sau Inregistrare

• 80 Pagini +
  • « Prima
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Vine sfarsitul lumii? Apocalipsa...? (acestea sa fie semnele?) Evaluare topic: - - - - -

#751 Utilizator offline   only_one 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 12-April 09

Scris 11 August 2009 - 07:02 AM

Citeaza

La baza evenimentelor sint cauze naturale sau omenesti. A alatura acestora
Spoiler
si alte fenomene imaginare duce la confuzie.

Am acoperit cuvantul "zeii" deoarece nu cred ca este sanatos sa mai fie folosit pentru ca chiar daca suntem in secolul 21, aceste cuvinte au efect devastator asupra mintilor bolnave care pot deveni foarte periculoase atunci cand se atasaza de idei de tip confesional care identifica ca proprii lideri zeii.

Ai facut un comentariu realist

Aceasta postare a fost editata de only_one: 11 August 2009 - 07:17 AM

0

#752 Utilizator offline   Benny097 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 29-July 09

Scris 11 August 2009 - 08:03 AM

Vezi postareaWhite.phoenix, la Aug 10 2009, 05:46 PM, a spus:

No, daca scrie "foamete şi ciumă şi cutremure pe alocuri", poate ca foametea si ciuma e tot pe alocuri :flowers:

Foamete este.250.000 de oameni mor in fiecare zi de foame.:|
cutremure sunt.in ultima vreme auzim mereu de cutremure,parca acum cativa ani se intamplau mult mai rar.
nastyprimul...cand o sa vina sfarsitul din Apocalipsa,o sa iti para rau ca ai spus asta.
Evreii pregatesc intens pregatirea ridicarii celui de-al Treilea Templu pe Muntele Moriah din Ierusalim.in biblie ce spune?
Ca atunci cand se va ridica templul,sa stim ca sfarsitul este aproape.
nu's eu mare crestin,dar stiinta se blocheaza aproape mereu,si mereu gaseste lucruri inexplicabile.chiar era odata un astrolog care ziceea asa: 'este imposibil ca universul sa fi fost format din Big Bang,dar mai bine cred asta decat sa cred ca fost creat de Dumnezeu'.
cititi Apocalipsa si veti afla mai multe lucruri.
0

#753 Utilizator offline   Marinel 

• 103683
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 09-December 05

Scris 11 August 2009 - 08:57 AM

Vezi postareaBenny097, la Aug 11 2009, 09:03 AM, a spus:

Foamete este.250.000 de oameni mor in fiecare zi de foame.:|

Conform statisticilor cifra reală este de circa 100000. Nu că nu ar fi destui, dar procentual, cei care suferă de foamete sunt, din fericire, din ce în ce mai puţini: din totalul ţărilor mai puţin dezvoltate în 1970 erau 37%, în 1980 - 28%, în 1990 - 20%, în 2007 - 17%.
În curând vor muri mai mulţi oameni din cauza obezităţii decât a foametei.
0

#754 Utilizator offline   jeniffer 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 20-October 06

Scris 11 August 2009 - 12:24 PM

Cei care au scris aceste legende se bazau pe evenimentele din jurul lor, pe logica, doar ca principala preocupatie era dezvoltarea crestinismului, in fata altor religii sau filozofii. Nu exista o explicatie despre ce sint zeul si demonul, in afara de personificari, create de vreun faraon pentru a-si spori puterea, in fata unor oameni fara stiinta.
0

#755 Utilizator offline   Fluturel 

• Kwisatz Haderach
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 01-February 06

Scris 11 August 2009 - 12:26 PM

scuzati ca am venit si eu acum la mesajul 754 ... chiar e mult de citit

pana la urma vine sau nu sfarsitul lumii, si daca da, cand
0

#756 Utilizator offline   the_listener 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 25-April 09

Scris 11 August 2009 - 12:45 PM

Vezi postareaNASTYPRIMUL, la Aug 11 2009, 04:13 AM, a spus:

Stati linistiti ca nu va fi nici un sfirsit asa cum se spune in timpenia aia de apocalipsa. Este visul unui personaj ce a trait in sec 3 dh. Avea la sfirsit un blestem, ca daca interpretezi, vei fi nu stiu cum. Nu se intelege nimic din ea, deci automat intri sub incidenta "blestemului", daca interpretezi. Este plina numai cu simboluri. Un om normal nici nu viseaza astfel de lucruri. Deci daca apuci sa citesti acea apoca...automat esti blestemat. Nu face parte din religia crestina, ci din partea neagra a evului mediu. Este un avertisment al lui Isus cu proorocii mincinosi. Acel text cu apoca...se incadreaza perfect in acel avertisment dat de Isus.

Nu va fi nici un fel de sfirsit in genul acela fatidic cum e acolo. Se refera poate, mai degraba la imperiul bizantin, apus de mult. Am zis poate, fiindca altii au facut interpretarea..

Si as vrea sa mai atentionez pe personajul cu ochiul. Sa nu mai bage oamenii in sperieti cu astfel de texte. sa lase oamenii sa-si expuna linistiti parerea si sa nu mai duca discutia numai in partea malefica a existentei.

6. Şi veţi auzi de războaie şi de zvonuri de războaie; luaţi seama să nu vă speriaţi, căci trebuie să fie toate, dar încă nu este sfârşitul. .... deci unde scrie SA VA SPERIATI????? daca nu pricepi lasa-te de inteles , iar daca spui ca nu va fi nu te cred decit ORBII , pentru ca realitatea TE CONTRAZICE ..... :flowers:
multa iubire
0

#757 Utilizator offline   andi_ 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 22-November 07

Scris 11 August 2009 - 12:48 PM

poate pana la sfarsitul lumii...daca exista asa ceva...se pregateste o mare campanie de vaccinare in masa a oamenilor impotriva gripei porcine....in SUA si Marea Britanie si cateva tari din Europa vaccinarea este obligatorie.....printre efectele secundare ale vaccinului ar fi chiar cancerul si alte boli faine....vaccinul este facut din celule canceroase de origine animala.....cautati pe net si veti gasi mai multe informatii.
0

#758 Utilizator offline   NASTYPRIMUL 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-October 08

Scris 11 August 2009 - 01:33 PM

Nu se pregateste nici macar un singur razboi intre state, nu este nici un conflict major, nici macar minor intre state.
Ultimul conflict major a fost cel cu Irak. Numai niste minti bolnave mai pot intretine fobia conflictelor si frica de asa ceva. Inarmarea trebuie sa existe pina la aparitia unor tratate ferme intre state. Si mai lasati-ma cu iubirea si sa vorbiti numai de rele. La cel cu ochiul ma refer. Vezi ca jignesti usor in timp ce postezi si intorc foaia.
Eu fac tot ce stiu ca trebuie facut sa linistesc pe cei mai slabi de ingeri cu privire la aceasta prostie cu apocalipsa si tu vii incontinuu cu paie pe foc.
Se pare ca ai cam mult venin in tine. dl sau d-n listener. Nu te-am jignit asa ca ai bunul simt si nu ma mai jigni pe mine sau de fapt pe toti care nu-ti impartasesc partea neagra a existentei. Mai stai la soare.
M-ai facut orb, nepriceput...
0

#759 Utilizator offline   the_listener 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 25-April 09

Scris 11 August 2009 - 01:44 PM

Vezi postareaNASTYPRIMUL, la Aug 11 2009, 02:33 PM, a spus:

Nu se pregateste nici macar un singur razboi intre state, nu este nici un conflict major, nici macar minor intre state.
Ultimul conflict major a fost cel cu Irak. Numai niste minti bolnave mai pot intretine fobia conflictelor si frica de asa ceva. Inarmarea trebuie sa existe pina la aparitia unor tratate ferme intre state. Si mai lasati-ma cu iubirea si sa vorbiti numai de rele. La cel cu ochiul ma refer. Vezi ca jignesti usor in timp ce postezi si intorc foaia.
Eu fac tot ce stiu ca trebuie facut sa linistesc pe cei mai slabi de ingeri cu privire la aceasta prostie cu apocalipsa si tu vii incontinuu cu paie pe foc.
Se pare ca ai cam mult venin in tine. dl sau d-n listener. Nu te-am jignit asa ca ai bunul simt si nu ma mai jigni pe mine sau de fapt pe toti care nu-ti impartasesc partea neagra a existentei. Mai stai la soare.
M-ai facut orb, nepriceput...

te-am facut ''orb'' CU ARGUMENTE :flowers: .... deci reciteste tot inainte sa acuzi.... apocalipsa va veni, NU SE STIE CIND ..... ca tu si restul inchideti ochii NU E PROBLEMA MEA , doar necunoasterea unor lucruri te face SA TE SIMTI JIGNIT si iara nu e vina mea.....dar atunci nu vorbi despre CE NU STII si taci .... e simplu.... :tease: si sunt un el :crazy:
multa iubire
ps conflicte pot aparea la orice ora din fffffffffffff multe cauze .... foamete, vaccinuri ucigase , interzicerea hranei naturale, boli raspindite intentionat (porcina si aviara ) etc etc etc,,,,,, deci :jester :lol2::aprofundeaza
multa iubire

6. Şi veţi auzi de războaie şi de zvonuri de războaie; luaţi seama să nu vă speriaţi, CACI TREBUIE SA FIE TOATE , dar încă nu este sfârşitul. ...deci '' trebuie '' sa fie toate :lol2:
multa iubire

Aceasta postare a fost editata de the_listener: 11 August 2009 - 01:53 PM

0

#760 Utilizator offline   jeniffer 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 20-October 06

Scris 11 August 2009 - 02:52 PM

Ca va veni sfirsitul vietii pe pamint, este logic, poate fi din cauza climei sau a razboaielor, specific masculin, sau a nebuniei omenesti, prin neintelegerea protectiei si organizarii pozitive. A spune ca trebuie sa fim toti crestini insa, pentru a rezolva problema, este absurd. Nu poti cere credinta in viata dupa moarte asa.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 80 Pagini +
  • « Prima
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou