sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Sa accentuam POZITIVUL ! Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Naeema 

• Urzica
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 07-May 08

Scris 21 February 2009 - 09:41 PM

Urmarind diverse topice pe acest forum,dedicate NEGATIVULUI,m-am gandit sa deschid unul dedicat POZITIVULUI.
Mai precis,pe acest topic se doresc discutii despre aspectele comune ale diverselor etnii si religii din lume,ceea ce ne uneste ca oameni,nu ceea ce ne desparte.Sa accentuam si calitatile,contributiile,impactul pozitiv,pe care fiecare natiune,comunitate etnica,grupa rasiala,clasa sociala,comunitate religioasa,le-a avut,le are si/sau le va avea asupra societatii noastre si a omenirii.
De retinut ca menirea acestui topic nu este pentru a:
- facilita discutii inflamatorii
- face comparatii negative intre diverse nationalitati,religii,rase,comunitati sau clase sociale
- accentua superioritatea unora in fata altora
- denigra diverse culturi,traditii si obiceiuri in favoarea altora
- critica membrii unei comunitati si slavii membrii alteia

Va rog fara jigniri,batjocura,aere de superioritate,afirmatii derogatorii,indiferent despre cine sau ce se discuta.Se doreste respect pentru absolut toti interlocutorii indiferent de confesiunea acestora,etnia sau nationalitatea lor,locatia geografica,ideologia politica,valori personale si comunitare,profesie,rasa,clasa sociala.

Nu facem nici un concurs de popularitate,bunastare,inteligenta,superioritate,corectitudine,bunatate,etc...
Daca fiecare dintre noi avem ceva pozitiv de impartasit si contribuit la discutie sa o facem,daca nu atunci prezenta pe acest topic nu este binevenita.Topice pentru refulari si a expune aspecte negative sunt destule,deci stabilim de la inceput ca acesta se vrea a fi exact opozit lor.

Se incurajeaza schimbul de opinii,experiente,cunostinte,informatii educative,toate in spirit pozitiv si cu menirea de a contra-balansa divergentele,ura,dispretul,barfa,intoleranta,xenofobia,rasismul,discriminarea si fobiile sociale ce apasa lumea in ziua de azi.
Deci in concluzie haide sa mai si laudam nu numai sa criticam.
Spor la postat.

Aceasta postare a fost editata de Naeema: 21 February 2009 - 09:49 PM

0

#2 Utilizator offline   `jojo` 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 28-December 04

Scris 21 February 2009 - 09:56 PM

inaltatoare initiativa ;)
pacat ca e nevoie de un disclaimer atat de lung si la obiect pentru a se face bine inteleasa aceasta initiativa
0

#3 Utilizator offline   Naeema 

• Urzica
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 21 February 2009 - 09:56 PM

Vezi postareatihuana, la Feb 21 2009, 02:56 PM, a spus:

inaltatoare initiativa ;)
pacat ca e nevoie de un disclaimer atat de lung si la obiect pentru a se face bine inteleasa aceasta initiativa

Pai m-am gandit sa fiu explicita de la inceput si sa "pun cartile pe masa" pentru a evita interpretari gresite si a spulbera orice nedumerire cu privirea la scopul topicului si natura discutiilor.
Sunt extrem de curioasa sa vad cine va participa si cu ce,cum vor evolua discutiile,daca vor evolua....Sa vedem daca se poate sa fim civilizati unii cu altii,prietenosi in convobiri si sa promoam optimismul si pozitivul.Indraznesc sa sper.
0

#4 Utilizator offline   evening 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 30-November 08

Scris 21 February 2009 - 10:18 PM

Vezi postareaNaeema, la Feb 21 2009, 10:41 PM, a spus:

Urmarind diverse topice pe acest forum,dedicate NEGATIVULUI,m-am gandit sa deschid unul dedicat POZITIVULUI.
Mai precis,pe acest topic se doresc discutii despre aspectele comune ale diverselor etnii si religii din lume,ceea ce ne uneste ca oameni,nu ceea ce ne desparte.Sa accentuam si calitatile,contributiile,impactul pozitiv,pe care fiecare natiune,comunitate etnica,grupa rasiala,clasa sociala,comunitate religioasa,le-a avut,le are si/sau le va avea asupra societatii noastre si a omenirii.
De retinut ca menirea acestui topic nu este pentru a:
- facilita discutii inflamatorii
- face comparatii negative intre diverse nationalitati,religii,rase,comunitati sau clase sociale
- accentua superioritatea unora in fata altora
- denigra diverse culturi,traditii si obiceiuri in favoarea altora
- critica membrii unei comunitati si slavii membrii alteia

Va rog fara jigniri,batjocura,aere de superioritate,afirmatii derogatorii,indiferent despre cine sau ce se discuta.Se doreste respect pentru absolut toti interlocutorii indiferent de confesiunea acestora,etnia sau nationalitatea lor,locatia geografica,ideologia politica,valori personale si comunitare,profesie,rasa,clasa sociala.

Nu facem nici un concurs de popularitate,bunastare,inteligenta,superioritate,corectitudine,bunatate,etc...
Daca fiecare dintre noi avem ceva pozitiv de impartasit si contribuit la discutie sa o facem,daca nu atunci prezenta pe acest topic nu este binevenita.Topice pentru refulari si a expune aspecte negative sunt destule,deci stabilim de la inceput ca acesta se vrea a fi exact opozit lor.

Se incurajeaza schimbul de opinii,experiente,cunostinte,informatii educative,toate in spirit pozitiv si cu menirea de a contra-balansa divergentele,ura,dispretul,barfa,intoleranta,xenofobia,rasismul,discriminarea si fobiile sociale ce apasa lumea in ziua de azi.
Deci in concluzie haide sa mai si laudam nu numai sa criticam.
Spor la postat.

Pai as incepe cu:
1-toti isi doresc o familie echilibrata

2-isi fac regulile lor pe care incearca sa le si respecte

3-mersul la o biserica are o tot mai mare importanta, cel putin sentimentul de apartenenta la o comunitate.

4- relatiile merg prin femei, ele sunt cele care pun masa, cresc copiii.....
0

#5 Utilizator offline   ellla 

• eu insami
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 22-July 05

Scris 21 February 2009 - 10:35 PM

ooooooo ieeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ma inscriu in club
0

#6 Utilizator offline   ironic 

• esoteric...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 31-May 06

Scris 21 February 2009 - 10:37 PM

ce pot sa spun?
0

#7 Utilizator offline   ellla 

• eu insami
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 22-July 05

Scris 21 February 2009 - 10:54 PM

nu zi ... sa fim si atat ;)
0

#8 Utilizator offline   Naeema 

• Urzica
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 23 February 2009 - 09:47 PM

Vai de mine....cata inghesuiala pe acest topic!!!! Lasati-o mai moale cu postarile ca o sa congestionam serverul la Roportal.Sunt intradevar emotionata ca au fugit toti de pe topicurile de barfa,chat si certuri ca sa posteze aicisha.
See Bydy...? :jester: Ce ti-am spus....
0

#9 Utilizator offline   heidy 

• Miss Bitch
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 03-November 05

Scris 23 February 2009 - 11:00 PM

Vezi postareaNaeema, la Feb 23 2009, 09:47 PM, a spus:

Vai de mine....cata inghesuiala pe acest topic!!!! Lasati-o mai moale cu postarile ca o sa congestionam serverul la Roportal.Sunt intradevar emotionata ca au fugit toti de pe topicurile de barfa,chat si certuri ca sa posteze aicisha.
See Bydy...? :jester: Ce ti-am spus....

Topicele pozitive nu au niciodata succes, oamenii sunt in esenta lor rai, indiferent ca vorbim de real sau virtual. :o:

Eu nu m-am inghesuit sa postez aici pentru ca simt ca nu am realmente nimic de impartasit. Sunt mandra de faptul ca... nu sunt rasista, ca nu discriminez, ba chiar as putea sa postez aici o situatie haioasa vis-a-vis de non-discriminare. :P
Unde mai pui ca... de viata altora nu-mi pasa, barfele le aflu ultima si mereu sunt in culmea uimirii, iar de corectat am multe. Mult prea multe. Dar astea.. nu-s asa importante. :o:
0

#10 Utilizator offline   K0ntr0VerSy 

• PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-May 07

Scris 23 February 2009 - 11:01 PM

Si de ce postezi, ca sa ne informezi ca nu ai nimic de spus?
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari