Mai sunt pasionati de bowling pe forum? Sunt si fete pasionate de aceasta activitate?
Bowling Sport de recreere
Scris 24 October 2005 - 11:39 PM
Mai sunt pasionati de bowling pe forum? Sunt si fete pasionate de aceasta activitate?
Scris 26 November 2005 - 07:35 PM
Scris 28 November 2005 - 01:08 AM
costa, la Nov 26 2005, 07:35 PM, a spus:
Yupppy...am gasit un pasionat de bowling
Chiar esti in Canada? ca vroiam sa te intreb ce se intampla la nivel national... Si la nivel de profesionisti
Dar sunt mai mult decat bucuroasa daca imi spui cum e acolo...Daca e intalnit des...totul. Vreau sa stiu tot
Scris 28 November 2005 - 05:12 AM
Scris 28 November 2005 - 05:54 PM
Scris 28 November 2005 - 10:23 PM
Din pacate in Romania,federatia romana de popice bowling se implica prea putin,iar concursuri de bowling se organizeaza doar la nivel amatorial.Chiar de curind s-a incheiat AMF Worldcup,am vazut ca au participat si 2 romani,numai ca nu au avut rezultate prea bune.Daca va intereseaza mai multe detalii despre tecnica de joc va raspund prin e-mail.Adresa mea este:c.ardeleanu@bowlingtech.com
Scris 29 November 2005 - 05:33 PM
Scris 30 November 2005 - 12:17 AM
Edit: am intrat pe site din nou si am observat ca e actualizat.
Stiam ca se fac turnee, dar nu stiam programul competitional. Acum am vazut...si stiu si cand sa mergem noi (eu si gasca) la bowling numai ca sa privim. Cel putin un meci din fiecare etapa se joaca la noi in oras, la EUROPA. Chiar sambata trecuta am avut calitatea de spectatori caci pistele bune erau ocupate de ei
E interesant...chiar si numai sa privesti. Imi place :De
Aceasta postare a fost editata de ariana2006: 30 November 2005 - 12:40 AM
Scris 30 November 2005 - 04:28 PM
Corespondez cu vice presedintele Federatiei de bowling si cit de curind vor aparea mai multe pagini pe site,despre tcnica de joc,echipament si tipuri de oliatura al pistelor.Incerc cit de mult pot sa promovez acest sport in Romania.
Scris 30 November 2005 - 10:42 PM
Eu sunt din Constanta si vad ca merge binisor aici cu acest sport. M-as bucura sa aud din ce in ce mai multe despre bowling.
De putin timp aici s-a deschis un centru de distractii cu 12 piste de bowling si in comparatie cu ce exista inainte in oras acum chiar se poate juca un bowling "mai" profesionist.
De curiozitate: cat te costa in Canada o ora de bowling?
Contact
Facebook
Twitter
RSS