NASTYPRIMUL, la Aug 11 2009, 02:33 PM, a spus:
Nu se pregateste nici macar un singur razboi intre state, nu este nici un conflict major, nici macar minor intre state.
Ultimul conflict major a fost cel cu Irak. Numai niste minti bolnave mai pot intretine fobia conflictelor si frica de asa ceva. Inarmarea trebuie sa existe pina la aparitia unor tratate ferme intre state. Si mai lasati-ma cu iubirea si sa vorbiti numai de rele. La cel cu ochiul ma refer. Vezi ca jignesti usor in timp ce postezi si intorc foaia.
Eu fac tot ce stiu ca trebuie facut sa linistesc pe cei mai slabi de ingeri cu privire la aceasta prostie cu apocalipsa si tu vii incontinuu cu paie pe foc.
Se pare ca ai cam mult venin in tine. dl sau d-n listener. Nu te-am jignit asa ca ai bunul simt si nu ma mai jigni pe mine sau de fapt pe toti care nu-ti impartasesc partea neagra a existentei. Mai stai la soare.
M-ai facut orb, nepriceput...
te-am facut ''orb'' CU ARGUMENTE 
.... deci reciteste tot inainte sa acuzi.... apocalipsa va veni, NU SE STIE CIND .....
ca tu si restul inchideti ochii NU E PROBLEMA MEA , doar
necunoasterea unor lucruri te face SA TE SIMTI JIGNIT si iara nu e vina mea.....dar atunci nu vorbi despre CE NU STII si taci .... e simplu....

si sunt un el
multa iubire
ps conflicte pot aparea la orice ora din fffffffffffff multe cauze .... foamete, vaccinuri ucigase , interzicerea hranei naturale, boli raspindite intentionat (porcina si aviara ) etc etc etc,,,,,, deci :jester
:aprofundeaza
multa iubire
6. Şi veţi auzi de războaie şi de zvonuri de războaie; luaţi seama
să nu vă speriaţi,
CACI TREBUIE SA FIE TOATE , dar încă nu este sfârşitul. ...deci '
' trebuie '' sa fie toate
multa iubire
Aceasta postare a fost editata de the_listener: 11 August 2009 - 01:53 PM