Deci, m-am nascut intr-o familie de crestini dupa evanghelie (pocaiti daia stiti voi hihihi
Eu apreciez foarte mult la o fata puritatea, gingasia, frumusetea, inocenta...si ma trezesc acum ca defapt nu exista nici una...(adica eu nu am observat
Deci eu vreau sa cunosc fete ortodoxe sau "ma rog" fete care nu sunt interesate in religie (pt k nu ma asociez deloc cu ea) dar care sunt...eu stiu...inocente...cu bun simt etc etc. Si defapt eu am si alta problema...nu stiu cum sa vb cu o fata, asa cum spun ei (pocaitii) "din lume". Cu fete, crestine (neoprotestante) nu imi este greu dar...in rest...uhh
Acum, m-am uitat putin la temele voastre de discutie si am gasit topicuri precum: "v-ati casatorii cu o virgina?", "ati accepta o aventura secreta?" sau "La ce varsta e bine sa-ti incepi viata sexuala?" iar in toate vad comentarii care pentru mine sunt socante...Raspunsuri precum: "Nu nu m-as casatorii niciodata cu o virgina" sau " Nu este important la ce varsta iti incepi viata sexuala"
Oameni buni eu traiesc pe alta planeta!
Inteleg eu ca am fost crescut intr-un mediu mai ferit de rele sau mai retras, cu o educatie diferita dar.....of sincer, sunt disperat, socat, revoltat chiar.
Oare mai exista fete, care raman pure pana la casatorie...care nu incep o relatie pana cand nu au de gand sa se casatoreasca...care nu injura sau fumeaza? Adica...cred ca ati inteles cum ma simt eu acum...Vreau sa ma asicgure cineva ca nu am vazut corect ce se intampla cu generatia de astazi...mai exact cu fetele pe care le observ eu...
H E L P !!!
PS: Scuze pentru lipsa de cursivitate...( nu vreau sa discut despre religie...dar a trebuit sa o pomenesc sa sa imi intelege-ti situatia)
Contact
Facebook
Twitter
RSS