecata ce actiuni au desfasurat pentru a-si recupera cei 16 euro pe care li-i datorai

Trebuie să ceri o sumă rezonabilă ca despăgubiri, ca să ai credibilitate. Dacă ceri 10 miliarde, judecătorul o să te trimită la plimbare şi ştiu şi ei asta. Dacă ceri 100 mil. sunt şanse mari să le obţii, dar n-o să fie nevoie să ajungi până acolo. Vor deveni super-cooperanţi, chiar de la prima citaţie, pentru că nu e genul de publicitate care să le placă
later edit: ăia 600 mii nu sunt nici 20 de euro. Să vezi ce bine or să simta cand se vor stradui (in incercarea de a raspunde acuzatiei de rea-credinta) sa explice in sala de judecata ce actiuni au desfasurat pentru a-si recupera cei 16 euro pe care li-i datorai
sa stii ca poti fae o solicitare scrisa catre banca care te-a bagat in baza de risc deoarece tot ei te pot si scoate.....fara nici un cost....ideea este ca suma sa fie mica...si sa se observe ca e un comision sau ca alte credite restante nu ai mai avut asa ca....spor la facut solicitare scrisa
va zic ca se poate
Scris 20 April 2008 - 11:46 AM
eu unu am facut credit la BRD, l-am achitat in regula tot, nici o zi nu am intarziat cu plata ratei si cand m-am dus sa-mi fac acum la alta banca mi-a zis ca am incidente bancare... brd sucks
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Credit imobiliar de la CEC. Ce parere aveti? | cristinaflo | 5 | 2.966 |
|
Ce imi recomandati ? | Strut | 19 | 4.886 |
|
Configurare internet banking | cristi24576 | 8 | 2.045 |
|
Transfer bancar din strainatate in Romania