sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

problema accesare partitie Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   florinno1 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 21-February 09

Scris 21 February 2009 - 11:22 AM

sal! am 2 partitii (C si D).am reinstalat windowsul (pe C) si paoi nu mi se mai deschide D ul. ma poate ajuta si pe mine cineva va rog....imi apare open with. ca sa intru in D dau un search la ceva si apoi merge. da direct nu. dupa ca am instalat windowsu cand vroiam sa intru pe D se restarta dar apoi nu a mai vrut sa imi deschida partitia. si cand vreau sa intru in control panel nu merge. va rog!
0

#2 Utilizator offline   csifer 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 11-April 08

Scris 21 February 2009 - 11:32 AM

dai click dreapta si formatezi partitia D inainte de folosire.....probabil ai umblat si la partitia D cand ai reinstalat windows-ul.....daca nici asa nu merge reinstaleaza windows-ul cu alt cd....
0

#3 Utilizator offline   florinno1 

• Boboc
  • Pip

Scris 21 February 2009 - 11:37 AM

Vezi postareacsifer, la Feb 21 2009, 11:32 AM, a spus:

dai click dreapta si formatezi partitia D inainte de folosire.....probabil ai umblat si la partitia D cand ai reinstalat windows-ul.....daca nici asa nu merge reinstaleaza windows-ul cu alt cd....

nu am umblat la D deloc. alta varianta nu e? k nu am pe ce sa stochez 80 giga
0

#4 Utilizator offline   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 11-December 06

Scris 21 February 2009 - 01:41 PM

Vezi postareaflorinno1, la Feb 21 2009, 11:22 AM, a spus:

sal! am 2 partitii (C si D).am reinstalat windowsul (pe C) si paoi nu mi se mai deschide D ul. ma poate ajuta si pe mine cineva va rog....imi apare open with. ca sa intru in D dau un search la ceva si apoi merge. da direct nu. dupa ca am instalat windowsu cand vroiam sa intru pe D se restarta dar apoi nu a mai vrut sa imi deschida partitia. si cand vreau sa intru in control panel nu merge. va rog!

S-ar putea să fie un virus care a restricţionat accesul la partiţia D. Dacă e aşa, īnseamnă că acel tip de virus a creat īn directorul-rădăcină al partiţiei D, un fişier autorun.inf

Acel fişier este ascuns pentru a nu putea fi modificat. Īn acest mod, virusul īşi creează autoapărarea. Fişierul autorun.inf este cel care iniţiază operaţiunea prin care te īmpiedică să deschizi partiţia D. Tot ce trebuie să faci, e să ştergi acel fişier ( autorun.inf )

Faci īn felul următor :

Start ---> Run , scrii acolo īn căsuţă cmd, şi dă Enter. Va apărea o fereastră negră unde va trebui să scrii cd\ acolo unde īţi arată liniuţa.

Apoi scrii mai jos d:

Pe urmă scrii attrib -r -h -s autorun.inf ( fă copy-paste să fie mai uşor )

Şi, ultima dată, scrii del autorun.inf

După ce ai făcut toate astea, restartezi calculatorul, şi, ar trebuie să revină totul la normal. Sper să meargă. Mult succes !

O menţiune : dacă, după ce ai scris attrib -r -h -s autorun.inf, īţi apare autorun.inf not found ( autorun.inf nu a fost găsit ), īnseamnă că nu e virus, ci o problemă tehnică.

Aceasta postare a fost editata de lupini: 21 February 2009 - 01:53 PM

0

#5 Utilizator offline   florinno1 

• Boboc
  • Pip

Scris 21 February 2009 - 05:59 PM

Vezi postarealupini, la Feb 21 2009, 01:41 PM, a spus:

S-ar putea să fie un virus care a restricţionat accesul la partiţia D. Dacă e aşa, īnseamnă că acel tip de virus a creat īn directorul-rădăcină al partiţiei D, un fişier autorun.inf

Acel fişier este ascuns pentru a nu putea fi modificat. Īn acest mod, virusul īşi creează autoapărarea. Fişierul autorun.inf este cel care iniţiază operaţiunea prin care te īmpiedică să deschizi partiţia D. Tot ce trebuie să faci, e să ştergi acel fişier ( autorun.inf )

Faci īn felul următor :

Start ---> Run , scrii acolo īn căsuţă cmd, şi dă Enter. Va apărea o fereastră negră unde va trebui să scrii cd\ acolo unde īţi arată liniuţa.

Apoi scrii mai jos d:

Pe urmă scrii attrib -r -h -s autorun.inf ( fă copy-paste să fie mai uşor )

Şi, ultima dată, scrii del autorun.inf

După ce ai făcut toate astea, restartezi calculatorul, şi, ar trebuie să revină totul la normal. Sper să meargă. Mult succes !

O menţiune : dacă, după ce ai scris attrib -r -h -s autorun.inf, īţi apare autorun.inf not found ( autorun.inf nu a fost găsit ), īnseamnă că nu e virus, ci o problemă tehnică.

File not found - autorun.inf .....................asta imi da dupa ce am bagat ce mi ai zis tu. ce ar trebui sa fac? merci
0

#6 Utilizator offline   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 11-December 06

Scris 22 February 2009 - 01:55 PM

Mai scrie două comenzi :

Click Start ---> Run

Īn Run scrii regsvr32 /i shell32.dll după care dai click OK

Va apărea mesajul DllRegisterServer urmat de DllInstall in shell32.dll

Apoi restartezi calculatorul.

Dacă nici asta nu funcţionează, īnseamnă că trebuie să reformatezi partiţia.
0

#7 Utilizator offline   queensoft 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 11-March 09

Scris 11 March 2009 - 11:03 PM

Pe scurt: esti virusat.
Instaleaza un antivirus (eu folosesc nod32, poti incerca si Avira) si apoi baga si Malwarebytes Anti-malware. Scaneaza si curata toate partitiile. Vezi ca e posibil sa ai virusul si pe stickuri USB/cd-uri/dvd-uri.
0

#8 Utilizator offline   Allexaandra 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 02-February 12

Scris 02 February 2012 - 11:41 AM

Special m-am inregistrat pentru mesajul postat aneterior. Am avut si eu aceeasi problema cu privire la nedeschirea partitiilor din calculator (nu se deschideau partitiile deloc si imi cerea sa le formatez) si datorita indrumarilor voastre am reusit sa le deschis.
Va multumesc din suflet.

Aceasta postare a fost editata de Allexaandra: 02 February 2012 - 11:42 AM

2

#9 Utilizator offline   unstoppable 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 17-May 11

Scris 02 February 2012 - 11:49 AM

Vezi postareaAllexaandra, la 02 February 2012 - 11:41 AM, a spus:

Special m-am inregistrat pentru mesajul postat aneterior. Am avut si eu aceeasi problema cu privire la nedeschirea partitiilor din calculator (nu se deschideau partitiile deloc si imi cerea sa le formatez) si datorita indrumarilor voastre am reusit sa le deschis.
Va multumesc din suflet.

Putini sunt cei care stiu sa multumeasca.

:hi:
0

#10 Utilizator offline   Allexandrra 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 29-December 09

Scris 09 February 2012 - 03:30 PM

Vezi postareaqueensoft, la 11 March 2009 - 11:03 PM, a spus:

Pe scurt: esti virusat.

Stiam. Dar multumesc, oricum.

0