Aceasta postare a fost editata de Aend: 28 February 2009 - 07:54 AM
Pagina 1 din 1
Articolul 103 alin2 litera b
Scris 28 February 2009 - 07:53 AM
Salut . mi-a fost suspendat permisul in urma cu 3 saptamani pentru trecerea pe rosu. In procesul verbal sunt specificate articole care incep cu 5x, iar agentul mi-a comunicat ca am suspendare 30 de zile. La o saptamana de la incident primesc acasa scrisoare de la seful politiei in care sunt instiintat ca permisul este de fapt suspendat 60 de zile , conform art103 alin 2 litera b din OUG 195/2002 republicata . am presupus ca e ceva necurat la mijloc si am intrat pe politiaromana.ro si am l[uat la puricat articolul respectiv. surpriza e ca nu exista alin2 litera b iar la respectivul articol nici pomeneala de trecerea pe culoarea rosu a semaforului. Voi ce credeti ?
Ori nu stiu aia legislatia ori eu nu am stiut unde sa caut .
Scris 11 March 2009 - 09:01 AM
Aend, la Feb 28 2009, 07:53 AM, a spus:
Salut . mi-a fost suspendat permisul in urma cu 3 saptamani pentru trecerea pe rosu. In procesul verbal sunt specificate articole care incep cu 5x, iar agentul mi-a comunicat ca am suspendare 30 de zile. La o saptamana de la incident primesc acasa scrisoare de la seful politiei in care sunt instiintat ca permisul este de fapt suspendat 60 de zile , conform art103 alin 2 litera b din OUG 195/2002 republicata . am presupus ca e ceva necurat la mijloc si am intrat pe politiaromana.ro si am l[uat la puricat articolul respectiv. surpriza e ca nu exista alin2 litera b iar la respectivul articol nici pomeneala de trecerea pe culoarea rosu a semaforului. Voi ce credeti ?
Ori nu stiu aia legislatia ori eu nu am stiut unde sa caut . 
Probabil e vorba de 103, alin.1 lit b).
Oricum, nu mai poti contesta procesul verbal, nu mai esti in termen.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Cazuri IML - Razbunarea lui Sith
pierdut Sange, caut despagubire! |
SithLord | 8 | 4.385 |
|
Cadru legal deficitar pentru CAR si Asociatii de Proprietari!
Lipsa unui control eficient in gestionarea fondurilor! |
Calin-8 | 0 | 1.593 |
|
legi romanesti
impozit pe cladiri |
uinita50 | 1 | 1.940 |
|
falimentul | Calin1990 | 2 | 1.216 |
|
Invitatie pentru viza | Anonymus Kline | 4 | 4.369 |
Contact
Facebook