Vine sfarsitul lumii? Apocalipsa...? (acestea sa fie semnele?)
Scris 21 February 2009 - 03:07 PM
Sfarsitul minciunilor...
Sfarsitul manipularilor...
Sfarstiul rautatilor...
Sfarsitul intunericului...
Dar mai ales SFARSITUL FRICII !!!
Aici esti corect.
Si apoi inceputul ILUMINARII.
Inceputul unei lumi mai bune...
Inceputul unei planete mai curate...
Inceputul unei vieti mai sanatoase...
Dar mai ales inceputul IUBIRII !!!
Sfarsitul manipularilor...
Sfarstiul rautatilor...
Sfarsitul intunericului...
Dar mai ales SFARSITUL FRICII !!!
Aici esti corect.
Si apoi inceputul ILUMINARII.
Inceputul unei lumi mai bune...
Inceputul unei planete mai curate...
Inceputul unei vieti mai sanatoase...
Dar mai ales inceputul IUBIRII !!!
Scris 21 February 2009 - 03:12 PM
Ceva concret spui? In afara de inversarea polilor, accelerarea timpului, trecerea de la constiinta individuala la cea de grup, calendarul mayas, sau intrarea Sistemului Solar in Centura Fotonica...de astea am tot auzit.
Sau tu te crezi D-zeu de vorbesti cu atata siguranta?
Scris 21 February 2009 - 03:09 PM
Daca stau sa imi aduc bine aminte ce era pana sa vina anul 2000... daca va mai aduceti aminte era aproape ca acuma toti ca vine acea transformare...dar probabil ca s-a schimbat ceva, nimeni nu stie dar eu tot traiesc cu speranta ca odata si odata o sa se termine cu rautatea asta. Totusi lasand chestiile astea la o parte, este o intrebare care si-o pun toti, si anume " De unde venim?" sau "Unde ne ducem dupa moarte?" Trebuie sa aflam chestiile astea macar pana in 2012 sau chiar si atunci cand vine "Day 0" 21-December-2012 .
Scris 21 February 2009 - 03:09 PM
Cristinick, la Feb 21 2009, 03:12 PM, a spus:
Ceva concret spui? In afara de inversarea polilor, accelerarea timpului, trecerea de la constiinta individuala la cea de grup, calendarul mayas, sau intrarea Sistemului Solar in Centura Fotonica...de astea am tot auzit.
Vom ajunge sa ne vindecam singuri ranile...sa fim proprii nostri doctori...si ni se va schimba ADN-ul....vom avea 12 perechi de cromozomi.
Scris 21 February 2009 - 03:18 PM
Eu vorbeam de semne nu de efecte. Tu esti foarte sigur de sfarsitul asta...care sunt SEMNELE?
Scris 21 February 2009 - 03:27 PM
Citeaza
Pai am mai zis: ierni in Anglia cum n-au mai fost de ani buni, furtuni in franta care au paralizat intregi regiuni din lipsa de curent, incendii in Australia, incalzire globala, delfini dezorientati etc. Stiri de genul asta se aud tot mai des pe langa cele legate de sistemul economic, care e in prag de colaps total si el. Prin toate astea planeta se curata de mizerie si se pregateste pentru vremuri mai bune.
Si daca vrei si mai concret de atata: disparitia bancilor, a dolarilor, euro si a intregului sistem financiar anul acesta ti se pare suficient de concret ? Crezi ca fac misto ? Mai vorbim pana la craciun si pana atunci, nu pastra prea multi bani in banca
Ia-o ca un prim pas in ideea ca lumea cea noua care va urma nu vom mai avea nevoie de birocratie, bani, guverne corupte, bancheri lacomi, credite, stres si altele de acest gen.
Scris 21 February 2009 - 03:58 PM
NicaChristian, la Feb 21 2009, 03:09 PM, a spus:
Daca stau sa imi aduc bine aminte ce era pana sa vina anul 2000... daca va mai aduceti aminte era aproape ca acuma
Da,ce bolboroseala era si pe atunci. De fapt sfarsitul trebuia sa soseasca in 1999 si sapte luni,conform catrenelor lui Nostradamus. Daca am inteles bine,dupa calendarul mayas,sfarsitul va veni in 2012 iar dupa Newton in 2060. Insa ce te faci,din cauza ca si Muller a prezis Apocalipsa prin secolul al XIX-lea... Pe care sa-i mai crezi ?
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
"Personalitatea" viitorului
Introverted iNtuitive Thinking Perceiving |
XXII | 48 | 11.742 |
|
Apocalipsa vine in 2182
trecem peste 2012 si "asteptam" 2182? |
New Task | 166 | 12.358 |