sau Inregistrare

• 11 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Nevoia de dragoste.... De unde vine ea? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Andruta* 

• miss tache
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 19-August 05

Scris 13 October 2005 - 05:27 PM

Noi oamenii simtim de cele mai multe ori nevoia de a iubi,de a fi iubiti,ocrotiti,protejati...asa am fost creati sau e ceva in noi?si animalele simt asta,si orice fiinta ce respira pe lumea asta are nevoie de dragoste....sunt oameni care spun k nu au iubit niciodata si k nici nu vor....dar oare nu se intampla asta contrar dorintei noastre?oare nu se petrece totul fara sa putem controla?ma refer exclusiv la dragoste....pt k e un sentiment pe care ratiunea nu il poate controla...si atunci de ce uneori refuzam sa iubim?nu asta e menirea omului?
0

#2 Utilizator offline   Thug4Life 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 13-October 05

Scris 13 October 2005 - 05:43 PM

Vad ca esti foarte implicata in treaba asta cu dragostea, ma bucur sa aud ca mai sunt si oameni ca tine. Nu sunt rau in fiecare zi, sa dau suturi la pisicile din fata blocului. Dar in locul in care am crescut nu trebuie sa-ti arati slabiciunile. Dar multi dintre noi nu reusesc sa descopere dragostea. Stiu multi batrani care au fost sergenti toata viata, ca atunci cand intrau in lux se simteau vinovati. Asa ca daca nu-ti ascuti simturile astea se tocesc.
0

#3 Utilizator offline   Andruta* 

• miss tache
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 13 October 2005 - 05:53 PM

Vezi postareaThug4Life, la Oct 13 2005, 06:43 PM, a spus:

Vad ca esti foarte implicata in treaba asta cu dragostea, ma bucur sa aud ca mai sunt si oameni ca tine. Nu sunt rau in fiecare zi, sa dau suturi la pisicile din fata blocului. Dar in locul in care am crescut nu trebuie sa-ti arati slabiciunile. Dar multi dintre noi nu reusesc sa descopere dragostea. Stiu multi batrani care au fost sergenti toata viata, ca atunci cand intrau in lux se simteau vinovati. Asa ca daca nu-ti ascuti simturile astea se tocesc.
Orice om ar trebui sa fie implicat intr`o kestie pe care sa o faca cu multa dragoste si devotament....iubirea nu este doar o "kestie",asa cum o numesti tu...iubirea e totul...fara ea,lumea ar fi moarta....traim in medii care ne obliga sa nu ne aratam slabiciunile,dar suntem oameni si este normal sa fim vulnerabili,nu este o rusine,ci o realitate,un fapt de viata....nu trebuie sa te simti vinovat pentru nimik,eu fac totul fara sa am vreo urma de regret,traiesc ca si cum as muri maine,iubesc ca si cum ar fi ultima data cand as mai avea dreptul...si nu ma rusinez de asta,ba din contra,sunt mandra!

Aceasta postare a fost editata de andruta1985: 13 October 2005 - 05:54 PM

0

#4 Utilizator offline   Thug4Life 

• Boboc
  • Pip

Scris 13 October 2005 - 06:39 PM

In cazul asta incep sa te iubesc :">
0

#5 Utilizator offline   Andruta* 

• miss tache
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 13 October 2005 - 06:41 PM

Vezi postareaThug4Life, la Oct 13 2005, 07:39 PM, a spus:

In cazul asta incep sa te iubesc :">
Ai incercat sa faci o gluma sau esti de acord cu mine si nu ai stiut cum sa imi spui?
:P
0

#6 Utilizator offline   Thug4Life 

• Boboc
  • Pip

Scris 13 October 2005 - 06:47 PM

Se pare ca noi doi nu putem cadea de acord, poate pentru ca avem doua personalitati puternice. Teminat !
0

#7 Utilizator offline   Andruta* 

• miss tache
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 13 October 2005 - 06:58 PM

Vezi postareaThug4Life, la Oct 13 2005, 07:47 PM, a spus:

Se pare ca noi doi nu putem cadea de acord, poate pentru ca avem doua personalitati puternice. Teminat !
Ce anume e terminat?este normal sa existe discutii in contradictoriu,asta e si menirea forumului,sa iti spui parerea,sa o argumentezi,sa o comentezi....de ce ai mai intrat aici daca spui din prima "terminat"?asa ca sa facem conversatie?daca nu poti purta o discutie este doar problema ta....si declaratiile de genul celei de mai sus sunt irelevante...si pe deasupra ne mai si dam offtopic si nu asta era intentia mea....toate cele bune si tie atunci!
0

#8 Utilizator offline   Thug4Life 

• Boboc
  • Pip

Scris 13 October 2005 - 07:21 PM

Nu m vrut sa spun ca am terminat cu tine, e doar o figura de stil. A fost doar o relatare "se pare ca noi doi nu ne putem intelege", adica asta e statutul nostru. Am intrat pe forum din curiozitate, si sa stii ca nu am idei fixe :P , sunt foarte maleabil, atunci cand e cazul. Deci parerile mele se pot schimba pe acest forum, nu te-am etichetat "Keep the distance. Poti sa ma critici cat vrei, nu ma supar, cine stie poate am de invatat de la tine. Stii imi arati o alta latura a omului, pana acum necunoscuta de mine.
0

#9 Utilizator offline   Andruta* 

• miss tache
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 13 October 2005 - 07:29 PM

Vezi postareaThug4Life, la Oct 13 2005, 08:21 PM, a spus:

Nu m vrut sa spun ca am terminat cu tine, e doar o figura de stil. A fost doar o relatare "se pare ca noi doi nu ne putem intelege", adica asta e statutul nostru. Am intrat pe forum din curiozitate, si sa stii ca nu am idei fixe :P , sunt foarte maleabil, atunci cand e cazul. Deci parerile mele se pot schimba pe acest forum, nu te-am etichetat "Keep the distance. Poti sa ma critici cat vrei, nu ma supar, cine stie poate am de invatat de la tine. Stii imi arati o alta latura a omului, pana acum necunoscuta de mine.
Intotdeauna avem cate ceva de invatat de la cei din jur...eu de la tine,tu de la mine....noi de la altii....si tot asa...cat traim,invatam!nu am intentionat nici o secunda sa te critic,facem doar conversatie...eu am invatat foarte multe de la oamenii de pe acest forum,sunt oameni inteligenti unii dintre ei...iar eu ii respect foarte mult!
0

#10 Utilizator offline   Thug4Life 

• Boboc
  • Pip

Scris 13 October 2005 - 07:57 PM

Si te rog nu mai repeta ce spun eu. Terminat !!!!
0

Impartaseste acest subiect:

• 11 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Idei pentru Valentine*s Day
Am gasit...si v-am impartasit :P
bydy  20 9.908
Topic inchis Atasamente relatie intre un student de 21 de ani si o liceeanca de 15 ani
e posibila o astfel de relatie
hiromatsu  121 14.447
Topic inchis Probleme? georgyany  7 4.792
Topic inchis mi-a dat papucii.. green_apple  25 8.480
Topic inchis Stiri: Ordonanta DIICOT suspendata stiri  0 2.426