sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Par rar Se rareste parul - Topic combinat Evaluare topic: - - - - -

#11 Utilizator offline   BlueSugar 

• Nevermind...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator
  • Inregistrat: 25-March 06

Scris 25 April 2009 - 01:14 AM

Cauzele pot fi:stresul,varsta,mostenirea genetica.
Eu zic sa te accepti asa cum esti,sa inveti sa te accepti.
Totusi,vitamina A si uleiul de masline,intarzie putin rarirea parului.
0

#12 Utilizator offline   DidaJames 

• i am the driving force
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 19-November 07

Scris 25 April 2009 - 01:31 AM

Vezi postareaBlueSugar, la Apr 25 2009, 02:14 AM, a spus:

Totusi,vitamina A si uleiul de masline,intarzie putin rarirea parului.

...oricat ar patea de absurd sau incredibil, acum, cand imi torn zilnic ulei pe par, am ajuns ca, intr-o saptamana sa-mi cada parul care inainte de tratament imi cadea INTR-O SINGURA ZI. tot e ceva, nu?
0

#13 Utilizator offline   Stilgar 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 10-April 07

Scris 25 April 2009 - 11:31 AM

fluffy, tu esti femeie, el e barbat. cauzele de cadere a parului sunt total diferite.
alopecia androgenica poate fi stopata, procesul nu e reversibil, in sensul ca nu o sa creasca par unde a cazut, dar macar se poate opri sa cada.
partea proasta e ca tratamentul asta e eficient atata timp cat e folosit :blink:
finasterida opreste conversia T in DHT si prin aceasta, stopeaza caderea parului la barbati.
dar nu vitamina A, nu sampoane, nu lotiuni, alea-s apa de ploaie.
0

#14 Utilizator offline   DidaJames 

• i am the driving force
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 19-November 07

Scris 25 April 2009 - 11:35 AM

Vezi postareaMadib, la Apr 25 2009, 12:31 PM, a spus:

fluffy, tu esti femeie, el e barbat. cauzele de cadere a parului sunt total diferite.
alopecia androgenica poate fi stopata, procesul nu e reversibil, in sensul ca nu o sa creasca par unde a cazut, dar macar se poate opri sa cada.
partea proasta e ca tratamentul asta e eficient atata timp cat e folosit :blink:
finasterida opreste conversia T in DHT si prin aceasta, stopeaza caderea parului la barbati.
dar nu vitamina A, nu sampoane, nu lotiuni, alea-s apa de ploaie.

se poa' sa fie si asa cum zici tu, nu contest, da' io stiu ca sor-mea a mica, dupa nastere, a ramas aproape cheala.

tratamentu asta, plus galbenusuri de oo-n cap+ ulei de ricin i-a pus tufa la loc.

din cate stiu io, conteaza ffff mult si felul in care parul este spalat, uscat si pieptanat si ingrijit. la men.
0

#15 Utilizator offline   Naeema 

• Urzica
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 07-May 08

Scris 25 April 2009 - 08:38 PM

Vezi postareaFluffycat, la Apr 25 2009, 05:35 AM, a spus:

se poa' sa fie si asa cum zici tu, nu contest, da' io stiu ca sor-mea a mica, dupa nastere, a ramas aproape cheala.

tratamentu asta, plus galbenusuri de oo-n cap+ ulei de ricin i-a pus tufa la loc.

din cate stiu io, conteaza ffff mult si felul in care parul este spalat, uscat si pieptanat si ingrijit. la men.

E normal ca copii dupa nastere sa cheleasca dupa care le creste par din nou.Plus ca la femei cauzele pentru pierderea parului sunt multe si nu neaparat permanente.
La barbati este insa cu totul altceva.Odata ce incep sa cheleasca nu exista remediu care sa reverseze procesul.Amanare sigur,preventie poate...
Odata ce radacina parului a murit este bun dusa.In acel loc nu mai creste fir de par in vecii vecilor.
Iar ingrijirea parului la barbati nu joaca absolut nici un rol in impiedicarea procesului de chelire.Se poate amana un timp.Doar atat.E chestie de mostenire genetica nu de produse folosite sau alti factori externi.

Aceasta postare a fost editata de Naeema: 25 April 2009 - 08:40 PM

0

#16 Utilizator offline   ana84 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 03-May 09

Scris 04 May 2009 - 12:54 PM

Incearca sa nu te mai speli decat cu produse naturale, chiar si cu galbenus de ou si bere
la mine a mers :pardon: succes
0

#17 Utilizator offline   Samira_b 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 11-October 10

Scris 11 October 2010 - 06:36 PM

Incearca sa iei spirulina si gingko biloba.
0

#18 Utilizator offline   Samira_b 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 11-October 10

Scris 11 October 2010 - 06:38 PM

Am luat vitamine de la phyto phanere fara niciun rezultat. Intamplator am luat spirulina si gingko biloba si parul s-a regenerat.
0

#19 Utilizator offline   Danny84ro 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 07-September 11

Scris 08 September 2011 - 12:51 PM

Vezi postareaSasualex, la 22 February 2009 - 11:07 PM, a spus:

Ma numesc Alex si am o problema la varsta de 24 de ani.Am parul foarte rar in cap si as vrea sa intreb daca are cineva vreo sugestie sau vreun tratament pentru inmultirea parului din cap.Va multumesc

Buna , am gasit un produs care iti poate rezolva problema ,exista deja in foarte multe saloane din bucuresti ,si aici ai adresa site ului :www.empirehair.ro
0

#20 Utilizator offline   Naeema 

• Urzica
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 07-May 08

Scris 08 September 2011 - 06:41 PM

Vezi postareaDanny84ro, la 08 September 2011 - 12:51 PM, a spus:

Buna , am gasit un produs care iti poate rezolva problema ,exista deja in foarte multe saloane din bucuresti ,si aici ai adresa site ului :www.empirehair.ro

Du-te bre si te culca cu produsele tale. Nu exista produs pe lumera asta care sa faca parul unui barbat sa creasca acolo unde nu mai e sau sa devina des daca are par rar din nastere. Sa te lupti impotriva geneticii e sa te pisi contra vantului. Imagine amplasata
Cine are par rar sau incepe sa cheleasca, numai transplatul de par rezolva ceva. Nu mai recomanda tu oamenilor produse inefective care sunt o pierdere de bani. Cel mult poate sa-si ingrijeasca bine ce are deja, dar in nici un caz sa faca parul sa-i creasca mai des.

Du-te si discuta cu un doctor sa vezi ce o sa-ti spuna, inainte sa dai sfaturi aiurea si sa faci reclama la rahaturi.

Aceasta postare a fost editata de Despicable Me: 08 September 2011 - 06:44 PM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Inrosirea pielii dupa zineryt? ciresarii  5 13.720