Ieri,turbata de furie,am blestemat non stop.
Si am implorat "cerul si pamintul,toate cele vazute si nevazute" sa faca ce stiu si cum stiu ele,sa conlucreze, sa-l vindece pe sotul meu.Cu orice pret.
Ieri dimineata,ma trezesc (eu,care ma trezeam la prinz) si constat ca ceasul de pe perete,bine fixat intrun cui,a cazut antrenind in caderea lui tot ce era pe alaturi:o candela(luminare),un ursulet de plus...in fine...
Cunoscatorii, stiu semnificatia.
Azi dimineata,cam la aceeasi ora,m-a trezit catelusa mea care,dormind pe pat linga mine,alerga disperata prin pat inclusiv peste mine.
Fugea si se apara de ceva nevazut pe cale-l privea cu ochii ficsi,mariti si tremura.
Nu se vedea nimic in directia respectiva...dar,simteam si eu ceva...ca o prezenta.Am luat-o in brate,am calmat-o...facind in acelasi timp simboluri de protectie si spunind rugaciuni.
S-a mai linistit dar,tot privea fix,speriata...din cind in cind.
M-am infuriat si am inceput sa ma cert cu ...nevazutul,poftindu-l sa se duca pe pustii!
Apoi,m-am calmat...gindind ca poate e vreo entitate nevinovata,in vizita... pur si simplu.Vreun "amic" roportalian ...
Treptat,totul a intrat in normal.
Si totusi...cum arata acea entitate,cit era de urita ori ce facea de a putut s-o sperie in asemenea masura pe catelusa?
Tot de doua zile,de cind sotul meu e reinternat,ma simt rau si ma trezesc dimineata cu mina dreapta si calota capului complet amortite.
Sa fie moartea?
Sa fie o entitate generata de cuvintele mele ori de starea mea de furie? Mi se mai intimpla cu ani in urma ceva similar dar,fara sa fiu furioasa...doar,suparata,trista...iar dog germanul meu,privea la fel,fix...intrun loc si maraia.
Ce credeti?
Aceasta postare a fost editata de Bagherra: 24 February 2009 - 11:35 AM
Contact
Facebook
Twitter
RSS