sau Inregistrare

• 7 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Proiectul Blue Beam Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Arcadia@ 

• Love And Peace
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 22-September 06

Scris 13 May 2007 - 10:59 PM

“Primul pas în acest proiect vizează discreditarea sau re-evaluarea tuturor cunoştinţelor religioase de până acum. Prin crearea unor cutremure artificiale în locaţii precise de pe planetă, în care s-a presupus mereu că se ascund secrete importante, se va urmări scoaterea la lumină a unor aşa-zise noi descoperiri arheologice prin intermediul cărora se va “dovedi” că doctrinele marilor religii sunt false.“

Al doilea pas al proiectului NASA presupune organizarea unui gigantic spectacol holografic proiectat chiar pe cer, astfel încât să fie vizibil pe întreaga planetă, care va simula venirea lui Mesia. Prin emisia unor unde care acţionează direct asupra creierului, fiecare om va vedea în această hologramă pe Mântuitorul specific religiei sale şi îl va auzi vorbindu-i în limba lui.

“Apoi proiecţiile lui Iisus, Mohamed, Buddha, Krishna etc. se vor uni într-o singură imagine şi Salvatorul universal le va face o mare revelaţie. Le va spune că diversele scripturi sunt false şi că vechile religii sunt responsabile pentru răul de pe planetă. De aceea ele trebuie abolite pentru a lăsa locul unei noi religii care va fi condusă de el, unicul Dumnezeu pe care îl pot vedea cu ochii lor şi auzi cu urechile lor.”

„A patra dimensiune a proiectului Blue Beam include controlul total asupra planetei. Pentru aceasta se va simula o invazie extraterestră în marile oraşe ale lumii. Se mizează pe faptul că ţările care deţin armament nuclear îl vor utiliza pentru a se apăra de acest pericol, devenind apoi total vulnerabile faţă de adevăratul atac, ce va fi realizat ulterior de guvernul din umbră.”
„Scopul este să fie anihilată orice formă de opoziţie faţă de Noua Ordine Mondială. Utilizând tehnologiile despre care am vorbit mai sus undele generatoare de gânduri vor putea fi transmise prin reţelele de fibre optice, cabluri TV, linii telefonice şi vor pătrunde în orice echipament care conţine microcipuri. La acel moment procesul de implantare al microcipurilor la nivelul populaţiei va fi realizat, astfel încât oamenii vor putea fi uşor împinşi la un val de sinucideri, violenţe şi nebunie.

http://members.aol.c...infos/blue_.htm
http://www.geocities.com/Area51/Shadowland...project079.html

Ma gandesc cum o fi posibila chestia cu proiectia lui Mahomed?Ca musulmanii nu au voie sa il reprezinte...in afara de tipul ala care a starnit o furtuna cand a desenat o caricatura cu Mahomed. Sa fie fost asta pus ca totusi sa aiba musulmanii o reprezentare a lui M?
0

#2 Utilizator offline   Smile 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 30-October 05

Scris 13 May 2007 - 11:09 PM

Cred ca este si va ramane in stadiul de proiect :) Prea multa fantezie :crazy:...
0

#3 Utilizator offline   Arcadia@ 

• Love And Peace
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 13 May 2007 - 11:12 PM

Vezi postareaSmile, la May 14 2007, 12:09 AM, a spus:

Cred ca este si va ramane in stadiul de proiect :crazy: Prea multa fantezie :cry:...

http://www.angelfire.com/or/mctrl/ O serie de arme : cu microunde, electromagnetice, senzatia auzului in campuri electromagnetice , " se pare ca are loc direct prin stimularea sistemului nervos,direct in creier, trecand de aparatul auditiv.." In acest caz , punerea degetelor in urechi , nu ajuta cu nimic... :)
0

#4 Utilizator offline   ChrisTinA_WhisperWind 

• Blood Elf
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 19-March 07

Scris 13 May 2007 - 11:33 PM

interesant... vreau sa aflu mai mute despre acest proiect. :)
0

#5 Utilizator offline   Smile 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 30-October 05

Scris 13 May 2007 - 11:36 PM

Nup, eu nu cred ca pot fi controlat de altceva/altcineva !
0

#6 Utilizator offline   vali_ 

• sint parte din dumnezeul adevarat .
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 17-February 07

Scris 14 May 2007 - 12:40 AM

cu islamul isi ia teapa sigur islamul asteapta sa revina iisus deci daca apare mohamad (care nu stie nimeni cum arata) si le zice gata sfrsitul lumii nu crede nimeni
0

#7 Utilizator offline   ChrisTinA_WhisperWind 

• Blood Elf
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 19-March 07

Scris 14 May 2007 - 10:09 AM

Vezi postareavali_, la May 14 2007, 01:40 AM, a spus:

cu islamul isi ia teapa sigur islamul asteapta sa revina iisus deci daca apare mohamad (care nu stie nimeni cum arata) si le zice gata sfrsitul lumii nu crede nimeni

:lol: asta chiar e tare
0

#8 Utilizator offline   Arcadia@ 

• Love And Peace
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 14 May 2007 - 02:46 PM

Vezi postareavali_, la May 14 2007, 01:40 AM, a spus:

Aici cred ca e avantajul musulmanilor. Probabil si a tuturor sectelor care nu se inchina la "chip cioplit".
Daca ar fi numai asta...
Cum ramane ca o sa auzim toti direct in creier ce ni se spune, la o adica...
Cum citeam pe undeva ca al treilea razboi mondial va fi parapsihologic...
Ce ziceti , ce solutii de protectie avem?
0

#9 Utilizator offline   the listener 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 04-November 06

Scris 14 May 2007 - 03:03 PM

Vezi postareaArcadia2007, la May 14 2007, 03:46 PM, a spus:

Aici cred ca e avantajul musulmanilor. Probabil si a tuturor sectelor care nu se inchina la "chip cioplit".
Daca ar fi numai asta...
Cum ramane ca o sa auzim toti direct in creier ce ni se spune, la o adica...
Cum citeam pe undeva ca al treilea razboi mondial va fi parapsihologic...
Ce ziceti , ce solutii de protectie avem?

pina o sa vada "zona" din creier care actioneaza la ac unda la toti ... :lol: o sa se mai faca un pamint..... asa ca ii vor prinde pe cei "nestiutori" ..... :friends: - proiecte de distrugere a religiei sunt multe..... :friends: - numai ca planeta e protejata asa ca ...... pot incerca.... :jester:
multa iubire
0

#10 Utilizator offline   Arcadia@ 

• Love And Peace
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 14 May 2007 - 05:03 PM

Vezi postareathe listener, la May 14 2007, 04:03 PM, a spus:

pina o sa vada "zona" din creier care actioneaza la ac unda la toti ... :lol: o sa se mai faca un pamint..... asa ca ii vor prinde pe cei "nestiutori" ..... :( - proiecte de distrugere a religiei sunt multe..... :) - numai ca planeta e protejata asa ca ...... pot incerca.... :(
multa iubire

Daca ar ramane la stadiul de proiect poate nu ar fi cine stie ce, dar vezi ca pasul 1 deja s-a facut, s-a descoperit cica mormantul lui Iisus.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 7 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse