Par rar Se rareste parul - Topic combinat
Scris 22 February 2009 - 11:07 PM
Scris 23 February 2009 - 10:07 AM
O cura cu drojdie de bere, poate ajuta.
Scris 11 April 2009 - 07:56 AM
Scris 11 April 2009 - 11:57 AM
In fiecare zi mananca un morcov crud. Din asta romanesc. asta cu pastilele si morcovul, timp de o luna, nu mai mult.
Nu arunca banii aiurea oe sampoane scumpe sau pe chestii scumpe de aplicat pe cap. Fa-ti o masca din galbenus de ou, ulei de ricin si de masline si stai cu ea pe cap vreo ora. Cam odata la tre-patru zile.
P-orma, dupa ce te speli si se usuca, pune pe par putin ulei de masline. Ca si cum te-ai da cu gel. Daca gasesti ulei de masline din acela special pentru par, e si mai bine.
Atat.
Scris 11 April 2009 - 04:37 PM
r3nqu1zZ, la Apr 11 2009, 08:56 AM, a spus:
garantat --MINOXIDIL 5%--
la noi in tara se gaseste sub forma de HAIR GROW..
============================
de 2 ori pe zi se freaca da disk capul pana iti ia foc..
se dau pufuri in numar de 8 dimineata si 8 seara pe zona cu broblem si se freaca bine pana se inroseste pielea capului..
daca esti fata nu-ti recomand aceasta solutie --Minoxidil--deoarece iti vor creste sprancenele ca lui Mircea Albulescu si nu glumesc cand spun asta.
daca esti baiat---foloseste cu incredere.
=============================
inainte de toate da o fuga pana la dermatolog si vezi care este posibilul motiv pentru care tie iti cade parul..
lipsa de vitamine, stresul,eczeme, ciuperci--sunt posibile cauze pe care tebuie sa le iei in calcul...
bafta si sa ai parte de frizer toata viata.
Fluffycat, la Apr 11 2009, 12:57 PM, a spus:
In fiecare zi mananca un morcov crud. Din asta romanesc. asta cu pastilele si morcovul, timp de o luna, nu mai mult.
Nu arunca banii aiurea oe sampoane scumpe sau pe chestii scumpe de aplicat pe cap. Fa-ti o masca din galbenus de ou, ulei de ricin si de masline si stai cu ea pe cap vreo ora. Cam odata la tre-patru zile.
P-orma, dupa ce te speli si se usuca, pune pe par putin ulei de masline. Ca si cum te-ai da cu gel. Daca gasesti ulei de masline din acela special pentru par, e si mai bine.
Atat.
viermi pisati, muste zdrobite si niste voodo in fata focului seara pe luna plina..
auuuuuuuu
===========
Scris 13 April 2009 - 08:39 AM
Fluffycat, la Apr 11 2009, 11:57 AM, a spus:
Atat.
Si tratamentul asta cat timp trebuie facut?
Scris 25 April 2009 - 12:33 AM
poti sa mananci morcovi pana te transformi in iepure
Scris 25 April 2009 - 01:09 AM
r3nqu1zZ, la Apr 11 2009, 01:56 AM, a spus:
E chestie genetica.Nu ai ce sa faci decat sa amani putin procesul cu diverse tratamente dar vei continua sa pierzi par....mai bine zis sa chelesti.Conditia se numeste androgenic alopecia si mai toti barbatii au parte de ea.
http://en.wikipedia.org/wiki/Baldness
Alta conditie este si Alopecia areata
http://en.wikipedia....Alopecia_areata
Aceasta postare a fost editata de Naeema: 25 April 2009 - 01:10 AM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Ceva diferit fata de matreata | stenelaus | 7 | 3.453 |
|
Miconazol nitrat 2% | Distress | 0 | 2.359 |
|
Inflamatie
help :-S |
Amélie. | 2 | 1.749 |
|
Sanatate |
Kadi | 27 | 19.721 |
|
De ce de fiecare data cand imi curat limba eczema se agraveaza si se descoameaza | Posagadejos | 0 | 458 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS