Pagina 1 din 1
31 octombrie HALLOWEEN
Scris 15 October 2005 - 08:06 PM
Buna sunt Alex. Am facut acest topic pt. cei care adora HALLOWEEN-UL . Cei care au idei pt petreceri de halloween, si cei care au chestii de vanzare pt halloween ( cranii, skeleti, etc...) luati legatura cu mine
HAPPY HALLOWEEN
Scris 17 October 2005 - 03:56 PM
Nu are nimeni idei cum sa-ti decorezi casa pentru halloween ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Scris 18 October 2005 - 12:39 PM
nu suntem familiarizati cu ea, si nici sa nu fim
Mi se pare o prostie sa luam toate chestiile de la americani , macar daca am lua de la ei ceva bun
Sarbatoriile americane au ajuns teme de petrecere pt noi... ei ei ... lipsa de imaginatie a romanului
Mi se pare o prostie sa luam toate chestiile de la americani , macar daca am lua de la ei ceva bun
Sarbatoriile americane au ajuns teme de petrecere pt noi... ei ei ... lipsa de imaginatie a romanului
Scris 18 October 2005 - 01:21 PM
Este o sarbatoare care nu se va concretiza niciodata,cred eu,in Romania....si,asa cum a spus si Giovi,ce rost are sa copiem niste chestii de la altii cand putem fi noi insisi si ne putem bucura de Sarbatorile noastre?!
Scris 18 October 2005 - 09:10 PM
Multumesc pentru raspuns. Asa stiu ce crede lumea despre aceasta sarbatoare. BYE
Scris 14 November 2005 - 06:50 PM
stau in germania de vreo 2 ani si ceva si aici de sarbatori k halowen sau craciun unde trebe sa decorezi sunt nebuni oamenii ... De craciun e plin de luminitze si lumanerele si toate tampeniile de nu ti le potzi imagina
" , de hallowen pun tot felul de porcarii pe la usi
, merg mascatzi pe strazi .. aoleo
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
MTV VIDEO MUSIC AWARDS 2004 ! | s3aNPaul | 6 | 6.733 |
|
|
caserare | 0 | 1.629 |