sau Inregistrare

• 12 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Viza de logodna - casatorie Teme combinate. Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   Rammstein 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 28-May 06

Scris 29 May 2006 - 03:28 AM

Salut! Mi se cere sa semnez si sa datez formularul G-325A. Semnatura este in Caps tiparita inainte de imprimarea formularului? Este cerinta obligatorie: Copies of all airline boarding passes, train passes, itineraries, hotel receipts, passport stamps; sau: Proof that that the alien has the genuine intention to marry the U.S. citizen within 90 days of his/her arrival into the U.S. This can be in the form of: wedding plans, church reservations, caterer reservations, receipts for deposits placed, wedding invitations, letter from a pastor indicating that he will be presiding over the ceremony? Multumesc!

Va rog sa imi raspundeti cat mai repede posibil! Multumesc!
0

#22 Utilizator offline   cristina1982 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 19-May 06

Scris 29 May 2006 - 02:50 PM

Ai dreptate imi cer scuze nu am explicat bine situatia.El e acolo de cand avea 3 ani deci are pasaport american ,dar am inteles ca sa devi cetateam american tre sa depui nu stiu ce juramant ceea ce el nu a facut si nu stiu daca asta conteaza.Viaza mea de 1 an este cu multiple intrari deci pot sa ajung oricum acolo pana in dec.El este acum aici si vrem sa ne casatorim si sa imi schimb eu tipul de viza adica in loc de turist cum am ,vreau sa am de logodnica ca sa pot sa stau oricat acolo nu sa fiu nevoita sa vin in dec.Vreau sa vin pentru ca sunt anul 4 la facultate si vin in ian pentru sesiune si stau pana dau licenta.AAA mai e ceva eu am 23 de ani jumate si el are 19 credeti ca ar fi o problema pt ambasada ,oricum suntem de 2 ani si am ce sa arat ca probe ale relatiei.Multumesc mult pentru informati

cristina
0

#23 Utilizator offline   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 20-April 06

Scris 31 May 2006 - 02:23 AM

Vezi postareaRammstein, la May 28 2006, 06:28 PM, a spus:

Salut! Mi se cere sa semnez si sa datez formularul G-325A. Semnatura este in Caps tiparita inainte de imprimarea formularului? Este cerinta obligatorie: Copies of all airline boarding passes, train passes, itineraries, hotel receipts, passport stamps; sau: Proof that that the alien has the genuine intention to marry the U.S. citizen within 90 days of his/her arrival into the U.S. This can be in the form of: wedding plans, church reservations, caterer reservations, receipts for deposits placed, wedding invitations, letter from a pastor indicating that he will be presiding over the ceremony? Multumesc!

Va rog sa imi raspundeti cat mai repede posibil! Multumesc!

Ca ori care document pe care declari datele tale personale, semnezi pentru autenticitate dar o semnatura normala si data de ziua in care esti la interview.

Macar o mare parte din acele documente trebuie sa prezinti care dovedeste ca ati fost in contact mereu.
In caz ca n-ai calatorit, desigur n-ai nevoie dar cle mai frecvente documente sint: factura de telefon, E-mail corespondenta, plicuri si scrisori si pe posta, poze ale familiilor.
In america logodna este foarte important pas NU ca in RO unde nu conteaza.

In State cand se anunta logodna, deja se depune si avans pentru o casa de cumparat pe nume comun si asta este deajuns sa dovedeasca seriozitate. Daca s-a cumparat si diamnatul deja si careva se retrage, are de plata dezpagubire prin lege !!! Sau se rezerva locurile pentru nunta in biserica si intr-un local, intr-un hotel si apartamentul nuptial si pentru ca se dau avansuri ai si chitante cu ce documenta ca pierzi banii daca nu te tii de treaba !!!

Eu inteleg ca tu n-ai prea multe documente dar ori ce ai sa prezinti si in original si in copie asa cum se cere in instructiuni. Partea care este in State trebuie sa documenteze ca in 90 de zile de la sosirea celui din RO va fi nunta si are de prezentat acele dovezi ca face deja aranjamente. Sa nu incepeti ca doar inRO vreti peste 5 ani nunta cu dar !!!

Nunta frumoasa !
0

#24 Utilizator offline   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 31 May 2006 - 02:37 AM

Vezi postareataranus, la May 28 2006, 05:51 AM, a spus:

Se pare ca si ajutorul tau a fost "substantial". Decat sa-mi dau cu parerea mea de atot-stiutor, mai bine las persoana respectiva sa se documenteze singura. Asta e parerea mea in urma experientelor pe care le-am avut in urma sfaturilor unor "binevoitori". Decat sa faci critica ieftina la ce se spune (cum de altfel am observat ca se practica pe-aici) mai bine ai veni si tu cu un sfat sau o parere. Parerea mea...

Taranime, cred ca ai inteles ca eu n-am raspuns la intrebarea tehnica ci la web site-ul tau postat.

Cand aud ca nici n-au ajuns inca si deja le intereseaza cand pleaca inapoi, nu mai am chef de comentat.
Alta chestie, eu nu stiu in ce stat ajunge, cati emigranti sint inaintea lui la coada ca asta determina cat de repede va primi actele !!! ce sa-i spun ??? Ma mai faci binevoitor !!! Cand am stiut ceva am spus, ceea ce mi-e strain nu comentez decat sa-l ghidez aiurea !!!
0

#25 Utilizator offline   Ramona_l_h 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 06-May 06

Scris 31 May 2006 - 06:43 AM

Sunt sigura ca atunci cand ajungi, ti se va da posibilitatea de a aplica pentru o cerere de permis de munca. E normal ca amandoi sa vreit sa munciti daca aveti de crescut o familie, in viitor. Daca nu ma-nsel, odata ce te casatoresti, maximum 3 luni pana-ti iei Green Card, si-atunci faci ce vrei. O data ce-ai intrat, e usor sa-ti iei Green Card. Nu cred sa fie mai mult de 3 luni. Bafta!
0

#26 Utilizator offline   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 31 May 2006 - 12:45 PM

Vezi postareaRamona_l_h, la May 30 2006, 09:43 PM, a spus:

Sunt sigura ca atunci cand ajungi, ti se va da posibilitatea de a aplica pentru o cerere de permis de munca. E normal ca amandoi sa vreit sa munciti daca aveti de crescut o familie, in viitor. Daca nu ma-nsel, odata ce te casatoresti, maximum 3 luni pana-ti iei Green Card, si-atunci faci ce vrei. O data ce-ai intrat, e usor sa-ti iei Green Card. Nu cred sa fie mai mult de 3 luni. Bafta!

Daca vine cu viza de logodna, are de applicat pentru Green Card aici care este si Permis de Munca.
Daca se depunea application din State si venea direct cu green Card, atunci era mai usoara viata dar depinde de Stat-ul unde merge si cate dosare sint inaintea lui de rezolvat, cat de bine intocmeste dosarul ca pentru fiecare gresala arunca inapoi actele !!! dar o sa vada insa nu e timp de planificat calatorii pana nu sint actele locale puse la punct.
0

#27 Utilizator offline   Rammstein 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 28-May 06

Scris 31 May 2006 - 04:42 PM

In Romania? Peste 5 ani? Chiar asa...? :flowers: Interesant ce se intampla in America...Multumesc pentru informatii!
0

#28 Utilizator offline   Taranus 

• Catastrofa
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 27-May 06

Scris 31 May 2006 - 06:22 PM

Vezi postareaOlga Khan, la May 30 2006, 08:37 PM, a spus:

Taranime, cred ca ai inteles ca eu n-am raspuns la intrebarea tehnica ci la web site-ul tau postat.

Cand aud ca nici n-au ajuns inca si deja le intereseaza cand pleaca inapoi, nu mai am chef de comentat.
Alta chestie, eu nu stiu in ce stat ajunge, cati emigranti sint inaintea lui la coada ca asta determina cat de repede va primi actele !!! ce sa-i spun ??? Ma mai faci binevoitor !!! Cand am stiut ceva am spus, ceea ce mi-e strain nu comentez decat sa-l ghidez aiurea !!!

Site-ul n-are nici o hiba. Tu cred ca esti superficial(a) in general si... in cunostinte de mitologie.
0

#29 Utilizator offline   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 31 May 2006 - 11:57 PM

Vezi postareaRammstein, la May 31 2006, 07:42 AM, a spus:

In Romania? Peste 5 ani? Chiar asa...? :flowers: Interesant ce se intampla in America
...Multumesc pentru informatii!

Totusi mai mult in RO se intimpla acest fenomen, ca se face cununia civila, doi copii, devine cetatean si pe urma merg acasa in RO la tara sau de unde sint sa faca NUNTA !!! mereu merg acasa in RO ortodoxi, pocaiti de toate felurile ca la catolici nu sint nunti postum doar in momentul cununiei.

Una si-a adunat vreo cinci rochii ca nu stia sa decida in care va fi mireasa in Beius, Crisana. Merge in Octombrie cand iese vinul nou si curcile si gastele deja au penele stabilite si mature ca altfel e greu de lucrat cu ele de smuls din loc si de friptura nu sint bune inca atunci foarte imature !!!

Mi-e sa nu faca si parastazul dupa nunta ca barbatu-su e mult mai batrin ca ea - 28 de anisori si el cam de 46 dar ramolit de alcool - si-i place sa se cinsteasca. De obicei cade in coma alcoolica de cel putin 7 zile dupa fiecare party, s-a trezit pana acum inainte de a zbura inapoi, dar nu se stie pana cand mai tine asa.

Alta de langa Dijon, France, dupa 18 ani s-a dus sa-si faca nunta la Manastur cand fiul mare deja a terminat si liceul, s-a nascut inainte de casatoria parintilor. Ne-a invitat dar nu ne-am dus, pe poze era ca vai si amar, tocmai a venit o ploaie torentiala cand ea cobora pe ulita spre biserica si pe drumul de tara pana-n genunchi s-a udat si namolit rochita alba !!!

Ultima de care stiu s-a dus Luni la Bucuresti de aici cu doi copii de 11 si 9 ani sa faca o nunta ca tot au de invitat rudele din Crangasi la o masa si sa nu iasa in paguba !!! mai bine se cununa cum se cuvine acolo la ortodoxi ca aici sint baptisti de aia care si bea si fumeaza in secret !!!

Numai de asta am amintit de cei 5 ani, stiind traditia locala ca asa era si la Bucuresti cand am trait eu acolo. Intai se culcau impreuna la mare de obicei si pe urma el o ducea pe ea acasa. Parintii le ducea la biserica ca popa sa le zica o ........ nu stiu cuvinte religioase dar sa le mearga bine si un blessing.
Era nevoie de acte sa ceara locuinta ca altfel nu mergeau nici pana la Sfat sa faca casatoria civila pe care nu mai tin minte cum o numeau. Dupa ce toate terenurile erau nivelate: 2-3 copiii si la casa lor -apartament la bloc sau undeva cu chirie - se planifica nunta sa mai scoata niste bani !!!

Nici azi nu mi-e clar notiunea de "dar la nunta" noi avem doar cadouri la unguri.

In America nunta se intimpla altfel. Daca nu este formal adica traditional si organizat undeva la restaurant, numai rudele se duc ca americanii nu vor sa manance ce nu recunosc ca specialitate !!! etc.

Aceasta postare a fost editata de Olga Khan: 31 May 2006 - 11:59 PM

0

#30 Utilizator offline   ever_green 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 18-November 06

Scris 18 November 2006 - 10:18 PM

Cat ma bucur ca v-am gasit!!
Sunt noua pe aici, insa situatia mea se pare ca nu. Logodnicul meu este 100% american, de cativa ani buni face parte din us air force si planuim sa ne casatorim.Eu acum sunt cu el in Germania, in ianuarie se pare ca voi pleca acasa, (se vor implini 90 de zile de cand sunt aici).Vrem sa folosim viza K1, de logodnica, insa ne intrebam daca s-ar putea cumva sa imi trimita invitatia cat inca este in Germania.Precizez ca el se va muta inapoi in state in martie, dupa aproape 4 ani cat a fost delegat aici.Am auzit ca trebuie trimisa o petitie ce poate fi eliberata doar din state, uhm...de la locul de care apartine el.Sau merge doar cu o invitatie?Treaba este ca nu vreau sa fiu prea mult timp departe de el, eu intorcandu-ma acasa in ianuarie, timp in care el inca va mai fi in germania.Asa ca daca ar putea el sa-mi dea invitatia si scrisoarea cu intentia de casatorie, eu cand m-as intoarce in RO as merge direct la banca, as plati ce am de platit si as demara intregul proces.Astfel interviul meu ar avea loc cam cand ar pleca el inapoi in state.Nu stiu cat de clara am fost, am incercat sa dau cat de multe detalii am putut.Luni vom merge oricum pana in frankfurt sa intrebam la consulat, insa as vrea sa stiu ceva si de la persoane ce au trecut prin situatia asta.Sa stiu daca se pot primi o invitatie si scrisoarea, daca el nu este acum in state.daca le-as primi in martie,ar mai dura 4-6 saptamani :unknw: si numai gandul ca as sta 2 luni degeaba, ianuarie si februarie, ma omoara.
Sa fie un atuu faptul ca el este in armata? Am sanse mai mari sa reusesc sa iau viza? Doresc sa aflu cat de multe lucruri despre asta.De cateva zile numai la asta ma gandesc, ma macina gandul
Va multumesc si astept cu nerabdare orice raspuns
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 12 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou